ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
4.5 8 votes

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκης
Τα ρεμπετάδικα και οι μουσικές σκηνές είναι το σήμα κατατεθέν της διασκέδασης στην Θεσσαλονίκη. Εδώ και πολλά χρόνια οι Θεσσαλονικείς και όχι μόνο επιλέγουν τα ρεμπετάδικα σαν μέρος της διασκέδασης τους. Αυτό συμβαίνει πολύ έντονα με τους φοιτητές. Για αυτό το λόγο ακριβώς έχουν προσαρμοστεί και τα μαγαζιά στη φοιτητική διασκέδαση κάνοντας φοιτητικές βραδιές με απεριόριστο κρασί και συνοδευτικά ορεκτικά και φρουτοσαλάτα. Τα καλύτερα ρεμπετάδικα στην Θεσσαλονίκη είναι :

Ουράνιο Τόξο Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΡΕΜΠΕΤΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΗ ΜΑΡΙΩ

Ουράνιο Τόξο Ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη

Ρεμπετικα Μαγαζια Θεσσαλονίκη Στεκια Live

Τα ρεμπετάδικα είναι σήμα κατατεθέν της διασκέδασης Θεσσαλονίκη. Με ιστορία 25 χρόνων και τα ρεμπετάδικα προσφέρουν πολύ ποιοτική διασκέδαση. Μαγαζιά με ζωντανή μουσική , κυρίως πενταμελής ορχήστρα και πάνω , πίστα για χωρό και πολύ ποιοτικό φαγητό από κρεατικά της ώρας χαρακτηρίζουν τα ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη. Τα μαγαζιά λειτουργούν κανονικά μεσοβδόμαδα κάποια και όλες τις μέρες της εβδομάδας και φυσικά Παρασκευή Σαββατό.

Ρεμπετάδικα Σχηματα Θεσσαλονικη

Τα Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη διοργανώνουν φοιτητικές βραδιές , ladies nights , βραδιές έκπληξη με άφθονο κρασί κόκκινο ή λευκό ή ρετσίνα και προαιρετικό φαγητό ή ορεκτικά. Τα τιμούνε ιδιαιτέρος οι φοιτητές καθώς το γλέντη είναι πολύ μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες . Τα πιο αξιόλογα ρεμπετάδικα της πόλης που αξίζει κανείς να επισκεπτεί είναι το Ρεμπέτ Ασκέρ που βρίσκεται στην περιοχή της Τομπάζη 4 στο κέντρο δίπλα στην Δελφών με Μπότσαρη, το Ουράνιο Τόξο που βρίσκεται στην Τούμπα Σιδηροκάστρου 21 με Αλλονήσου 8 απέναντι από το Παπάφειο. Το Παρασκήνιο Live το οποίο είναι και το μεγαλύτερο και βρίσκεται στην περιοχή της κάτω Τούμπας επί της Παπάφη 60 απέναντι από το Ιπποκράτειο Νοσοκομείο. Τέλος πολύ αξιόλογο το οποίο φιλοξενεί και πολλά μεγάλα ονόματα του ρεμπέτικου τραγουδιού είναι το Ρεμπέτικο Σεργιάνι .

Ρεμπέτες Θεσσαλονίκη 2016 2017

Έχει φιλοξενήσει το Ρεμπέτικο Σεργιάνι πολλά μεγάλα ονόματα όπως ο Αγάθωνας Ιακωβίδης , ο Κώστας Βουτηράς και πάρα πολλοί άλλοι. Με πολύ ποιοτικό φαγητό το οποίο δε έχει σε τίποτα να ζηλέψει τα μεγάλα εστιατόρια και ταβέρνες της πόλης το σεργιάνη περιμένει να το ανακαλύψετε στην περιοχή του Ευόσμου κάθε Παρασκευή  Σαββάτο.

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Λαδάδικα

Πολλά μαγαζιά με πολύ ποιοτικό φαγητό περιμένουν να τα ανακαλύψετε στα Λαδάδικα . Μαγαζιά με ιστορία τεράστια σε όλα τα σοκάκια τα γραφικά στα Λαδάδικα . Μπορείτε να κάνετε την κράτηση  σας σε όλα τα μαγαζιά τα οποία εξυπηρετούν και group ατόμων.

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Κέντρο Άθωνος

Μια άλλη πολύ ποιοτική συνοικια μαγαζιών με ζωντανή μουσική είναι το κέντρο και συγκεκριμένα η πλατεία άθωνος όπου βρίσκουμε μαγαζιά που λειτουργούν όλο το χρόνο με πρόγραμμα λαικού ρεμπέτικου και τριμελής ορχήστες.  Δείτε το Δίχτυ πολύ αξιόλογο μαγαζί.

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Κάστρα

Τα κάστρα είναι από τις πιο παλίες συνοικίες της Θεσσαλονίκης. Δυστοιχώς τα μεγάλα ρεμπετάδικα που υπήρχαν με θέα τη πόλη έχουν πάψει να λειτουργούν και έχει μόνο μεμονωμένες ταβερνούλες στις οποίες μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό αλλά λείπει η ζωντανή μουσική.

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη Photo Gallery

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη

Ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη

406298_332118556807368_1224337990_n kokkiniotisa-rempetadiko-eikones palati-ladadika-rempetadiko stoa-athanaton-rempetadiko to_ouranio_tokso tromaktiko Ουράνιο Τόξο ρεμπετάδικο Παρασκήνιο-Live-6983847476

Videos ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη

 

Χάρτης ρεμπετάδικα Θεσσαλονίκη

ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΡΕΜΠΕΤΑΔΙΚΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
4.5 8 votes

Related posts: