TEATRO MUSIC HALL ΚΑΡΡΑΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Teatro Music Hall 2023

Teatro Καρράς Σφακιανάκης Τηλέφωνο Κρατήσεων

2109400726

TEATRO MUSIC HALL | ΚΑΡΡΑΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023

Ο καλλιτεχνικός χειμώνας είναι πάντα ζεστός και πάντα έλκει την προσοχή μας. Αυτό θα συμβεί για ακόμα μία φορά με ένα καλλιτεχνικό τρίο το οποίο κάνει πρεμιέρα στις αρχές Μαρτίου στο νυχτερινό κέντρο “Teatro Music Hall”, στην Αθήνα 2023. Το σχήμα αποτελείται από τη Δέσποινα ΚΑΡΡΑΣ , τον ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ . Οι καλλιτέχνες δεν έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν, όμως αυτό δε σημαίνει τίποτα αφού η πολυετής εμπειρία του καθενός στο τραγούδι μόνο θετικά θα μπορούσε να μας προδιαθέτει και μόνο τα καλύτερα μπορούμε να αναμένουμε.

ΚΑΡΡΑΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ

Τόσο ο επαγγελματισμός των τριών καλλιτεχνών όσο και τα όσα μπορεί να προσφέρει το ίδιο το νυχτερινό κέντρο στους θαμώνες του πρόκειται να δημιουργήσουν ένα αποτέλεσμα αντίστοιχο των υψηλότερων δυνατών προδιαγραφών, αφού το κέντρο κρατάει και σίγουρα θα κρατήσει και αυτό το χειμώνα τα ηνία της διασκέδασης. Το κοινό ραντεβού των τριών καλλιτεχνών έχει κλείσει και θα συνεχιστεί για ολόκληρη τη χειμερινή σεζόν, εκτινάσσοντας το κέφι και τη διασκέδαση της συμπρωτεύουσας στα ύψη.

ΑΘΗΝΑ TEATRO MUSIC HALL 2023

Σαν κέντρο άλλωστε η “Teatro Music Hall” δε στερείται εμπειρίας και επιτυχιών, αφού η μεγάλη κίνηση που έκανε το καλοκαίρι με ΚΑΡΡΑ  να εμφανίζεται επί σκηνής δείχνει ότι οι ομάδες δημοσίων σχέσεων και η διοίκηση του κέντρου ξέρουν παραπάνω από καλά τα μυστικά της διασκέδασης.

Ο ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ ΣΤΟ TEATRO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023

Φέτος θα βρίσκεται στο Teatro ο Καρράς με Σφακιανάκη και η ζήτηση είναι είδη πολύ μεγάλη για το πολύ καυτό ζευγάρι. Η Πάολα το καλοκαίρι έκανε κάποιες πολύ πετυχημένες εμφανίσεις στην επαρχεία και όχι μόνο με συναυλίες ανά την Ελλάδα.
Τι μπορεί να πει κανείς για το νέο ανερχόμενο καλλιτέχνη που ακούει στο όνομα Μαζωνάκης.  Με μια γκάμα από τραγούδια που όλοι τραγουδήσαμε ή ακούσαμε ο Καρράς  είναι από τους τραγουδιστές που θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια και επί της σκηνής και όχι μόνο.
Ντουέτο Καρράς  μαζί με Σφακιανάκη  είναι το κάτι μοναδικό και σίγουρα πρέπει να επισκεφτείτε στα stage του Teatro Music Hall καθώς μας ετοιμάζουν πολλές εκπλήξεις τις οποίες θα ανακαλύψουμε όταν το σχήμα ανοίξει.

ΝΟΤΗΣ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ TEATRO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023

Η συνεργασία έκπληξη στη φετινή Αθήνα είναι αυτή του Νότη Σφακιανάκη με το Βασίλη Καρρά. Δύο μεγάλοι καλλιτέχνες ευχαριστώ για πρώτη φορά μαζί στο λίθινο κέντρο και δηλώνω πάρα πολύ βασισμένη για τη νέα του συνεργασία. Είναι ένατος και με το τοπίο θα μονοπωλήσουν θερινή νυχτερινή Αθήνα και θάνατο δυνατά σχήματα της χιλιάδες 16.017.Σημαντική κίνηση από τα μέσα Σεπτεμβρίου η Οκτώβριο και να μένουν αυτά σήμερα τέλος σεζόν. Θα δούμε τι άλλο για το μεγάλο Βασίλη Καρρά Βασίλη Καρρά ξεκίνησε δισκογραφία του από πολύ μικρή ηλικία αποδοχή από 79 μόλις 16 χρονών γεννήθηκε 259 στο Κοκκινοχώρι Καβάλας και έχει πρωτοστατήσει στο ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο. Με την γνήσια λαϊκή φωνή του έχει κερδίσει πάρα πολύ μεγάλους και κατοίκους οπαδούς σε όλους ηλικίες.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ TEATRO MUSIC HALL ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023

Έχει συνεργαστεί με πολλούς συνθέτες και μουσικούς σχεδόν με όλα τα ονόματα μουσικά καθώς επίσης και με μεγάλους στιχουργούς και πάρα πολύ μεγάλα ντουέτα ζούμε λίγα λόγια για ποιος λόγους είχε εμφανιστεί κάποιο κουνουπιών είναι ο Φοίβος ο Θεοφάνους ο Αλέκος Χρυσοβέργης ο Πάνος Φαλάρας η Εύη Δρούτσα ο χρυσός δανδής ο Ηλίας Φιλίππου κύριος Λαδόπουλος η Μαριάνθη κεφάλα Μιχάλη Χατζηγιάννη κάποια αποτελέσματα τα οποία έχει κάνει είναι ο Τόλης Βοσκόπουλος Ρέμος Λιδάκης η Δέσποινα Βανδή η Έλλη Κοκκίνου για αλχημιστές η Πάολα η Μερκούριο Παντελίδης και πάρα πολύ από μεγάλοι καλλιτέχνες βοηθήσει κιόλας ο Παντελής Παντελίδης ο Παντελής Παντελίδης. Arena τραγούδι από την πολύ μεγάλη τοιχογραφία του οποία ξεκινάει με είπαμε από 279 και συνεχίζει μέχρι το 2023 κάποια άκρη των οποίων έχει συνεργαστεί είναι οι μηνός
η virus is seven και η βάση Παπ. Από το 2023 το τελειώσω Γιώργο δισκογραφία του μεγάλου καλλιτέχνη μεντρεσέ δίσκο που βγήκε το Βασίλη πέστο έχει γράψει πολύ μεγάλα σπουδαία τραγούδια οποία έγιναν και ομώνυμοι δίσκοι και γονείς να πάρω πολύ μεγάλη επιτυχία από τους μόνιμους και πλατινένιους δίσκους όπως το επιλογή μου κύριος Μιχαηλίδης έτσι λαϊκά στα είπα όλα μοναξιά μου όπως παλιά όλα μου τα χρόνια όνειρα όλα ένα ψέμα ονείρων τα χρόνια πως παλιά Βασίλη Καρρά στα καλά μου χρόνια πάρε ένα δρόμο όλα ένα ψέμα 20 χρόνια Βασίλης Καρράς αυτοπεποίθηση επιστρέφω με έχεις κάνει άλλη τηλεφώνησε μια βραδιά στη νέα Δειλινά αυτές εσύ και άλλα πολλά άλλα. Δεν πάω πουθενά τραγούδι ξυδάκι λέγε ότι θες είσαι παντού 10 χρόνια Βασίλη Καρρά σ’ αυτή τη νύχτα από Θεσσαλονίκη με αγάπη από κλήθηκαν εσένα μη χαθείς για να αποχωριστούμε τι λες καλέ. Βάζουμε μυαλό για το μεγάλο Νότη Σφακιανάκη όποιος στο πλευρό του Βασίλη Καρρά τρικαλινό κέντρο.

Teatro Καρράς Σφακιανάκης Κράτηση – τιμές

Ο Ροδοκανάκης πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να ασχολείται τραγούδι κάνει πάρα πολύ μεγάλη συνεργασίες
πάρα πολλούς δίσκους η οποία υπογράφεται ξεκινάει από 2901 και συνεχίζει μέχρι το 2023. Ο Τουμπακιανάκης γεννήθηκε στην Κρήτη ξεκίνησε τίποτα σχολείο με το τραγούδι συνέχισε μετά από κάποια χρόνια
να τραγουδάει στην Αθήνα κέντρο Θεσσαλονίκης Αθήνας και της επαρχίας. Έχει γράψει πάρα πολλές γνωστές επιτυχίες οποίες έγιναν και μόνιμοι δίσκοι γνώρισαν πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Έχει πάρα πολύ πλατινένιους δίσκους Γιούπι ξεκίνα παιδί από 41 και είπαμε συνεχίζουμε με χιλιάδες 15 τελευταίο πλατινένιο δίσκο. Κάποιοι από τους δίσκους αυτό συνέβαινε πρώτη φορά εις ένα πιστόλι ινώδες ψυχές πέμπτο βήμα με κάνεις ό,τι κάνεις ας μιλούν τα τραγούδια μνήμες 16 ιστορίες μαζί. Σήμερα πήγα 14 ότι ο δίσκος μαζί έγινε εφτά φορές πλατινένιος. Πολύ live συντηρείς όπως το εμπειριών συλλέκτης έρχονται τα World Ευάγγελος ανοίξει ένα κάνει πάρα πολλά live σε πολλές επαρχιακές πόλεις και Θεσσαλονίκη και Αθήνα.

Διαθέσιμες μέρες – Τιμή Εισόδου στο Teatro Music Hall Καρράς Σφακιανάκης

Δύο μεγάλα και λαϊκά πρόσωπα του πολικού πενταγράμμου θα τραγουδήσω εφέτος μαζί στον θερινό μαγαζί teatro Music hall τοπίου και της λεωφόρου Ποσειδώνος 58 στο στην Αθήνα. Οι δύο μεγάλοι καλλιτέχνες τραγούδησαν μαζί για πρώτη φορά σ’ ένα σχήμα έκπληξη το οποίο αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω σε ό,τι ξέραμε από τη νυχτερινή διασκέδαση. Το μαγαζί άλλους μαζί συνηθίσει πολύ σπουδαία προγράμματα έχει οξύνει στο μεγαλύτερο ονόματα της υλικής μουσικής βιομηχανίας όπως Παντελής Παντελίδης η Βανδή ο Καρράς που εξαγωγική και πάρα πολλά άλλα.

Τιμή φιάλης στο Teatro Music Hall Σφακιανάκης Καρράς

Δηλώνονται πολύ ματιασμένη και οι δύο καλλιτέχνες για την πρώτη σ’ αυτή κοινή εμφάνιση σε μικρή πίστα ενώ αναμενόμενο είναι ο κόσμος να σπεύσει να δει τους δύο μεγάλους καλύτερους από κοντά σε ένα ντουέτο έκπληξη. Το σχήμα θα ξεκινήσει λογικά από τα τέλη Σεπτεμβρίου μέχρι Οκτωβρίου και να μετά να κρατήσει όλη τη σεζόν ενώ ζήτησα είναι πάρα πολύ μεγάλη. Θα υπάρχουν πάντα και τα φοιτητικά καθώς και κανονικά εννοείται Κωστή για όλους. Υπάρχει ειδικό πάρκινγκ μπροστά το μαγαζί και περιμέτικα δωρεάν πάρκινγκ. Καλλιτέχνες είναι το μεγάλη Tron ομάδα που έχουν περάσει από το λαϊκό τραγούδι με γνήσια λαϊκή φωνή και απόλαυση μαζί θα’ναι κάτι μοναδικό. Ας δούμε κάποια πράματα για δύο καλλιτέχνες για τη βιογραφία τους.

Teatro Σφακιανάκης Καρράς Φοιτητική Προσφορά

Μοναδικός και ανεπανάληπτος Νότη Σφακιανάκη σου άρχοντας της πίστας γίνεται. Κώστα 59 στην Κρήτη και από παρα πολύ μικρή ηλικία ξεκίνησε να τραγουδάει. Ανέκαθεν ανήκεις δίσκο καφετέρια σώνει και η οποία βγάλω το δίσκο αποδοχή 991 που έγινε χρυσό το 2014.Ας δούμε κάποιους από τους δίσκους οποίους είχε γράψει και έχουν γίνει πάρα πολλές φορές πλατινένιο είσαι ένα πιστόλι με τον καιρό Σ μνήμες 21 + 4 άτομα δάκρυα 16 αυτό. Ιστορίες σας μιλούν τα τραγούδια με κάνεις ότι θες πέμπτο βήμα να έχει γράψει πάρα πολύ live δίσκους όπως εμπειριών συλλέκτης που έγινε δύο φορές πλατινένιο στον Λιάκος 97 259 το ραντεβού έγινε χρυσός το βλέπω 49 ο πλατινένιος δίσκος που έγινε έξι φορές ο προάγγελος ενός συνεχίζει με το ματωμένο δάκρυ τοπίο το βγάζεις επανεκτέλεση και γίνεται συνολικά εφτά φορές πλατινένιος.

Teatro Music Hall Καρράς Σφακιανάκης Ώρα προσέλευσης

Έχει γράψει πάρα πολλές συλλογές και συμμετοχές όπως 2000 στο best of ο Σφακιανάκης 10 με τόνο που είναι χρυσός δίσκος 32 μεγάλες επιτυχίες που γίνονται 2002 ενώ το 2004 και μετά συνεχίζει με τους δίσκους ever στις νότες και 2005 οι ωραιότερες μπαλάντες.2010 συνεχίζει με το δίσκο πάω πάρα ενώ είχα γράψει προηγούμενο 14 τραγούδια το πήγαινε χρυσός.
Ο Βασίλης Καρράς υγιεινής και αυτός από εκεί που μικρή ηλικία της οικονομία του στο γνήσιο λαϊκό τραγούδι καθώς φωνή του είναι άκρως λαϊκή και αγάπη στον κόσμο. Αποδοχή από σε δω μετά εννιά τραγουδάει πάρα και παλάτια ενώ συνεχίζει μέχρι το 2023 με το Βασίλης μπες στο τόσα χρονιά μεγάλων πτυχίων με δίσκους πάρα πολλούς που γίνονται πλατινένιοι.Ονομασία κάποιος μεγάλος δίσκος που έχει γράψει είναι 10 χρόνια Βασίλης Καράσε παντού χρέωσε το στη Θεσσαλονίκη τηλεφώνησε ο Μιχάλης επιστρέφω 10

χρόνια τα δικά του τραγούδια λόγια της πλώρης όλα ένα ψέμα πως τολμάς λέει ότι θέση παντού γιατί να χωρίσουμε πες καλέ.
Έχεις να κάθομαι πάρα πολύ μεγάλους καλλιτέχνες και είχα κλείσει τόσο άρχοντας καψούρας. Στόχους που έχει συνεργαστεί είναι ο Φοίβος ο Χρυσοβέργης Δρούτσα κύριε Παπαδόπουλος Νικολόπουλος και πάρα πολύ μεγάλη σπουδαίοι στιχουργοί που έχουνε δώσει πάρα πολύ μεγάλα τραγούδια και έχει τραγουδήσει ο Καρράς.Έχεις wifi πάρα πολύ μεγάλες συναυλίες σε Ελλάδα και εξωτερικό Όπουλος πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία από τους έλληνες ομογενείς και όχι μόνο. .

Teatro  Music Hall 2023 Διεύθυνση Χάρτης

 • Διεύθυνση : Ποσειδώνος 26

Teatro music hall Video

Χάρτης Teatro Music Hall 2023

Πληροφορίες για τον Καλλιτέχνη :

Teatro Music Hall Μπουζούκια 2023 Live

Ο Βασίλης Καρράς φαίνονται φωνή του για ποτό φορά μαζί με τον Νότη Σφακιανάκη στο νυχτερινό μαγαζί θέατρο Music στην Αθήνα οι δύο μεγάλοι αυτοί καλλιτέχνες λαϊκή με σπουδαίες φωνές για πρώτη φορά συνεργαστών των θερινό κέντρο και δήλωνε πάρα πολύ ευτυχισμένη για αυτή τη νέα συνεργασία στο σύγχρονο μαγαζί.

Είχα δεις θα ξεκινήσουν σύντομα για το δεύτερο μαγαζί το οποίο θα βρίσκεται στην λεωφόρο Ποσειδών 58 και θα’ναι διαθέσιμοι για κρατήσεις από τα τέλη Σεπτέμβρη και μετά. Πολύ μεγάλες επιτυχίες από μεγάλους καλλιτέχνες οι οποίοι μας έχουν συνηθίσει σε ξέχασες βραδιές.
Ο Βασίλης Καρράς έγινε από πολύ μικρή ηλικία τη συνεργασία του με μεγάλους καλλιτέχνες όπως ο Φοίβος Θεοφάνους ο Νικολόπουλος ή Δρούτσα ο χαλαρός ο γιατρός Χατζηγιάννη και πάρα πολλοί άλλοι και Πάρα Πολύ Μεγάλες Επιτυχίες.

Έχει Τραγουδήσει Σε Πάρα Πολλές Χώρες Σε Ελλάδα Και Εξωτερικό Και Έχει Γράψει Τραγούδια Που Έγιναν Πάρα Πολύ Μεγάλο Σουξέ. Κάνει αποτρίχωση οποίοι έχει γράψει ο Βασίλης Καρράς και έχει ερμηνεύσει θα χρόνια είναι λέγε ότι θες με το ομώνυμο τραγούδι 291 είσαι παντού μη χαθείς απολύστε για σένα την αγάπη με Θεσσαλονικιά λίγο μόνες ώρες παραείχε παλάτια πως τολμάς χρέωσε το σε μένα φταις εσύ μια βραδιά στη νέα Δειλινά 20 χρόνια Βασίλη Καράς
γύρισε επιστρέφω φαινομένων είχα της πλώρης καλύτερα τραγούδια του Βασίλη Καραβασίλης καρδιακός 91 κύριος μα και αλήτης επιλογή με το βορρά στο νότο και πάρα πολύ ακόμα μεγάλα τραγούδια.

Σφακιανάκης όποιος δάνεισε πλευρό του Βασίλη Καρρά εκείνη και αυτός από πολύ μικρή ηλικία της είναι δικογραφία του. Γεννήθηκε το 1991. Και κάνει πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες και ρεκόρ πωλήσεων σε δίσκους με ενάμιση εκατομμύρια δίσκους σε πώληση. Γεννήθηκε στο Ηράκλειο της Κρήτης και πέρασε πολλά χρόνια στη Γερμανία και στην Ελλάδα.
Ξεκινά να πάει σχολής τραγούδι στο νησί της Κω και ξεκινάει να βγάζει πολύ μεγάλες επιτυχίες στα μετέπειτα χρόνια.
Μεγάλα τραγούδια είναι το μνήμες με αγάπη τι κάνεις αν μιλήσουν τα τραγούδια είσαι ένα πιστόλι μνήμες αναγέννησης και πάρα πολλά άλλα γνωρίζουν πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία τραγούδια αυτά πολλά από αυτά τραγούδια γίνονται και ομώνυμοι δίσκοι και οι πηγαίνετε πολύ φορές πλατινένιο.

Φώναξα και ναχει γράψει πάρα πολλές live εμφανίσεις είτε μόνος είτε μεγάλους καλλιτέχνες. Κάποια από τα ονόματα των δίσκων οι οποίοι κυκλοφόρησαν σε live εμφανίσεις είναι το τέλος δίχως τέλος 2001 around wall προάγγελος νύχτες μαγικές του 2006 κοινωνά κοινωνία ώρα και το 2009 κάνε της εκτέλεσης με το ματωμένο δάκρυ κοινωνικών ερωτικών χορευτικών

Ή γίνονται πολλές φορές πλατινένιο. Έχει Συλλογές από best φαντάζει μπέικα του Νότη 10 με τόνο 20031 έχει δουλειά στις ευαίσθητες νότες η ώρα τη μπάλα της και πάρα πολλά άλλα.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella Live rokkos skinas

Barbarella Live Θεσσαλονίκη Ρόκκος Σχοινάς 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Ρόκκος Σχοινάς... Περισσότερα...

Κατερίνα Λιόλιου

Ιφιγένεια Live Stage Κατερίνα Λιόλιου 2023

Κατερίνα Λιόλιου ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφάνισή του στην Αθήνα. Το stage ξεκινάει από   στο... Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη Live

Μούσες εν χορώ Θεσσαλονίκη live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Βασίλης Δήμας.... Περισσότερα...

Search
Search

Δεκέμβριος 2023

 • Δ
 • Τ
 • Τ
 • Π
 • Π
 • Σ
 • Κ
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 Guests

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση