FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

frangelico makropoulos
5/5 - (1 vote)

FRANGELICO Τιμές

Ανοιχτά : Πεμπτη – Σαββάτο

Φιάλη 150 /4

Φοιτητικό Πέμπτη 120 /6 , Παρασκευή 130/6 , Σαββάτο –

FRANGELICO Τηλέφωνο Κράτηση

Τηλέφωνα κρατήσεων : 2103001256, 6978469465 whats up

Διεύθυνση : Ποσειδώνος. 35

Ώρα : 23:30

Η χειμερινή σεζόν του Μπουζουκια frangelico 2023 2023 χαρακτηρίζεται γενικά ως ιδιαίτερη, όσον αφορά στα καλλιτεχνικά δρώμενα και δη στο τραγούδι. Η σεζόν δείχνει ότι οι λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού θα έχουν την τιμητική τους.. Θα μείνουν λοιπόν σίγουρα απόλυτα ικανοποιημένοι, αφού τόσο οι συνεργασίες μεταξύ των τραγουδιστών όσο και τα κέντρα που επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί τους πρόκειται να συζητηθούν και να αφήσουν τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις, στο σύνολό τους.

Όταν ένα σχήμα είναι πετυχημένο και ο χώρος που φιλοξενείται απλά γοητευτικός, τότε η ιστορία επαναλαμβάνεται και η επιτυχία είναι δεδομένη. Το Frangelico φιλοξενεί τη φετινή σεζόν και πάλι τον Νίκο Μακρόπουλο και την Αμαρυλλίς με ένα πρόγραμμα γνήσια λαϊκό και με εγγυημένη την διασκέδαση σας.

Ο Νίκος Μακρόπουλος γέννημα θρέμμα της Θεσσαλονίκης είχε από μικρός μια μεγάλη έμφυτη αγάπη για το λαϊκό τραγούδι. Ξεκίνησε σε εφηβική ηλικία να μαθαίνει κιθάρα και τα πρώτα του τραγούδια ήταν σε διάφορες σχολικές γιορτές όπου και φάνηκε αμέσως το ταλέντο του. Όμως ο αθλητισμός ως άλλη μεγάλη αγάπη του, τον κέρδισε για αρκετά χρόνια καθώς σπούδασε γυμναστική ακαδημία στην Αθήνα. Οι σπουδές δεν ολοκληρώθηκαν ποτέ αλλά απέκτησε τις πρώτες του καλλιτεχνικές εμπειρίες  τραγουδώντας για πρώτη φορά επαγγελματικά στα φοιτητικά του χρόνια σε μικρά μαγαζιά. Ωστόσο μέχρι να εδραιωθεί στο καλλιτεχνικό στερέωμα ο Νίκος Μακρόπουλος πέρασε πολλές δυσκολίες καθώς δεν του δινόταν συχνά η ευκαιρία να τραγουδήσει και όποιες προσπάθειες για επαγγελματική αποκατάσταση απέβησαν άκαρπες. Παλιός συνεργάτης του τον βοήθησε να ξεκινήσει πάλι το τραγούδι και έτσι συνέχισε την καριέρα του. Ξεκίνησε εμφανίσεις σε επαρχιακά μαγαζιά και στη Θεσσαλονίκη. Η παρότρυνση των φίλων και η μετέπειτα στήριξη τους στο πρόσωπο του στα χρόνια που τραγουδούσε στη Θεσσαλονίκη ήταν μεγάλο κίνητρο και δύναμη για την πορεία του, όπως έχει δηλώσει και ο ίδιος. Ύστερα από κάποιο διάστημα ξεκίνησε και η δισκογραφική πορεία του, οι αθηναϊκές πίστες και το κοινό τον υποδέχτηκαν πολύ θερμά, αφού η ζεστή λαϊκή φωνή του είχε γίνει ήδη γνωστή και μέσω του ραδιοφώνου. Τα πιο γνωστά μαγαζιά της Αθήνας ήθελαν να τον έχουν στο πρόγραμμα τους και οι μεγάλες συνεργασίες του με τους Γιώργο Μαζωνάκη, Άννα Βίσση, Άντζυ Σαμίου ήταν το επισφράγισμα του ταλέντου και της αξίας του ως τραγουδιστής. Ο Νίκος Μακρόπουλος έχει πλέον μια μεγάλη και σημαντική πορεία στο ελληνικό λαϊκό τραγούδι. Ειναι αγαπητός όχι μόνο για τα τραγούδια του αλλά και για το χαμηλό προφίλ που έχει ως άνθρωπος.

FRANGELICO

Η ταλαντούχα και όμορφη Αμαρυλλίς ξεκίνησε από μικρή την σχέση της με την μουσική. Ο αδερφός της ήταν μουσικός και ο πατέρας της έπαιζε κιθάρα και τραγουδούσε ενώ η ίδια πήγαινε στο ωδείο και τραγούδουσε στην σχολική χορωδία. Στα 16 της έκανες την πρώτη της εμφάνιση σε νυχτερινό μαγαζί δίπλα στον μουσικό αδερφό της.Το επάγγελμα όμως της τραγουδίστριας δεν ήταν στα σχέδια της για αυτό και ακόλουθησε σπουδές στον παραϊατρικό κλάδο. Με το πέρασμα του χρόνου και μην έχοντας χάσει την επαφή της με το τραγούδι εντάσσεται στο συγκρότημα EXIS και έτσι αρχίζει να γίνεται γνωστή στο ευρύ κοινό. Λίγο αργότερα η Αμαρυλλίς συνεχίζει μόνη της την καριέρα της με πιο λαϊκά ακούσματα και την πρώτη δισκογραφική της δουλειά. Τα τραγούδια της υπογράφουν γνωστοί στιχουργοί και δημιουργοί και η πορεία της είναι ανοδική. Ο κόσμος αγκαλιάζει την λαϊκή πλέον τραγουδίστρια και οι μεγάλες συνεργασίες έρχονται η μια πίσω από την άλλη. Νότης Σφακιανάκης, Γιάννης Πλούταρχος, Σταμάτης Γονίδης, Παντελής Παντελίδης είναι μερικές από αυτές.

Το FRANGELICO είναι πλέον ένα μαγαζί σταθμός στη νυχτερινή διασκέδαση της Αθήνας. Στην πίστα του έχουν ανέβει σχεδόν όλοι οι μεγάλοι έλληνες τραγουδιστές. Κάθε Πέμπτη εώς και Σάββατο η διασκέδαση είναι εγγυημένη καθώς η ομάδα του μαγαζιού φροντίζει έτσι ώστε το πρόγραμμα και οι καλλιτέχνες να μπορούν να προσφέρουν το καλύτερο δυνατό σε όλους εσάς.

FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η αυλαία ανοίγει στο γνωστό μας νυχτερινό κλαμπ “Frangelico”. Ένα κλαμπ το οποίο αποτελεί σταθερή αξία στο λαϊκό τραγούδι καθώς αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα μπουζούκια της Αθήνας. Βρίσκεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος 35 και αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τους λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού. Ο ορισμός του ξεφαντώματος παίρνει σάρκα και οστά στο Frangelico Μπουζουκια, με πολύ τραγούδι και χορό. Το “Frangelico Μπουζουκια” αποτελεί το κατώφλι της παραλιακής και το βαρύ πυροβολικό του λαϊκού τραγουδιού, αφού έχουν περάσει καλλιτέχνες με μακρόχρονη εμπειρία, ονόματα και επιτυχίες που έχουν μείνει ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου. Γιαννιάς και Χρήστος Χολίδης είναι μονο δύο από τα ονόματα που πέρασαν από το Frangelico Μπουζουκια. Οι fans του λαϊκού τραγουδιού τους είδαν και τους απήλαυσαν τη χειμερινή σεζόν 2023-2023 και θα τους απολαύσουν και για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Και πόσοι ακόμα τραγουδιστές, γνωστόι λαϊκοί βάρδοι δεν έχουν περασει από δω: Αρσενίου , Γιαννιάς, Στάμος, Καραφώτης, και παλιότερα Πάολα, Τσαλίκης και ΛΕΠΑ. Τη μεγάλη διαφορά όμως πρόκειται να την κάνει ένα σχήμα που θα εντυπωσιάσει πραγματικά τους fans του λαικού: Γιαννιάς Αρσενίου .
Frangelico νυχτερινό κέντρο διασκέδασης παραλιακή

Το δίδυμο Γιαννιάς Αρσενιου αρχίζει να εμφανίζεται απο τις 4 Μαρτίου στο Frangelico Μπουζουκια και εκτιμάται ότι θα ανεβάσει και θα διατηρήσει για όλη τη χειμερινή σεζόν τις πρώτες θέσεις προτίμησης. Οι άνθρωποι του κλάμπ είναι γνωστοί για τις προσεκτικές τους επιλογές και συνεργασίες και έτσι καταφέρνουν να διατηρούν τον πήχη ψηλά. Το σχήμα θα το ολοκληρώνει η Λένα Παπαδοπούλου, η οποία έχει αρκετά μεγάλο κοινό. Δυνατές λοιπόν οι επιφυλασσόμενες συγκινήσεις και εντυπωσιακό το ρεπερτόριο και οι εκτελεστες του.

FRANGELICO Χολίδης Ο Νίκος Χολίδης αποτελεί πάντα μία σταθερή αξία του λαϊκού τραγουδιού, αγαπημένος για δεκαετίες στο λαϊκό κοινό. Παραμένει με αμείωτο ρυθμό στην κορφή της προτίμησης του κοινού, αφού κατά πολλούς θεωρείται μετρ της διασκέδασης. Το βιογραφικό του ειναι μεγάλο, περιλαμβάνοντας χορευτικές επιτυχίες και όχι μονο. Ένας πολύ ζωντανός άνθρωπος, γεμάτος ενέργεια τόσο εντός όσο και εκτός σκηνής, που παραμένει και θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμα στην κορφή της προτίμησης των fans του λαϊκού τραγουδιού. Δε θα πρέπει επίσης να ξεχνάμε τη συνεργασία του με το Νίκο Μακρόπουλο πέρυσι στο Βοτανικό, η οποία έσπασε καθε ρεκόρ σε πωλήσεις εισητηρίων και αθρόας προσέλευσης κοινού που έσπευδε να τους απολαύσει. Επιστρέφει λοιπόν και φέτος εξίσου δυναμικά. Η συνεργασία του με τον Αρσενίου αναμένεται να δημιουργήσει ιδιαίτερα θετική αίσθηση και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού της Αθήνας, καθερώνοντάς τον για ακόμα μία φορά στη μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία του ως βασιλιά της χειμερινής διασκέδασης.

FRANGELICO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Γονίδης συνεργάστηκε με το Χρήστο Χολίδη στο Μπουζουκια Frangelico 2023 και η συνεργασία τους, πέραν της επιτυχίας που γνώρισε, ανεδείχθη σε μείζον θέμα συζήτησης μεταξύ των fans του λαϊκού τραγουδιού. Αυτό φαίνεται ότι του χάρισε μια μόνιμη θέση στο FRANGELICO ΧΟΛΙΔΗΣ 2023. Τόσο ο Νίκος Χολίδης όσο και ο Αρσενίου έχουν στο ενεργητικό τους μεγάλες επιτυχίες που τους καθιέρωσαν. Ο μεν Μαρκόπουλος, θεωρείται από πάρα πολλούς fans του λαϊκού τραγουδιού ως βασιλιάς στο είδος του, ο δε Αρσενίου ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές που ανέδειξε το λαϊκό τραγούδι. Μια συνεργασία λοιπόν μεταξύ δύο τιτάνων του λαϊκού τραγουδιού μόνο ευχάριστη έκπληξη θα μπορούσε να αποτελεί για το κοινό. Κατά πολλούς πρόκειται να είναι η πιο ενδιαφέρουσα συνεργασία του χειμώνα, με τους τραγουδιστές να εκτοξεύουν τη φήμη του FRANGELICO Χολίδης στα ύψη. Αν και οι δυο καλλιτέχνες έχουν αμέτρητες συνεργασίες με πολλά μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, ωστόσο μουσικά συναντιούνται για πρώτη φορά. Αυτό ομως δε σημαίνει κατι αρνητικό. Ακριβώς το αντίθετο θα λέγαμε, αφού θεωρούμε δεδομένο ότι θα αποκομίσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς είναι γνωστό τοις πάσι ότι και οι δύο ξέρουν όχι μόνο να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους αλλα και να φτιάχνουν πάντα το κέφι στο κοινό τους.

 

 

frangelico μπουζουκια Παλιότερα σχήματα

Το φετινό χειμώνα 2023-2023, τις πόρτες του ανοίγει στον κόσμο το νυχτερινό κέντρο Frangelico, με ένα πολύ δυνατό σχήμα. Το Frangelico, γνωστό στους Αθηναίους αλλά όχι μόνο, αποφάσισε να είναι και αυτή τη χρονιά ένα από τα πολυσύχναστα μπουζούκια της πρωτεύουσας. Τα ονόματα λοιπόν που θα τραγουδούν στο μαγαζί, είναι ο Χολίδης και ο Αρσενίου. Οι δύο αυτοί γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες, θα συνεργαστούν, έχοντας στόχο, να καταπλήξουν όλους τους θαυμαστές τους και να τους κάνουν να περάσουν αξέχαστες βραδιές. Τόσο οι τραγουδιστές, όσο και το έμπειρο προσωπικό του Frangelico, σας περιμένουν για να σας εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούν, ώστε να μην μείνει κανένας ανικανοποίητος.
frangelico μπουζουκια

Frangelico: Γνωστό στους Αθηναίους, αλλά και όχι μόνο, το νυχτερινό κέντρο Frangelico, ανοιχτό εδώ και πολλά χρόνια, περιμένει κάθε χρόνο τον κόσμο του, για να περάσει σε αυτό όμορφες νύχτες. Βρίσκεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος 35 και αποτελεί ένα από τα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά του είδους του. Κάθε χρόνο το μαγαζί φιλοξενεί, γνωστούς και αγαπημλενους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου, όπως είναι ο Χρήστος Χολίδης, ο Αρσενίου και ο Σταμάτης Γονίδης, που έχουν τραγουδήσει στην πίστα του Frangelico στο παρελθόν. Το εν λόγω μαγαζί, δεν είναι γνωστό μόνο για τα μεγάλα ονόματα που φέρνει, αλλά και για την άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες του, από τους οποίους ποτέ δεν έχει ακουστεί κάποιο παράπονο.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ FRANGELICO

Ο Νίκος Μαρκόπουλος είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης του λαϊκού είδους μουσικής. Έχει γράψει και έχει ερμηνεύσει τεράστιες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του. Οι δίσκοι του έχουν γίνει διπλά και τριπλά χρυσοί και πλατινένιοι. Χάρης στο μοναδικό του ταλέντο, την ξεχωριστή φωνή του, τα τραγούδια που έχουν αγγίζει χιλιάδες κόσμο κατάφερε να πάει πολύ ψηλά και να παραμείνει εκεί. Ο κόσμος τον έχει αγαπήσει πάρα πολύ και τον θεωρεί έναν από τους κορυφαίους λαϊκούς καλλιτέχνες. Η δισκογραφική πορεία του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη ξεκινά ήδη από το 1986, και έως σήμερα εξακολουθεί να μας συναρπάζει με τις μοναδικές του επιτυχίες. Μας έχει χαρίσει στιγμές ανεπανάληπτες με διασκέδαση και κέφι μέχρι το πρωί. Αποτελεί είδωλο για πολλούς νέους τραγουδιστές που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους αλλά και ο ίδιος έχει βοηθήσει πολλούς τραγουδιστές να φτάσουν ψηλά γράφοντας τους τραγούδια που έγιναν επιτυχίες. Φέτος την άνοιξη μετά από τις εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα περνά την πόρτα του FRANGELICO Χολίδης και μας περιμένει για να πετάξουμε μαζί του. Την περασμένη σεζόν τον είδαμε και πάλι στην πίστα αυτή με τον Χρήστο Χολίδη, ενώ τώρα το 2023 ο Νίκος Χολίδης επιστρέφει στο FRANGELICO Χολίδης . Η επιτυχία του είναι σίγουρη καθώς είναι μια συνεργασία Frangelico-Μακρόπουλος, η οποία δοκιμάστηκε και πέτυχε.

Η Ελένη Χατζίδου είναι και εκείνη μια σπουδαία ερμηνεύτρια, καθώς από την πρώτη της εμφάνιση κατάφερε να κλέψει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του κόσμου. Έχει κάνει πολλές σπουδαίες συνεργασίες με πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου για αυτό και ξέρει πώς να μας φτιάξει την διάθεση. Μερικές από της μεγάλες συνεργασίες της είναι ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα, ο Νίκος Βέρτης, ο Αντύπας, ο Στέλιος Ρόκκος. Ενώ τώρα θα προσθέσει και ακόμη μια κορυφαία συνεργασία στην καριέρα της που θα προκαλέσει τον απόλυτο χαμό στην πόλη.

Μακροπουλος 2023

Στο κατάστημα Frangelico ξεκινάει τις εμφανίσεις του ο μεγάλος καλλιτέχνης Νίκος Μακρόπουλος. Ο μεγάλος καλλιτέχνης μετά από πολύ σπουδαίες εμφανίσεις στο πλευρό της Πέγκυ Ζήνα στο Πολιτεία Live Clubbing Θεσσαλονίκη κατεβαίνει Αθήνα για να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας. Δε είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης συνεργάζεται με το νυχτερινό μαγαζί και δηλώνει πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την νέα του συνεργασία στο νυχτερινό μαγαζί . Πολύ μεγάλα τραγούδια από την παλιά και την νέα του δισκογραφία αναμένεται να ακούσουμε στο μαγαζί FRANGELICO Χολίδης σε ένα σχήμα έκπληξη πολύ ανατρεπτικό το οποοίο θα αποτελέσει πολυ΄συμαντική πρόταση στη νυχτερινή Αθήνα Ο Χολίδης είναι πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης και το έχει αποδείξει αυτό με τους χιλιάδες θαυμαστές του να τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα εδώ και πολλά χρόνια από την αρχή της σταδιοδρομίας του και μετά. Τι μπορεί να πεί κάποιος για τη σπουδαία πορεία του μεγάλου ερμηνευτή στο χόρο του λαικού τραγουδίου που έχει αφήσει ιστορία. Πολλοί από τους δίσκους του έχουν γίνει πλατινένιοι και άλλοι πάρα πολλές φορές χρυσοί. Έχει εμφανιστεί σε όλα τα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά και μπουζούκια σε Θεσαλονίκη Αθήνα και όχι μονο.

FRANGELICO

Πολλές είναι οι εμφανίσεις τουσ σε μαγαζιά της περιφέρειας αλλά και σε μαγαζιά στο εξωτερικό σε Γερμανία Αυστραλία και Αμερική όπου εμφανιστηκε σε έλληνες της ομογενειας και ξεσήκωσε τα πλήθη. Η τελέυταία εμφάνιση του μεγάλου ερμηνευτή Νίκου Μακρόπουλου σε μαγαζί στην Αθήνα ήταν στο μαγαζί Fantasia Live στην Λεοφώρο Ποσειδώνος όπου σημείωσε πολλά sold out και έγινε κυριολέκτικά λαοθάλασσα. Ο Καλλιτέχνης θα ξεκιναει το προγραμμα του από τις 23:00
FRANGELICO Χολίδης

Και μετά και ο ίδιος θα βγαίνει στη πίστα του FRANGELICO Χολίδης κατά τις 1:30 . Είδη έχουνε ξεκινήσει οι πρόβες και όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο σχήμα που θα κατακτήσει τη νύχτα. Ο επιχειρηματίας και ο καλλιτέχνης έχουνε δώσει τα χέρια και δηλώνουν πολύ ενθουσιασμένες οι δυο πλευρές για την νέα τους αυτή συνεργασία . Οι τιμές δε αναμένεται να αλλαξουν από το τελευταίο σχήμα που εμφανιζόνταν στο μαγαζί frangelico .

 

Μακροπουλος 2023

Ο Γιαννιάς με την Λένα Παπαδοπούλου έδωσαν ρεσιτάλ για πολλούς μήνες στο μαγαζί και την σκητάλι πλέον πέρνουν ο Καλλιτέχνης Νίκος μακρόπουλος. Κάντε έγκαιρα την κράτηση σας για το νυχτερινό μαγαζί FRANGELICO  και το σχήμα του Νίκου Μακρόπουλου για να εξασφαλήσετε τραπέζι . Το μαγαζί είναι ιδανικό για κράτηση σε μεγάλη παρεά, εκδήλωση χορώ και κάθε έιδους κοινωνική εκδήλωση. Τις τελευταίες του εμφανίσεισ σε Πολιτεία και Fantasia πήγε πολύ καλά ο Χολίδης από αποψη προσέλευσης κόσμου κάτι που έγινε και στην καλοκαιρινή του περιοδεία σε Χαλκιδική Κύπρο κ.α. Ο Νίκος Μακρόπουλος έχει συνεργαστεί με όλα σχεδον τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου που σε πολύ μοναδικά ντουέτα που άφησαν εποχή . Πάντως τα τελευτάια χρόνια έχει τραγουδήσει σε πολλά μαγαζιά με την Πέγκυ Ζήνα που την έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Στο νυχτερινό μαγαζί Vogue Club έιχανε τεράστια επιτυχία καθώς το μαγαζί πήρε πολλές φορές παράταση εμφανίσεων .
φρατζελικο

Μακρόπουλος: O Μακρόπουλος, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στην περιοχή Νεάπολη, στις 6 μαρτίου του 1954. Όχι μόνο γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε και πήγε και σχολείο. Ο Μακρόπουλος, από μικρό παιδί, ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, το οποίο ηταν ένα από τα αγαπημένα του αθλήματα. Ο ίδιος μας έχει πει, ότι θα μπορούσε να ασχοληθεί και επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, καθώς για αρκετό καιρό, έπαιζε ερασιτεχνικά στην ομάδα του ʼρη. Εκτός όμως από το ποδόσφαιρο, δεν μπορούσε να κρύψει και την αγάπη που είχε για τη μουσική. Όταν ήταν 18 χρονών και τραγουδούσε με τους φίλους του, όλοι του έλεγαν πόσο ωραία φωνή έχει και πως θα έπρεπε να ασχοληθεί με το τραγούδι. Κάπως έτσι ο Χολίδης άρχισε να το σκέφτεται πιο σοβαρά. Το διάστημα εκείνο λοιπό άρχισε να τραγουδάει σε μικρά μπουζούκια της Θεσσαλονίκης. Περνόντας αρκετά δύσκολες στιγμές και καταβάλοντας μεγάλες προσπάθειες στο χώρο της νύχτας, ο Γονίδης κατάφερε να ανέβει ψηλά και να γίνει το όνομα που είναι τώρα.

Μακροπουλος FRANGELICO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2023

Μια νέα συνεργασία ξεκινάει για τη χειμερινή σεζόν στο FRANGELICO Μπουζουκια όπου θα υποδεχτεί για πρώτη φορά τον Νίκο Μακρόπουλο παρέα με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάκη Αρσενίου. Ο Νίκος Χολίδης και το FRANGELICO Μπουζουκια ξεκινάνε τη συνεργασία τους από τα τέλη Οκτωβρίου για πρώτη φορά και ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στη νύχτα της Αθήνας. Ο λατρεμένος καλλιτέχνης συνεχίζει για πολλά χρόνια στην Αθήνα τις εμφανίσεις του, και υπόσχεται έναν αξεπέραστο και ξεχωριστό χειμώνα διασκέδασης τραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες στην πίστα του νυχτερινού κέντρου της πρωτεύουσας. Ο Νίκος Χολίδης μας υπόσχεται νύχτες μαγικές και έναν αξέχαστο χειμώνα. FRANGELICO Μπουζουκια και Νίκος Χολίδης , η δυάδα που θα συναρπάσουν όλο το κοινό της Αθήνας για τον χειμώνα 2023-2023. Αναμονή μέχρι την ημέρα της μεγάλης πρεμιέρας που θα μείνει αξέχαστη για όλους.

Μακροπουλος FRANGELICO LIVE

Frangelico Χάρτης Διεύθυνση

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Moniq Club Λιμάνι Λαδάδικα Θεσσαλονίκη Τιμές

Moniq Club Λιμάνι Λαδάδικα Θεσσαλονίκη Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Το Moniq Club βρίσκεται στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης στο ύψος στα Λαδάδικα Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο Moniq Club Moniq Club τιμή 100/6 φιάλη Τηλέφωνο... Περισσότερα...

kanokratisi

Palmera Garden Bar Live Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Γιάννης Τάσσιος Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Palmera Garden Bar Ξεκινάει από 29-9-2023 ο Γιάννης Τάσσιος. Palmera Garden Bar live Θεσσαλονίκη Τιμές Τιμή φιάλης για Palmera garden bar 130... Περισσότερα...

scorpios live

Scorpios Live Θεσσαλονίκη Μπουζούκια Χρυσοχοΐδης Διογένης

Ένα νέο μαγαζί ακούει στο όνομα Scorpioς live στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης. Ένα νέο μπουζουξίδικο πολύ ανακαινισμένο στο χώρο που βρισκόταν για πολύ... Περισσότερα...

Search
Search

Σεπτέμβριος 2023

 • Δ
 • Τ
 • Τ
 • Π
 • Π
 • Σ
 • Κ
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 Guests

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση