VOGUE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΡΡΑΣ ΓΑΡΜΠΗ
4.2 29 votes
VOGUE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΡΡΑΣ ΓΑΡΜΠΗ

Ο Καρράς στο club vogue για περιορισμένο αριθμό εμφανίσεων σε ένα σχήμα έκπληξη με Γαρμπή και Μενιδιάτη.

Vogue Καρράς

Οι δυo αυτοί ερμηνευτές είναι βέβαιο πως θα συνεργαστούν εξαιρετικά και οι θαυμαστές τους θα τους αποθεώνουν σε κάθε τους εμφάνιση.

Vogue Club Τηλέφωνο Κρατήσεων

Περιοχή Σφαγεία Θεσσαλονίκη 28 Οκτωμβρίου

Vogue Club Θεσσαλονίκη τηλέφωνο 2310626571 , 6978469465

Vogue Club Θεσσαλονίκη ΚΑΡΡΑΣ ΓΑΡΜΠΗ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

Το Club Vogue για μια ακόμα χρονιά, άνοιξε τις πύλες του και σας περιμένει! Σε έναν πλήρως ανανεωμένο χώρο, αλλά με την παλιά γνωστή συνταγή της επιτυχίας, το Club Vogue σας περιμένει στην οδό 26ης Οκτωβρίου 23, για να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα απ’τον καθένα…

Το μαγαζί είναι ιδανικό λόγο της μεγάλης χωρητικότητας και των πολύ καλών υπηρεσιών που παρέχει να κάνετε την εκδήλωση σας. Παρέχει άνετο πάρκινγκ μπροστά ακριβώς στο μαγαζί , πολύ προσιτές τιμές και φυσικά την καλύτερη μουσική στη πόλη.

Ένα καινούργιο μαγαζί το οποίο ακούει στο όνομα club ανοίγει τις πόρτες του για να υποδεχτεί ένα από τα δυνατότερα σχήματα της νυχτερινής Αθήνας. Το σχήμα που θα ταράξει τα νερά νυχτερινή διασκέδαση της Θεσσαλονίκης θα βρίσκεται ο Καρράς μαζί με την Γαρμπή αλλά και τον πολύ ταλαντούχο καλλιτέχνη Μενιδιάτη από τα Σεπτέμβριο . Ο Καρράς μετά τις μεγάλες εμφανιστεί στο κατάστημα Πύλη αξιού  Θεσσαλονίκη και υπόσχεται να απογείωση τις νύχτες των Θεσσαλονικέων. Η καριέρα του έχει εκτοξευθεί και πολύ κόσμο σπεύδει να τον απολαύσει από κοντά.

 

 

club vogue

club vogue

Το κατάστημα Vogue είχε πολύ καιρό να υποδεχτεί κάποιο μεγάλο καλλιτέχνη και ο κύριος Μπερτάκης ανέλαβε την λειτουργία του μαγαζιού με σκοπό να φέρει τα μεγαλύτερα ονόματα από Αθήνα Θεσσαλονίκη. Πολλά είναι τα ονόματα τα οποία φιγουράρουν για να συνεχίσουν να τραγουδάνε μετά τον Αργυρό  , μένει να δούμε ποιοι θα είναι που θα πλαισιώσουν το σχήμα που ξεκινάει από τις αρχές Φεβρουαρίου στο μαγαζί.
Να πούμε ότι το club vogue λειτουργούσε σαν το καλύτερο Club της Ελλάδας πριν πέντε χρόνια. Είναι άρτια στημένο μέσα με καναπέδες στα μπαρ και πάρα πολύ φιλόξενο προσωπικό. Διαθέτει πάρα πολύ άνετο πάρκινγκ μπροστά στο μαγαζί και περιμετρικά επίσης μαγαζιού και περιμένω το ανακαλύψετε κάθε Παρασκευή και Σάββατο. Η ώρα η οποία θα ξεκινάει το σχήμα θα είναι από τις 11 και μετά και μετά φτάσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Τηλέφωνο για κράτηση στο κατάστημα club vogue είναι το μπορείτε να κάνετε επίσης αν θέλετε online κράτηση μέσα από το site μας με άμεσή επιβεβαίωση.

 

Vogue Θεσσαλονίκη Χάρτης Διεύθυνση


Δείτε Χάρτης

VOGUE ΑΡΓΥΡΟΣ

Ο Αργυρός  , ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο club vogue .  Πολύ γνωστά τραγούδια του Αργυρού θα ακούσουμε στο μαγαζί club vogue μετά το τέλος των εμφανίσεων της στο κατάστημα Fantasia . Στο κατάστημα Vogue ήταν να ξεκινήσει ο Αργυρός αλλά τελικά ο επιχειρηματίας κύριος Μπερτάκης επέλεξε τον Αργυρό να ξεκινήσει τις εμφανίσεις του στο Club Vogue Θεσσαλονικης.

Vogue αργυρός – Ο μεγάλος καλλιτέχνης Αργυρός   μετά τις πετυχημένες τις εμφανίσεις τις οποίες είχε fantasia  ξεκινάει τις εμφανίσεις του  στη Θεσσαλονίκη στο Club Vogue μετά από μια πετυχημένη σεζόν την οποία έχει στο πλευρό της Φουρείρα αποφασίζει να ανέβει Θεσσαλονίκη και να φερει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση.

Ένας χώρος ο οποίος φημίζεται για το Club και φιλοξενεί τον Αργυρό από τον Φεβρουάριο του 2017 και μετά. Στο Club Vogue έχουν ξανατραγουδησει καλλιτέχνες όπως οι Πυξ Λαξ, Μακρόπουλο , Πέγκυ Ζήνα και πάρα πολλοί άλλοι σπουδαίοι καλλιτέχνες. Ο Αργυρός  είμαι πάρα πολύ χαρούμενη γιατί ξεκινάει η συνεργασία στο νυχτερινό μαγαζί Club Vogue και ανυπομονεί να ξεκινήσει τις εμφανίσεις της πολύ σύντομα.

Vogue Πάολα

Ας δούμε λίγα λόγια για την βιογραφία της μεγάλης καλλιτεχνικής Πάολα η οποία γεννήθηκε το 1982 οι γονείς της λέγονταν Αλέξανδρος και Μαρία και ήτανε και αυτή στο χώρο του τραγουδιού. Ξεκίνησε να τραγουδάει συνέχεια τα καταστήματα πολύ μικρή ηλικία και συγκεκριμένα στα μαμούνια live που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τα 19 της κιόλας. Δεν άργησε να κυκλοφορήσει το πρώτο της δίσκο με την ονομασία αθόρυβα και ξεκίνησε συνεργασία στην Αθήνα στο πλευρό του μεγάλου καλλιτέχνη Σταμάτη Γονίδη. Επίσης τραγούδησε πάρα πολλούς άλλους καλλιτέχνες όπως το Βολάνη το Χρήστο Μενιδιάτη το Στέλιο Ρόκο στη Θεσσαλονίκη τον Αντύπα στην Αθήνα το Χρήστο Χολίδη στο κατάστημα τεατρο. Συνεχίζει τις εμφανίσεις του Βασίλη Καρρά και του Παντελίδη η Πάολα στο κατάστημα θέατρο ενώ το ίδιο σχήμα ανεβαίνει Θεσσαλονίκη για να εμφανιστεί στο κατάστημα πύλη Αξιού.

Vogue Πέγκυ Ζήνα

Η Πέγκυ Ζήνα  πήρε την απόφαση να ανέβει Θεσσαλονίκη και  να χαρίσει σε όλους τους Θεσσαλονικείς βραδιές που θα τους μείνουν χαραγμένες στη μνήμη για μια ζωή. Το νυχτερινό κέντρο στο οποίο θα εμφανίζονται είναι το Vogue.

Vogue 2015 2016

Όλα αυτά οι επισκέπτες του νυχτερινού κέντρου Vogue θα έχουν την ευκαιρία να τα ακούσουν να τα ερμηνεύει η αγαπημένη τους τραγουδίστρια.
Στην Θεσσαλονίκη η Πέγκυ Ζήνα έχει βρεθεί και στο παρελθόν. Αυτήν η φορά όμως αναμένεται να είναι η καλύτερη όλων.

CLUB Vogue Διαθέσιμες Μέρες

Παρασκευή Σαββάτο

Vogue Τιμές Φιάλης/Μπουκάλι

-/4 , -/6 φοιτητικό

Vogue Ώρα προσέλευσης

Ώρα 23:15

Από τον Απρίλιο του 2016 και έπειτα το σχήμα κύριο λεκτικά σημείωσε πολλά sold out με τον κόσμο να σπεύδει να απολαύσει από κοντά το μεγάλο καλλιτέχνη σε μια σειρά εμφανίσεων για οποίες πήρανε πολλές φορές παράταση. Η επιτυχία από το φαντασία live ανεβαίνει όπως είναι Θεσσαλονίκη και θα ακούσει μοναδικά ντουέτα και σ’ όλο ερμηνεύσεις από τον Πέτρο Ιακωβίδη με την Ελένη Φουρέιρα και φυσικά το που θα τον Αργυρο.  Τι μπορεί να πει κανείς για τη μεγάλη καλλιτέχνη Ελένη Φουρέιρα η οποία είχε συμμετοχή σε ένα συγκρότημα που λίγο τον Mystik ενώ μετά ακολούθησε σόλο καριέρα. Μια πολύ εκπληκτική τραγουδίστρια η οποία αναμένεται να μας ερμηνεύσει όλες τις μεγάλες επιτυχίες μπορεί λίγο πολύ αγαπήσαμε.

Πολύ σπουδαίες ερμηνείες από την μεγάλη Ελένη Φουρέιρα στον φετινό κατάστημα φαντασία κράτησαν αμείωτο ενδιαφέρον του κόσμου οποίος έσπευσε να πολλά σε κοντά τη μεγάλη καλλιτέχνιδα να ερμηνεύει τα μεγάλα τραγούδια. Έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρόβες το μαγαζί club vogue και αναμένεται να δούμε να πάρα πολύ σπουδαίο σχήμα να συνεχίζει την επιτυχία οποία είχε στον στενό κατάστημα φαντασία live στην Αθήνα.

VOGUE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΡΡΑΣ ΓΑΡΜΠΗ
4.2 29 votes
Αρέσει σε %d bloggers: