ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ Θεοδωρίδου Ασλανίδου

iera odos theodoridou
Το πιο δυνατό σχήμα της φετινής σεζόν ξεκινάει στο Ιερά Οδός  που θα εμφανιστούν οι Θεοδωρίδου Ασλανίδου Παπαδόπουλος.
Τηλέφωνο  2103001256

Θεοδωρίδου Ασλανίδου

 

 

Ιερά Οδός  ημέρες ανοιχτά: Παρασκευή – Σαββάτο

Ώρα : 23:00

Οδός : ιερά οδός 18-20 στο γκάζι

Έναρξη 27-10-2023

Ιερά Οδός Θεοδωρίδου Ασλανίδου Τηλέφωνο Κράτησεων

Τηλέφωνο κράτησης για την Ιερά Οδό  : 2103001256

Ιερά Οδός  Χάρτης Διεύθυνση

Τα μπουζούκια ή νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός Καρράς Γαρμπή βρίσκονται στην διεύθυνση Ιερά Οδός 18

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ Θεοδωρίδου Ασλανίδου

Καρράς Γαρμπή μετά από τις πολύ πετυχημένες τις εμφανίσεις  από θεσσαλονίκη έρχεται για να φέρει το πάνω κάτω στη διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας.

Παλιότερα Σχήματα

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ Θεοδωρίδου Ασλανίδου ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

ΚΑΡΡΑΣ ΓΑΡΜΠΗ  είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνίδες ερμηνεύτριες λαϊκών τραγουδιών. Η χροιά της φωνής της είναι ξεχωριστή και εδώ και χρόνια μας κρατάει συντροφιά με τα τραγούδια της. Κάποια από αυτά είναι το ” Απέναντι”, το “Θα ‘ρθω να σε δω” και άλλα. Στην σκηνή της Ιερά Οδού Παριος Βιταλη η μεγάλη αυτή καλλιτέχνης θα δώσει για μία ακόμη φορά τον καλύτερο της εαυτό.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ Θεοδωρίδου Ασλανίδου ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Με την σειρά της η Καίτη Γαρμπή θα ερμηνεύσει πολλές από τις επιτυχίες της και με την μεταδοτικότητα που την διακατέχει θα χαρίσει στο κοινό αξέχαστα
βράδια. Στην μουσική σκηνή της Ιεράς Οδού θα ακούσουμε το “Ανεμοδαρμένα ύψη”, το “Δώρο Θεού” και άλλα πολλά.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΚΑΡΡΑΣ ΓΑΡΜΠΗ  2023

Φέτος το χειμώνα το νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός  αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα πόλο έλξης για τους φανατικούς λάτρεις του καλού ελληνικού τραγουδιού. Με τη συνεργασία του κέντρου με  ΚΑΡΡΑΣ ΓΑΡΜΠΗ το θερμόμετρο της διασκέδασης αναμένεται να πιάσει “πυρηνικά” επίπεδα.

Παλαιότερα σχήματα:

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ  2023

Το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης Ιερά ΟδόςΠαριος Βιταλη έχει πολύ μακρά ιστορία στη νυχτερινη ζωή της πόλης και πάντοτε καταφέρνει να κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις και κριτικές αλλά και να παραμένει διαρκώς στην πρώτη θέση της προτίμησης του κοινού. Το κέντρο, ως επί το πλείστον, φιλοξενεί αμιγώς λαϊκά καλλιτεχνικά σχήματα, ένα πείραμα πολλάκις δοκιμασμένο τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν, με σταθερή και απόλυτη επιτυχία. Πέραν λοιπόν της σταθερής αξίας του ελληνικού ρεπερτορίου που ακούει στο όνομα Γιάννης Πάριος ο οποίος από πολλούς χαρακτηρίζεται ως βασιλιάς στο είδος του και από άλλους ως θρύλος, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία το μόνο βέβαιο είναι ότι θα συγκεντρώσει ίσως και τα περισσότερα βλέμματα αφού η παρουσία του θρυλικού Γιάννη Πάριου δίπλα της θα λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής όσον αφορά στην ήδη αναγνωρισμένη αξία της ως καλλιτέχνιδας. Η ίδια ασφαλώς έχει καταφέρει να ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές της ιδίως μέσα από τη συμμετοχή της στη γνωστή εκπομπή ανάδειξης νέων μουσικών ταλέντων “The Voice”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Σε αυτο συνετέλεσαν ασφαλώς και οι μουσικές της επιτυχίες. Η τραγουδίστρια απείχε για ένα χρόνο και επιστρέφει και πάλι δυναμικά στο Γκάζι. Η περσινή χρονιά τη βρήκε να εμφανίζεται στην πίστα του νυχτερινού κέντρου “Διογένης” δίπλα στον Αντώνη Ρέμο και το Γιάννη Ζουγανέλη ενώ τα προηγούμενα χρόνια εμφανιζόταν στονTas Stage, επίσης στο Γκάζι. Και φέτος θα βρίσκεται στην ίδια περιοχή, αλλά σε άλλο νυχτερινό κέντρο, αυτό που φέρει το όνομα της Ιεράς Οδού. Η συνεργασία της με το Γιάννη Πάριο για το φετινό χειμώνα αδιαμφισβήτητα θα είναι η μεγαλύτερη στην προσωπική καριέρα της τραγουδίστριας. Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Πάριος και Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) συνεργάζονται για πρώτη φορά και η παράσταση που θα δώσουν τη χειμερινή σεζόν 2023 – 2023 στην Ιερά Οδό αναμένεται να χαρακτηριστεί ως υπερθέαμα, το οποίο θα είναι γεμάτο μουσικές εμπειρίες και θα προσφέρει μεγάλες μουσικές συγκινήσεις. Όσο για το Γιάννη Πάριο, για πολύ μεγάλη μερίδα των fans του ελληνικού τραγουδιού θεωρείται απόλυτα αναγκαίος στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης και σε κάθε περίπτωση όλα αυτά τα χρόνια που απουσίασε έλειψε πολύ στο κοινό του. Η επιστροφή Παριος Βιταλη θα είναι σίγουρα δυναμική.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ  2023

Για το Γιάννη Πάριο: Το πραγματικό του επώνυμο είναι Βαρθακούρης. Το τοπωνύμιο Πάριος έγινε το καλλιτεχνικό του επώνυμο (με το οποίο είναι και ευρύτερα γνωστός όχι μόνο στην Ελλαδα αλλά σε όλο σχεδόν τον κόσμο) από την τεράστια αγάπη του για το νησί της Πάρου, “το πιο αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο”, όπως έλεγε και λέει ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία, στο οποίο και γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 1946. Τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι ο Γιάννης Πάριος τα έκανε στην ηλικία των 23 ετών, το 1969. Τότε δεν ήταν εύκολο για τον κόσμο να φανταστεί ότι η χροιά της φωνής του, η εκφραστικότητα και η ερμηνεία των τραγουδιών του θα καθιστούσε το όνομά του ταυτόσημο της λέξης “αγάπη”, με όλους τους δίσκους του να έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ σε πωλήσεις. Σχετικά με τις πωλήσεις των δίσκων του, κατέχει την πρώτη θέση στο σύνολο των Ελλήνων τραγουδιστών. Όλοι του οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι και η πορεία αυτή συνεχίζεται και σήμερα.

 

Γιάννης Πάριος 2023 2023

Ο Γιάννης Πάριος αποτελεί πραγματικά ένα φαινόμενο, αφού η απήχησή του στον κόσμο είναι κάτι περισσότερο από τεράστια και ο κάθε δίσκος του έχει σημειώσει εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις. Ο ίδιος λέει ότι για να μπορεί ένας τραγουδιστής να είναι επιτυχημένος όχι παροδικά αλλά , πρέπει πάντοτε να είναι ανήσυχο πνεύμα ως προς το να βρίσκει στίχους και μουσική που όχι μόνο να εκφράζουν τον ίδιο τον καλλιτέχνη αλλά τόσο να τον καλλιεργούν και να τον εξελίσσουν περαιτέρω σαν άνθρωπο όσο και τα τραγούδια καθεαυτά να αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. Μας αποκάλυψε λοιπόν το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας του, θα λέγαμε, το οποίο τον έχει ανεβάσει στο θρόνο του ελληνικού ρεπερτορίου.

ΠΑΡΙΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ 2023 2023

Ο περισσότερος χρόνος του Γιάννη Πάριου, ακόμα και με τόσα χρόνια πορείας στο καλλιτεχνικό στερέωμα, 46 ολόκληρα χρόνια, είναι αφοσίωση στο τραγούδι και συνεχής δουλειά με σεβασμό στο αντικείμενό του. Το μεγάλο ταλέντο του και όλα τα παραπάνω στοιχεία αποτελούν τους λόγους για τους οποίους ο Γιάννης Πάριος έχει καταφέρει να οριοθετήσει το ερωτικό τραγούδι το οποίο κερδίζει διαρκώς σε δημοτικότητα και τραγουδιέται από όλους. Είναι ο καλλιτέχνης για τον οποίο δε χρειάζεται να γίνει αναφορά στις αμέτρητες δισκογραφικές επιτυχίες του για να υπάρχουν τα τραγούδια του στο μυαλό μας.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΡΙΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

Το καλλιτεχνικό του πιστεύω έγκειται στο ότι το τραγούδι, ανεξαιρέτως της χώρας προελεύσεώς του, δε γνωρίζει σύνορα, όπως άλλωστε και η μουσική γενικότερα. Το 1976 τραγούδησε και ηχογράφησε το τραγούδι “Tu t’en vas” του Γάλλου τραγουδιστή Alain Barriere και ήταν π πρώτος Ελληνας τραγουδιστής που έκανε αυτή την κίνηση, μία κίνηση που απετέλεσε την απαρχή του να τραγουδιούνται εκτός απο τα ελληνικά και τα ξένα τραγούδια από χιλιάδες κόσμο στη χώρα μας, με το γαλλικό τραγούδι καθεαυτό να σημειώνει πρωτόγνωρη επιτυχία για την εποχή.

ΠΑΡΙΟΣ 2023 2023

Ο Γιάννης Πάριος γράφει τη μουσική και τα τραγούδια του μόνος του και πάρα πολλά εξ’ αυτών έχουν μεταφραστεί και ερμηνευτεί σε πολλές γλώσσες του κόσμου. Ο δε Γιάννης Πάριος ξεκινώντας από την Ελλάδα έχει εμφανιστεί και τραγουδήσει στα μεγαλύτερα μουσικά θέατρα του κόσμου, ενώ έχει πάρει μέρος και σε δεκάδες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές καταγράφοντας πρωτοφανή ποσοστά ακροαματικότητας.

ΒΙΤΑΛΗ 2023 2023

Για τη Βιταλη: Γεννήθηκε το 1974 στη Στουτγάρδη της Γερμανίας αλλά από πολύ νωρίς ήρθε στην Ελλάδα και τα παιδικά της χρόνια τα πέρασε στο χωριό Παραλίμνη Γιαννιτσών, στο νομό Πέλλας. Από τότε κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα. Το 2000 δημιουργείται το συγκρότημα “οι Απέναντι” στο οποίο και συμμετέχει μέχρι και το 2002 όπου και κυκλοφόρησε το πώτο της άλμπουμ με τίτλο “Μικρή αγάπη”. Έκτοτε συνέχισε την καριέρα της σε καθαρά ατομικό επίπεδο και το 2003 κυκλοφορεί άλλο ένα άλμπουμ που τιτλοφορείται “Το πέρασμα”. Το 2005 κυκλοφορεί άλλο ένα άλμπουμ και το 2007 το πρώτο της cd-single το οποίο περιλαμβάνει τρία τραγούδια. Το 2023 και το 2014 κυκλοφορεί από ένα άλμπουμ την καθε χρονιά με αυτό του 2014 να τιτλοφορείται με το μικρό της όνομα. Την ίδια χρονιά συμμετέχει ως μέλος της κριτικής επιτροπής στην εκπομπή ανάδειξης νέων μουσικών ταλέντων “The Voice”, στο οποίο συμμετέχει και ως coach μέχρι και σήμερα. Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τραγουδίστριας είναι το τραγούδι με τίτλο “Το λάθος” σε μουσική σύνθεση του Αντώνη Βαρδή.

Τιμή Εισόδου για ποτό στο μπάρ – Διαθέσιμες μέρες ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΡΙΟΣ

Οι μέρες για την ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ Παριος Βιταλη για την σεζόν 2023 2023 είναι το Σάββατο και την Κυριακή . Η είσοδος με ποτό στο μπάρ είναι 15 ευρώ για Σαββάτο και για Κυριακή.

Γεννήθηκε 1955 και σήμερα στις 25 Οκτωβρίου στη στυλίδα Ελλάδας ενώ είναι ένας σύγχρονος ποπ τραγουδιστής άλλο τραγουδάκι ελαφρολαϊκά τραγούδια. Έχει κυκλοφορήσει πολλά και γενικά τραγούδια όπως αυτό φαίνεται μεγάλη δισκογραφία η οποία ξεκινάει από 2001 και φτάνει μέχρι και το 2023. Έχει τραγουδήσει στο πλευρό πολύ μεγάλων καλλιτεχνών όπως του Ρέμου της Νατάσας Θεοδωρίδου του δια Διονυσίου ενώ η συνεργασία του με την Sony κράτησε περίπου δύο χρόνια και μετά συνεχιστούν οι δρόμοι.
Ας δούμε λίγα από τα μεγάλα του CD τα οποία κυλοφόρησε όλη τη ζωγραφική του σεζόν ξεκινάει από 2001 με το αν ήμουν παλιόπαιδο για σένα ξενυχτάω συνεχίστε χιλιάδες δύο που έγινε χρυσός δίσκος 2003 έκανα τη κάμερα συνεχίζει με το χρυσό δίσκο από τη universal Music τον επόμενο χρόνο ξεκινά δίσκος ο τέλειος άνδρας που είναι πολύ μεγάλη επιτυχία ενώ συνεχίζει με τον πυρετό αγάπη μόνο αχάριστοι Τσαλίκης live.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΓΚΑΖΙ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ – ΧΑΡΤΗΣ

Ενώ χιλιάδες εφτά βγάζει τον δίσκο ένοχα βράδια 10 χρόνια οι μεγάλες επιτυχίες. Τραγούδια και το 2023 ολοκληρώνει στην ουσία τη συγγραφική του καριέρα το παρόν το δίσκο στο υπογράφω που γίνεται τρεις φορές πατίνι new. Έχει γράψετε διαμέσου πάρα πολύ σπουδαία singles όπως είναι θέλω να ονειρεύομαι μαζί σου πάρα πολύ στα πατώματά πάρτα που βάζει απαγορευμένο θέλεις πόλεμο απαγορευμένο δύο αν ήσουν αγάπη και όλα θα ξεκινάτε χιλιάδες τρία που γίνεται πλατινένιο θέλω να ονειρεύομαι μαζί σου μέχρι το 2014.

Το μαγαζί θα διαθέτει κανονικές φιάλες 130 ανά έξι άτομα και Παρασκευή Σάββατο 146 άτομα και φοιτητικό πάσο άμα υπάρχουν θα μπορώ να πάρω νέοι πελάτες φοιτητική κράτηση στα 110 να έξι και Τετάρτη Πέμπτη 90 ευρώ να μπούμε το μαγαζί θα δουλεύει κανονικά Τετάρτη με Σάββατο τετραήμερο και τι μπορεί να κάνει κρατήσεις άμεσα και γρήγορα μέσω του site μας.
Το μαγαζί βρίσκεται επί της λεωφόρου Συγγρού κατά 65 € διαθέτει γύρω-γύρω το μαγαζί δωρεάν parking parking δικό ακριβώς μπροστά όλα είναι έτοιμα και οι καλλιτέχνες δηλώνουν ευτυχείς για την συνεργασία η οποία ξεκινάει πολύ σύντομα για να μετρά την αγάπησε ο κόσμος.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΙΜΕΣ – ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ

Φέτος το χειμώνα το νυχτερινό μαγαζί κόμβος live στη Λιοσίων θα εμφανίζεται ο Θέμης Αδαμαντίδης και Ζαζόπουλος. Η συνεργασία αυτή αναμένεται να ξεσηκώσω το πλήθος και να διασκεδάσει τον κόσμο μέχρι το πρωί. Ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Ζαζόπουλος υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να

χαρίσουν αξέχαστες αναμνήσεις στους θαμώνες του μαγαζιού προσφέροντας τους πολύ κέφι και χορό ερμηνεύοντας τις αμέτρητες μπαλάντες τους. Το νυχτερινό μαγαζί κόμβος live είναι ένα απλό μαγαζί που σε κάνει να νιώθεις άνετα και δημιουργεί μια φιλική και γιορτινή ατμόσφαιρα με τη διακόσμηση που διαθέτει. Επίσης διαθέτει πολύ μεγάλη χωρητικότητα και τα τραπέζια που διαθέτει είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να χωράνε πολύ κόσμο. Οι θαυμαστές του Θέμη Αδαμαντίδη θα σπεύσουν να τον απολαύσουν και είναι σίγουρο πως θα

ξεφαντώσουν και θα χορεύουν πάνω στα τραπέζια μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας. Το μαγαζί κόμβος live στις τρεις γέφυρες αποτελεί από τα πιο γνωστά στέκια της Αθήνας διότι διαθέτει χαμηλές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση


από το προσωπικό το οποίο ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Ο Θέμης Αδαμαντίδης από τις αποτελεί από τους πιο αξιόλογους και καταξιωμένους έλληνες καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου. Στο παρελθόν έχει εμφανιστεί ξανά στην πίστα του Κολοβός live αλλά φέτος δίνει μια μεγάλη υπόσχεση στους θαυμαστές του η οποία είναι πως θα βάλει τα δυνατά του για να τους ευχαριστήσει. Ο Θέμης Αδαμαντίδης διαθέτει ένα πολύ μεγάλο λαϊκό ρεπερτόριο το οποίο φυσικά καλύπτει από τις πιο παλιές γενιές μέχρι και τις πιο νεότερες. Ο Θέμης Αδαμαντίδης έχει γράψει τη δική του ιστορία στις πίστες της Αθήνας καθώς αποτελεί από τα πρώτα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Οι ερμηνείες που έχουν κερδίσει τις καρδιές μας εδώ και πολλά χρόνια διακρίνονται από αλήθεια και ποιότητα γι αυτό και έχουν μείνει διαχρονικά και όλοι απολαμβάνουν να ακούνε τις επιτυχίες του Θέμη Αδαμαντίδη. Το μουσικό πρόγραμμα του Θέμη Αδαμαντίδη θα πλαισιώνεται από τον Αλέκο Ζαζόπουλό ο οποίος δίνει και αυτός το παρόν στην πίστα του κόμβος live.

 

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Η διασκέδαση δεν έχει σταματημό και θα διαρκέσει μέχρι τις Σποράδες πρωινές ώρες της ημέρας με πολύ ζεμπέκικο αλλά και τσιφτετέλια από τις κυρίες και τις νεαρές κοπέλες που θα βρίσκονται στο μαγαζί για να διασκεδάσουν. Ο Θέμης Αδαμαντίδης και Αλέκος Ζαζόπουλος περιμένουν με ανυπομονησία τους θαυμαστές τους και υπόσχονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να τους ικανοποιήσουν έτσι ώστε να φύγουν όλοι ευχαριστημένοι. Ο Αλέκος Ζαζόπουλος είναι ιδιαίτερα φιλικός και γι’ αυτό είναι πολύ αγαπητός από τον κόσμο. Φέτος το 2023 -2023 στο κόμβος live θα διασκεδάσουμε με ένα μοναδικό λαϊκό σχήμα.

Το κόμματος live βρίσκεται στις τρεις γέφυρες τα Πατήσια στη σκηνή του οποίου θα ερμηνεύσουν τις επιτυχίες του όπως ο Θέμης Αδαμαντίδης και ο Αλέκος Ζαζόπουλος και θα δημιουργήσουν ένα από τα καλύτερα μουσικά σχήματα που αποτελούν μεγάλη έκπληξη για τη φετινή σεζόν. Ο Θέμης Αδαμαντίδης αλλά και ο Αλέκος Ζαζόπουλος μετράν πολλά χρόνια πορείας στην ελληνική μουσική βιομηχανία και οι επιτυχίες που έχουν ερμηνεύσει είναι πάμπολλες. Κατά τη διάρκεια της πορείας τους έχουν καθιερωθεί στα μουσικά δρώμενα και αποτελούν από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης αλλά και ο Αλέκος Ζαζόπουλος διαθέτουν μεγάλο κοινό που τους ακολούθησε κάθε εμφάνισή τους και το στηρίζει όλα αυτά τα χρόνια της πορείας τους στη μουσική. Με το ταλέντο τους αλλά και την ιδιαίτερη επαφή που έχουν με το κοινό κατάφεραν όλα αυτά τα χρόνια να διακριθούν και να ξεχωρίσουν ανάμεσα από πολλούς άλλους καλλιτέχνες. Οι θαυμαστές τους θα είναι όλοι εκεί για να τους αποθεώσουν και να τους απολαύσουν καθώς υπόσχονται να ενώσουν τις δυνάμεις τους και το ρεπερτόριό τους για να ξεσηκώσουν όλους τους κατοίκους της Αθήνας.

 

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ – ΜΕΛΙΝΑ ΑΣΛΝΙΔΟΥ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗ

Δύο γνήσιες φωνές του ελληνικού Λαϊκού προγράμματος θα βρεις μαζί στη στέγη του, πως live τη φετινή σεζόν και αυτή δεν είναι άλλη από τον θερινό σχήμα Θέμης Αδαμαντίδης Ζαζόπουλος. Οι δύο σπουδαίες λαϊκές φωνές θα ενώσουν τις δυνάμεις τους ένα πρόγραμμα έκπληξη στον θερινό μαγαζί το οποίο μας έχει συνηθίσει σε πολύ σπουδαία προγράμματα. Να πούμε ότι ο Θέμης Αδαμαντίδης είναι πολύ κακό σε χιλιάδες θαυμαστές ανά την Ελλάδα έχει γράψει πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες από το δίσκο του από το 1000,94 μέχρι και σήμερα κυκλοφορεί πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες. Έχει πάρα πολύ σταμάτησα να τον κόσμου και δηλώνει πάρα πολύ θυσιασμένος για αυτή την ανανέωση της συνεργασίας τονίστηκε στην θερινό μαγαζί κόμβος live να πούμε ότι την περσινή σεζόν Κυριακές, καλός καλλιτέχνης εμφανιζόταν στο πλευρό του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη στη Θεσσαλονίκη σ’ ένα σχήμα έκπληξη στο suite live stage που βρίσκεται επί της εθνικής αντίστασης στην .

Καλαμαριά μετά το πέρας των εμφανίσεων στον θερινό μαγαζί ο Θέμης Αδαμαντίδης πήγε στο καραμέλα live σε ένα μαγαζί το οποίο έχει χώρο τίποτα 600 ατόμων και βρίσκεται σε περιοχή στα Λαδάδικα όπου συνέχισε να τραγουδάει για πολλές Κυριακές μέχρι τέλος περιόδου μετά από ένα διάστημα αποχής από τους πιστοί για την καλοκαιρινή περίοδο ξεκινά και φέτος εμφανίσεις του κατηφόρα στο κομπόστ live ένα μαγαζί το οποίο είναι στημένο για τα μέτρα του. Τι μπορεί να πει κανείς για αυτή τη μεγάλη δισκογραφία από το σπουδαίο καλλιτέχνη ο οποίος μας έχει απογειώσει όλες αυτές τις σεζόν μετά εμφανίστηκε ένα μαγαζιά. Να πούμε ότι μεγάλος καλλιτέχνης θα ξεκινήσει να εμφανίζεται από τα μέσα Σεπτέμβρη όπως είπαμε μέχρι και τα τέλη Φεβρουαρίου και το υπόλοιπο σχήμα, δεν έχει ανακοινωθεί. Η ώρα προσέλθετεμαγαζί θα είναι από τις 11 και μετά ενώ να πούμε ότι η τιμή εισόδου είναι μόλις 15 βρω το άτομο ενώ κάθε κατανάλωση είναι στα 10 €.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023-2023

Υπάρχουν στα τζάκια στο μαγαζί όπως καναπέδες και τραπέζια ενώ η τιμή φιάλη ενημερώσουμε στα 140 ανά τέσσερα άτομα για απλή ενώ οι special πηγαίνεις είναι 20 € και υπάρχουμε και αντίστοιχα αθλητικά πακέτα είανι και τα οποία πηγαίνουνε μόλις στα 120 ανά έξι άτομα Μαίρη μπορεί ποτέ να υπάρχει κάποιο φοιτητικό πάσο ή βιβλιάριο ενέργειας και τα λοιπά. Ας δούμε λίγα λόγια το πολύ σπουδαίο καλλιτέχνη θέμιδα μαντεύει όποιος από το μακρινό 280 γραφτό πρώτο δισκογραφικό άλμπουμ όποιος γνωρίζει την αποθέωση. Την έπο με χρόνια βγάζει τον μεγάλο δίσκο πονάνε όσοι αγαπάμε το οποίο γίνεται μπεστσέλερ και πολύ μεγάλη επιτυχία για το μεγάλο καλλιτέχνη. Ακούνε πολύ σπουδαίοι δίσκοι για το μεγάλο καλλιτέχνη Θέμη Αδαμαντίδη όπως δεν ήσουν ένα ονειρό 18 μεγάλες επιτυχίες μπήκανε παλιότερα χρόνια που βρίσκεσαι ξηράς επιτυχίες οι φίλοι ερωτική διαδρομή απ’ όλους έρωτας.

Κουδούνι δίσκοι όπως χρυσές επιτυχίες περιείχαν όλα τα παλαιότερα cd μαζεμένα σε ένα ή φαντασία μου περιμένω γιατί σαγαπώ καλωσόρισες κοντά μου τελειώσουν οι νύχτες γίνεται να σαγαπώ ματωμένα χείλη καράβια τα όνειρά μου μα που να πάω το λαϊκό τραγούδι της ΕΡΤ ετσι θα. Τα συρτάρια 36 μεγάλες επιτυχίες σώμα με σώμα μπες στο βυζί μπέικά συνήθης ύποπτος θα τερματιστεί καράβια μου και πάρα πολλά μεγάλα τραγούδια. Ο σπουδαίος καλλιτέχνης αναμένεται να βρίσκεται κοντά μας για να μας απογειώσει με τις μεγάλες σπουδές επιτυχίες του. Σπουδαίοι δίσκοι ακολουθούν για το θέμα Αδαμαντίδη όπως στο καράβια τα όνειρά μου μα που να πάω με το ένα 1000ό του Σεπτέμβρη σε πρώτο πλάνο σε δύσβατο σε Μεγάλη επιτυχίες που βρίσκεσαι μα που να πάω θάθελα απολύτως εκτός χρυσές επιτυχίες και πάρα πολλά άλλα μεγάλα τραγούδια τα οποία γίνονται ανάρπαστα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023-2023

Ένα μαγαζί στημένο για λαϊκό τραγούδι με πολύ χορό πίστες χώρος με λουλούδια συνθέτουν ένα σκοινί σκηνή, πρέπει να χάσει κανείς. Ας δούμε λίγα λόγια το πολύ σπουδαίο καλλιτέχνη θέμιδα Μαντίδη ο οποίος έγινε στην καριέρα θα πολύ μικρή ηλικία σου τραγούδι από ηλικία μόλις 1415 χρονών τραγουδάει σαγαπώ ενώ το 88 το 100%.

πόρτες να πούμε ότι ανοίγουν από τις 11 η ώρα και μετά μηχανάκι χαίρω κάντε την Κράτσας για να βρει τραπέζι καθώς ζητήσει ναι πάρα πολύ μεγάλη. Το μαγαζί ιδανικό στην κάντε κράτηση για την εκδήλωση σας για να περάστε καλά στη παρέα σας.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Κατερίνα Λιόλιου

Κατερινα Λιολιου Θεσσαλονίκη Ιφιγένεια Live 2023

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2310626571 Σαββάτο 23:00 , Κυριακή 21:00 Η Κατερίνα Λιολίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τις 2 Δεκεμβρίου 2023 έως το... Περισσότερα...

w-club

Πέγκυ Ζήνα Κωνσταντίνος Χριστοφόρου 2023 W θεσσαλονικη

Πληροφορίες: Πρεμιέρα: 24 Νοεμβρίου 2023 Ημέρες : Παρασκευή & Σάββατο Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310626571 Τιμή φιάλης απλή: 170 ευρώ / 4 άτομα 240... Περισσότερα...

myna

Myna Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη Χρήστος Χολίδης Σταν

Το Myna Club βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη γνωστή περιοχή των Λαδάδικων. Πρόκειται για έναν μοναδικά ανακαινισμένο χώρο που περιμένει να... Περισσότερα...

Search
Search

Νοέμβριος 2023

 • Δ
 • Τ
 • Τ
 • Π
 • Π
 • Σ
 • Κ
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 Guests

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση