ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΑ 2023

4.3/5 - (16 Ψήφοι)

Πρόζα Live Ρεμπετάδικο Μουσική Σκηνή Θεσσαλονίκη Skg Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Το πρώην ρεφρέν ονομάζεται πλεον Πρόζα live Θεσσαλονίκη  και είναι μουσική σκηνή – ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική και πολύ ποιοτικό φαγητό το οποίο έρχεται να ταράξει τα νερά για την φετινή σεζόν από τέλη Σεπτέμβρη. Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο Πρόζα Θεσσαλονίκη 2023 Τηλέφωνο Κρατήσεων 2310626571 Πρόζα live  SKg Πρόζα Οδός Οδός Λαχανά 33 Θεσσαλονίκη Πρόζα live […]

Μουσικές και Χρώματα Θεσσαλονίκη Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Το μουσικές και χρώματα ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη περιμένει να το ανακαλύψετε και να χορέψετε μέχρι πρωίας εσείς και η παρέα σας. Μουσικές και Χρώματα Τιμές Μενού Παρασκευή Τιμή μουσικές και χρώματα είναι στα  17  ευρώ το άτομο. Σαββάτο 17 ευρώ το άτομο. Απεριόριστο κρασί εμφιαλωμένο μπουκάλια. Μουσικές και Χρώματα Τηλέφωνο Κρατήσεων Τηλέφωνο κρατήσεων  ρεμπετάδικο  2310626571 , […]

Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδικο Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδικο 2023. Ξεκινάει και φέτος το 2023 τη σεζόν του από τέλη Σεπτεμβρίου με ανεβαστικό πρόγραμμα, Ρεμπέτ Ασκέρ Τηλέφωνο κρατήσεων τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων για ρεμπέτ ασκέρ ρεμπετάδικο θεσσαλονίκη 2310626571 , 6978469465 Ανοιχτά από Παρασκευή με Σαββάτο Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη Το Ρεμπέτ Ασκέρ αναλαμβάνει και την ψυχαγωγία των μαθητών οι οποίοι έρχονται απο […]

Ουράνιο Τόξο ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

  Το Ουράνιο Τόξο ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη θέλοντας να προσελκύσει αλλά και να κρατήσει το ενδιαφέρον του κόσμου έριξε τις τιμές διατηρώντας όμως την ποιότητα. Επιπλέον,το μουσικό πρόγραμμα καλύπτει όλα τα γούστα καθώς τα τραγούδια που ακούγονται είναι ρεμπέτικα, λαϊκά αλλά και παραδοσιακά. Έτσι οι θαμώνες δεν κουράζονται με το πρόγραμμα και διασκεδάζουν μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ουράνιο Τόξο Τηλέφωνο Κρατήσεων […]

Το δίχτυ Ρεμπετάδικο Εστιατόριο με ζωντανή μουσική Θεσσαλονίκη πλατεία άθωνος Τιμές Τηλέφωνο 2023

Το πιο διάσημο ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης εδώ και πολλά χρόνια μασ κρατάει συντροφιά και μας χαρίζει μοναδικές στιγμές διασκέδασης και πολύ ποιοτικό φαγητό. Το Δίχτυ Τηλέφωνο Κράτηση Ρεμπέταδικο Διεύθυνση : Δραγούμη και Δήμητσα 18, Πλατεία Άθωνος, Θεσσαλονίκη Τηλέφωνο κρατήσεων :  2310626571 Κάντε κράτηση για να εξασφαλίσετε τραπέζι για το μαγαζί με έκπτωση Διαθέτει […]

Τα ρεμπετάδικα και οι μουσικές σκηνές είναι το σήμα κατατεθέν της διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη. Εδώ και πολλά χρόνια οι Θεσσαλονικείς και όχι μόνο επιλέγουν τα ρεμπετάδικα σαν μέρος της διασκέδασης τους. Αυτό συμβαίνει πολύ έντονα με τους φοιτητές. Για αυτό το λόγο ακριβώς έχουν προσαρμοστεί και τα μαγαζιά στη φοιτητική διασκέδαση κάνοντας φοιτητικές βραδιές με απεριόριστο κρασί και συνοδευτικά ορεκτικά και φρουτοσαλάτα. Τα καλύτερα ρεμπετάδικα στην Θεσσαλονίκη είναι :

Τα ρεμπετάδικα είναι σήμα κατατεθέν της διασκέδασης Θεσσαλονίκη. Με ιστορία 25 χρόνων και τα ρεμπετάδικα προσφέρουν πολύ ποιοτική διασκέδαση. Μαγαζιά με ζωντανή μουσική , κυρίως πενταμελής ορχήστρα και πάνω , πίστα για χωρό και πολύ ποιοτικό φαγητό από κρεατικά της ώρας χαρακτηρίζουν τα ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη. Τα μαγαζιά λειτουργούν κανονικά μεσοβδόμαδα κάποια και όλες τις μέρες της εβδομάδας και φυσικά Παρασκευή Σαββατό.

Ρεμπετάδικα Σχηματα Θεσσαλονικη

Τα Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη διοργανώνουν φοιτητικές βραδιές , ladies nights , βραδιές έκπληξη με άφθονο κρασί κόκκινο ή λευκό ή ρετσίνα και προαιρετικό φαγητό ή ορεκτικά. Τα τιμούνε ιδιαιτέρος οι φοιτητές καθώς το γλέντη είναι πολύ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες . Τα πιο αξιόλογα ρεμπετάδικα της πόλης που αξίζει κανείς να επισκεπτεί είναι το Ρεμπέτ Ασκέρ που βρίσκεται στην περιοχή της Τομπάζη 4 στο κέντρο δίπλα στην Δελφών με Μπότσαρη, . Το Παρασκήνιο Live το οποίο είναι και το μεγαλύτερο και βρίσκεται στην περιοχή της κάτω Τούμπας επί της Παπάφη 60 απέναντι από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Τέλος πολύ αξιόλογο το οποίο φιλοξενεί και πολλά μεγάλα ονόματα του ρεμπέτικου τραγουδιού είναι το Ρεμπέτικο Σεργιάνι .

Ρεμπέτες Θεσσαλονίκη

Έχει φιλοξενήσει το Ρεμπέτικο Σεργιάνι πολλά μεγάλα ονόματα όπως ο Αγάθωνας Ιακωβίδης , ο Κώστας Βουτηράς και πάρα πολλοί άλλοι. Με πολύ ποιοτικό φαγητό το οποίο δε έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα μεγάλα εστιατόρια και ταβέρνες της πόλης το σεργιάνη περιμένει να το ανακαλύψετε στην περιοχή του Ευόσμου κάθε Παρασκευή  Σαββάτο.

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Λαδάδικα

 

Πολλά μαγαζιά με πολύ ποιοτικό φαγητό περιμένουν να τα ανακαλύψετε στα Λαδάδικα . Μαγαζιά με ιστορία τεράστια σε όλα τα σοκάκια τα γραφικά στα Λαδάδικα . Μπορείτε να κάνετε την κράτηση  σας σε όλα τα μαγαζιά τα οποία εξυπηρετούν και group ατόμων.

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Κέντρο Άθωνος

Μια άλλη πολύ ποιοτική συνοικια μαγαζιών με ζωντανή μουσική είναι το κέντρο και συγκεκριμένα η πλατεία άθωνος όπου βρίσκουμε μαγαζιά που λειτουργούν όλο το χρόνο με πρόγραμμα λαικού ρεμπέτικου και τριμελής ορχήστες.  Δείτε το Δίχτυ πολύ αξιόλογο μαγαζί.

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Κάστρα

Τα κάστρα είναι από τις πιο παλίες συνοικίες της Θεσσαλονίκης. Δυστοιχώς τρεμπεταδικα θεσσαλονικη  α μεγάλα ρεμπετάδικα που υπήρχαν με θέα τη πόλη έχουν πάψει να λειτουργούν και έχει μόνο μεμονωμένες ταβερνούλες στις οποίες μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό αλλά λείπει η ζωντανή μουσική.

Στη μουσική σκηνή οι γραμμές live το φετινό χειμώνα 2023 – 2023 θα φιλοξενηθεί ο Γιώργος Μαργαρίτης. Ο αγαπημένος μας καλλιτέχνης φιλοξενήθηκε στην πίστα αυτή και την προηγούμενη σεζόν και η επιτυχία του ήταν πολύ μεγάλη. Το ίδιο αναμένεται να συμβεί και για φέτος το χειμώνα καθώς το κοινό του θα βρίσκεται εκεί σε κάθε εμφάνισή του όπως και πέρυσι για να τον στηρίξει και να τον απολαύσει διασκεδάζοντας με τις επιτυχίες του.ρεμπεταδικα θεσσαλονικη   Τη φετινή σεζόν στο πλάι του θα βρίσκεται εκεί η εκρηκτική Ράλλια Χρηστίδου. Ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Ράλλια Χρηστίδου αποτελούν μια μεγάλη έκπληξη στα μουσικά δρώμενα της φετινής χρονιάς. Η συνεργασία τους αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον για φέτος το χειμώνα καθώς είναι σίγουρο πως η μουσική σκηνή γραμμές live θα βρίσκεται στις προτιμήσεις των κατοίκων της Αθήνας για τις νύχτες διασκέδασης τους.

rempetadika thessaloniki  xeimonas

Ο Γιώργος Μαργαρίτης ρεμπεταδικα θεσσαλονικη   ξεκίνησε τη εμπορία του σε πολύ μικρή ηλικία η καριέρα του μετρά πρεμπεταδικα θεσσαλονικη  ολλά χρόνια καθώς ήρθε στην Αθήνα στ 13 του χρόνια περίπου μια μοναδική επιθυμία να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Η μεγάλη του αγάπη  ρεμπεταδικα θεσσαλονικη   για το τραγούδι τον οδήγησε στην Αθήνα αφήνοντας την πατρίδα του τα Τρίκαλα. Η επιλογή του αυτή θα δικαιώσει καθώς αποτελεί από τις πιο λατρεμένος και καταξιωμένους έλληνες λαϊκούς ερμηνευτές. Ο Βασίλης Τσιτσάνης ήταν αυτός που τον παρότρυνε να έρθει στην πρωτεύουσα και να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα. Σε όλη την πορεία της καριέρας του έχει ερμηνεύσει αμέτρητες επιτυχίες και οι δίσκοι που έχει στην κατοχή του είναι πάνω από 20.

Κάποιες από τις πιο αγαπημένες και γνωστές επιτυχίες του είναι η εξήγηση το καλύτερο μπεγλέρι, μεθυσμένα Δειλινά, δρόμοι του πουθενά, δυο χιλιάρικα στη Τζελέπη, ρεμπεταδικα θεσσαλονικη   στου παραδείσου την πόρτα ακόμα στο κελί 33, μα τι λέω, εσύ μιλάς στην καρδιά μου, είδα τα μάτια σου κλαμμένα, ο τελευταίος πυρετός και πάρα πολλές άλλες. Η τελευταία επιτυχία του που τον οδήγησε στην κορυφή και έγινε ιδιαίτερα αγαπητός ρεμπεταδικα θεσσαλονικη   καθώς κέρδισε μια θέση στην καρδιά όλων και ιδιαίτερα της νεολαίας είναι το τραγούδι με τίτλο πεθαίνω για σένα.

rempetadika thessaloniki kratiseis

Τις επιτυχίες του αυτές υπόσχεται να ρεμπεταδικα θεσσαλονικη   ερμηνεύσει με μοναδικό τρόπο που μόνο αυτός ξέρει και καταφέρνει με το στιλ του να διασκεδάζει όποιον παρακολουθεί το μουσικό του πρόγραμμα στην πίστα της μουσικής σκηνής. Σε όλη τη διάρκεια της καριέρας του έχει συνεργαστεί με πάρα πολλούς αξιόλογους έλληνες ερμηνευτές και έχει εμφανιστεί σε πολλές πίστες σε Αθήνα Θεσσαλονίκη καθώς και σε πολλές επαρχιακές πόλεις της χώρας. Ακόμη έχει πραγματοποιήσει συναυλίες και στο εξωτερικό καθώς πολλοί είναι οι ομογενείς που βρίσκονται σε Ευρώπη και οι οποίοι παρακολουθούν την καριέρα του και τον αγαπούν ιδιαιτέρως. Ο Γιώργος Μαργαρίτης ξεκίνησε την καριέρα του με τον πρώτο του δίσκο το 1981 με τίτλο εσύ μιλάς στην καρδιά μου ο οποίος γνώρισε πολύ μεγάλη επιτυχία και έγινε χρυσός. Είναι γεγονός πως έχει συνεργαστεί με μεγάλους συνθέτες και στιχουργούς του κλασικού Λαϊκού τραγουδιού. Όμως αυτό που τον κάνει να ξεχωρίζει από τους υπόλοιπους έλληνες ερμηνευτές είναι το μοναδικό και ιδιαίτερο αυθεντικό λαϊκό στυλ του. Γι’ αυτό το λόγο ο Γιώργος Μαργαρίτης θεωρείται από τις πιο κορυφαίες λαϊκούς ερμηνευτές της γενιάς του.

Ρεμπεταδικα θεσσαλονικη τιμες επικοινωνια

 Ο Γιώργος Μαργαρίτης υπόσχεται στις θαυμάστριες και στους θαυμαστές του που θα βρίσκονται εκεί για να τον απολαύσουν και να τον αποθεώσουν να δώσει τον καλύτερό του εαυτό και να κάνει ό,τι είναι καλύτερο δυνατό και να τους απογείωση και να τους διασκέδαση μέχρι το πρωί ερμηνεύοντας τις αγαπημένες επιτυχίες του. Βέβαια μαζί με τη Ράλλια Χρηστίδου θα απογειώσουν το μουσικό τους πρόγραμμα και είναι βέβαιη η τεράστια επιτυχία που αναμένεται να γνωρίσουν. Η εμφάνισή τους θα πραγματοποιούνται κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή για ολόκληρη τη φετινή χειμερινή σεζόν. Όλοι οι θαυμαστές του Γιώργου Μαργαρίτη και της Ράλλια Χρηστίδου δίνουν το ραντεβού τους το Δεκέμβριο όπου η μουσική σκηνή γραμμές live θα ανοίξει τις πόρτες της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιαστεί απότους δύο αγαπημένους και αξιόλογους έλληνες ερμηνευτές.

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Photo Gallery

 


Ο Γιώργος Μαργαρίτης το φετινό χειμώνα θα πραγματοποιήσει τις εμφανίσεις του στη μουσική σκηνή γραμμές. Στο πλευρό ρεμπεταδικα θεσσαλονικη   του τη φετινή σεζόν θα έχει τη Ράλλια Χρηστίδου και μαζί θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους για να

ευχαριστήσουν το κοινό τους. Ο Γιώργος ρεμπεταδικα θεσσαλονικη   Μαργαρίτης είναι από τους πιο αγαπημένους έλληνες καλλιτέχνες της νέας γενιάς και όχι μόνον. Οι αμέτρητες επιτυχίες που έχει ερμηνεύσει όλα αυτά τα χρόνια της πορείας του στην ελληνική μουσική βιομηχανία έχουν αφήσει το στίγμα του καθώς έχει γράψει τη

δική του ιστορία που θα μείνει ανεξίτηλη για πάντα. Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι ένας από τους πιο αξιόλογους έλληνες ρεμπεταδικα θεσσαλονικη  λαϊκούς τραγουδιστές. Από μικρή ηλικία έδειξε την αγάπη του για το τραγούδι όταν στα 13 του χρόνια συνάντησε τον Τσιτσάνη ο οποίος και τον παρότρυνε να κατέβει στην Αθήνα και να κυνηγήσει το όνειρό του. Λίγο αργότερα αφού απολύθηκε από την στρατιωτική  του ρεμπεταδικα θεσσαλονικη  θητεία ήρθε στην Αθήνα και ξεκίνησε να τραγουδάει σε διάφορα νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας έχοντας αποκομίσει μέχρι και σήμερα πολλές εμπειρίες και γνώση πάνω στη μουσική μέχρι τη σημερινή εποχή έχει στην κατοχή του πάνω από έξι προσωπικούς δίσκους καθώς κάτι διάρκεια της πορείας του συνεργάστηκε με πολλά ονόματα αγαπημένων στιχουργών και καταξιωμένων συνθετών του κλασικού Λαϊκού και όχι μόνο τραγουδιού.

Rempetadika thessaloniki

Ο Γιώργος Μαργαρίτης είναι γεγονός πως θεωρείται από τους πιο κορυφαίος λαϊκούς τραγουδιστές της γενιάς του και από τους κύριους εκπροσώπους της ρεμπεταδικα θεσσαλονικη  σχολής. Μερικές από τις πιο μεγάλες και γνωστές επιτυχίες που έχουν αγαπηθεί από το κοινό και ιδιαίτερα τους θαυμαστές του είναι η εξής το καλύτερο μπεγλέρι, μεθυσμένα Δειλινά,  δρόμοι του πουθενά, στο κελί 33, είδα τα μάτια σου κλα μένα, ο τελευταίος πυρετός, μα τι λέω, και άλλες πολλές. Η πίστα η οποία θα τον φιλοξενήσει για φέτος το χειμώνα βρίσκεται στη διεύθυνση Κωσταντινουπόλεως 111 στο Βοτανικό γκάζι και μαζί του θα βρίσκεται η ανατρεπτική και εκπληκτική ερμηνεύτρια Ράλλια Χρηστίδου η συνεργασία με την οποία αναμένεται γεμάτη εκπλήξεις.

Η μεγάλη πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για τις αρχές Δεκέμβρη και το πρόγραμμά τους θα παρουσιάζεται κάθε Παρασκευή Σάββατο και Κυριακή. Το νυχτερινό αθηναϊκό μαγαζί διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα καθώς το τραπέζια που υπάρχουν γύρω από τη μουσική σκηνή έχουν τη δυνατότητα ρεμπεταδικα θεσσαλονικη   να φιλοξενήσουν πολύ κόσμο. Ρεμπεταδικα θεσσαλονικη Επίσης αξίζει να σημειωθεί πως το μαγαζί διαθέτει ιδιαίτερα εκπληκτική διακόσμηση καθώς έχει επιμεληθεί από αξιόλογους διακοσμητές και ατμόσφαιρα που δημιουργείται είναι φιλική και γιορτινή. Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Το μαγαζί διαθέτει ένα άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο είναι ικανό να εξυπηρετήσει άμεσα ολους τους θαμώνες του μαγαζιού. Ο Γιώργος Μαργαρίτης κύριε Λία Χρηστίδου θα ενώσουν τις δυνάμεις τους και τις φωνές τους τα ταλέντα τους και την ενέργεια τους για να χαρίσουν αξέχαστες αναμνήσεις και εμπειρίες τους θαυμαστές τους που θα είναι όλοι εκεί σε κάθε εμφάνισή τους για να τους αποθεώσουν.

ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Rempetadika 2023

Ήδη  αγαπημένοι ερμηνευτές θα ενώσουν με μοναδικό τρόπο το εντελώς διαφορετικό ρεπερτόριο που διαθέτουν με μοναδικό στόχο να βάλουν φωτιά στις νύχτες της Αθήνας κάνοντας το πλήθος ναπαραληρεί ακούγοντας τις αγαπημένες επιτυχίες που έχουν ερμηνεύσει ο Γιώργος Μαργαρίτης και η Ράλλια Χρηστίδου. Το νυχτερινό αθηναϊκό κέντρο γραμμές live αποτελεί μια από τις πιο σπουδαίες μουσικές σκηνές της Αθήνας καθώς έχει φιλοξενήσει στην πίστα της πάρα πολλούς αξιόλογους έλληνες ερμηνευτές. Ο Γιώργος Μαργαρίτης βρισκόταν στην πίστα αυτή και την προηγούμενη σεζόν και η επιτυχία του ήταν τεράστια φέτος μαζί με τη Ράλλια Χρηστίδου αναμένεται να δημιουργήσουν ένα από τα πιο σπουδαία μουσικά σχήματα για τη φετινή σεζόν καθώς υπόσχονται στο κοινό τους αξέχαστες βραδιές γεμάτες κέφι που θα διαρκέσουν μέχρι το πρωί.

Ιστορία του Ρεμπέτικου και Ρεμπετάδικου

Να δούμε λίγα λόγια για την ιστορία του ρεμπέτικου η οποία είναι πάρα πολύ παλιά. Από τα πρώτα μαγαζιά τα οποία ξεκίνησα να δουλεύω στην Ελλάδα ήταν τα ρεμπετάδικα τα οποία παίζανε πολλοί σπουδαίοι και παλιοί λαϊκοί καλλιτέχνες. Είναι το λαϊκό αστικό τραγούδι το οποίο εμφανίστηκε κυρίως τον 19ο αιώνα και μετά και από τις αρχές του 20ού αιώνα.

Από τα πρώτα μαγαζιά που ξεκίνησα να λειτουργούν σαν ρεμπετάδικα ήταν Έτο ο Πειραιάς η Θεσσαλονίκη και ο Βόλος. Πιθανότατα υπήρχαν και κάποια μαγαζιά τέτοιου τύπου στην Κωσταντινούπολη. Περιέχει πολλά αστικά τραγούδια τα οποία μιλάνε για τον πόλεμο τον ξεριζωμό την μικρασιατική καταστροφή και αλλά πολλά τέτοια άρθρα.

Έχουν τραγουδήσει πολύ μεγάλη σπουδαίοι καλλιτέχνες τέτοια μαγαζιά όπως είναι ο Βαμβακάρης ο χιώτης η Εσκενάζυ ο Παγιουμτζής ο μπάκα τέρας ο Παπαϊωάννου ο Χατζηχρήστος ο Τσιτσάνης και πάρα πολλοί άλλοι. Μεγάλη αποχή ήταν δεκαετία του 60 που τραγούδησε και η σωτηρία Μπέλλου πούτσο Σάκης ο Τσιτσάνης ο Μουζάκης.

Επίσης πολύ σπουδαίο ρόλο έπαιξε ο Μάνος Χατζιδάκις ε στην εποχή της μαζικής αποδοχής του ρεμπέτικου το οποίο εγώ διαδόθηκε γρήγορα και μετά την μικρασιατική καταστροφή και στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Και εκεί άνοιξαν πολλά μαγαζιά από έλληνες της διασποράς οι οποίοι θέλανε να μπούνε διασκεδαστούν σε τέτοιου τύπου μαγαζιά αποτελούνται κυρίως από μουσικό μουσικά όργανα όπως είναι το ακορντεόν το βιολί το κοντραμπάσο το πιάνο και το μπουζούκι.

Ρεμπετάδικου

Το κύριο χαρακτηριστικό σαν τα μαγαζιά είναι το κομπολόι και το να σπάνε ποτήρια και πιάτα. Συνήθως συνοδεύεται από ζωντανή μουσική πενταμελής ορχήστρα καθώς επίσης και από φαγητό το οποίο οπότε συνοδεύεται με απεριόριστο κρασί και όχι μόνο. Άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν τραγουδήσει τέτοια μαγαζιά ήταν η Βούλα Γκίκα Ιωάννα Γιώργοκόπουλου και την Γκρέι ο Μπάμπης βολές ο Δημήτρης Γκόγκος ο Μιχάλης Γενίτσαρης ο Πάνος Γαβαλάς και Σωτήρης Γαβαλάς.

Άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες που τραγούδησε ρεμπέτικα είναι ο Κωστής Βίρβος ο Χαράλαμπος Βασιλειάδης ο Στέλιος Βαμβακάρης ο Μάρκος μπαμπάκαρης ο Αργύρης Βαμβακάρης ο Πέτρος Άννα. Σπουδαίοι άλλοι καλλιτέχνες οι οποίοι έχουν τραγουδήσει ρεμπετάδικα είναι Ιρένα Αντάλια ο Λουκάς τα Λάρας η ζωή να έχει Ευάγγελε Νικολαΐδου Απόστολος Νικολαΐδης η Μαρίκα Νίνου ενικό σε Μενιδιάτης Ευαγγελία Μαργαρώνη Οδύσσειας Μοσχονάς ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος.

 

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

proza-live

Πρόζα Live Ρεμπετάδικο Μουσική Σκηνή Θεσσαλονίκη Skg Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Το πρώην ρεφρέν ονομάζεται πλεον Πρόζα live Θεσσαλονίκη  και είναι μουσική σκηνή – ρεμπετάδικο με ζωντανή μουσική και πολύ ποιοτικό φαγητό το... Περισσότερα...

Moniq Club Λιμάνι Λαδάδικα Θεσσαλονίκη Τιμές

Moniq Club Λιμάνι Λαδάδικα Θεσσαλονίκη Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Το Moniq Club βρίσκεται στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης στο ύψος στα Λαδάδικα Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο Moniq Club Moniq Club τιμή 100/6 φιάλη Τηλέφωνο... Περισσότερα...

kanokratisi

Palmera Garden Bar Live Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Γιάννης Τάσσιος Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Palmera Garden Bar Ξεκινάει από 29-9-2023 ο Γιάννης Τάσσιος. Palmera Garden Bar live Θεσσαλονίκη Τιμές Τιμή φιάλης για Palmera garden bar 130... Περισσότερα...

Search
Search

Σεπτέμβριος 2023

 • Δ
 • Τ
 • Τ
 • Π
 • Π
 • Σ
 • Κ
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 Guests

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση