VOICE LIVE STAGE ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΤΗΣ
4.3 45 votes

VOICE LIVE STAGE ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΤΗΣ

Voice Live Stage  Τηλέφωνο 2310626571

voice-live-stage-mpatis

voice live stage mpatis

Voice Live Τιμές – Τιμή Φιάλης

Φιάλη κανονική  120 / 4 άτομα
Φιάλη προσφορά  100 / 6 άτομα

Voice Πότο στο μπαρ – τιμη εισόδου Έναρξη

Έναρξη 22-9-17

Ποτό μπαρ – ευρώ χωρίς κράτηση

Voice Τηλέφωνο κρατήσεων

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 , 6978469465  whats up

Το voice live stage είναι χωρητικότητας 1200 ατόμων ενώ διαθέτει τραπέζια καναπέδες. Η διεύθυνση του voice live stage είναι 26η Οκτωβρίου στα Σφαγεία στη  Φρίξου 6.

Βασίλης Μπατής Θεσσαλονίκη

Τι μπορεί να πει κανείς για τον μεγάλο Βασίλη Μπατή. Πολύ μεγάλη δισκογραφία τεράστιες επιτυχίες στις οποίες ολοένα κλείσανε εδώ και όλα θα τα χρόνια. Ένα παιδί το οποίο στα τελευταία χρόνια αναδείχθηκε σε ένας μεγάλος καλλιτέχνης και αγαπήθηκε πάρα πολύ κυρίως στη βόρειο Ελλάδα ενώ τα τραγούδια του παίζονται και ακούγονται πανελλαδικά και έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία.

 

Voice live stage πρεμιερα – Έναρξη

Έναρξη  στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη Voice

Voice Live Stage Βασίλης Μπατής Ώρα προσέλευσης

Ώρα 23:00

Voice Live Stage  Διαθέσιμες Μέρες

Σαββάτο

VOICE LIVE STAGE

VOICE LIVE STAGE

 Παλαιότερα σχήματα

Ο καλλιτέχνης δηλώνει πάρα πολιτισμένο και αυτή τη νέα του συνεργασία η οποία θα είναι με τον θερινό κατάστημα βοής και είναι πανέτοιμος να τα δώσει όλα ώστε να περάσει καλά ο κόσμος της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Ένας πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης εδώ και πολλά χρόνια στο ελληνικό κοινό έχει αποκτήσει πάρα πολλούς θαυμαστές οι οποίοι τον επισκέπτεται σε κάθε του βήμα. Έχεις να κάθομαι πολλά σπουδαία ονομάτα ο Χρήστος Χολίδης από το ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος η Βανδή ο Γονίδης ο Καλλίδης η Στέλλα Καλλή και πάρα πολλοί άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες.

Ένας καλλιτέχνης οποίος έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική βιομηχανία και ξεχωρίζει για το ταμπεραμέντο του τη μοναδική του φωνή ήμουνα δική του σκηνή και παρουσία. Από τους πλέον υψηλούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής ο Χρήστος Χολίδης ξεκίνησε την καριέρα του από πολύ μικρή ηλικία είχε έφεση στον αθλητισμό και συγκεκριμένα έπαιζε μπάσκετ. Είχε παίξει για την ομάδα του ΠΑΟΚ από μικρή ηλικία και το ταλέντο του δεν άργησε να βγει στο τραγούδι αφού ήταν η μεγάλη του αγάπη.

Έκανε τα πρώτα του βήματα από την εκπομπή της Ρούλας σκώρο σε σόουμπιζ. Συνεργάστηκε με την μηνός η τυπογραφική εταιρεία και πήρε πολύ σπουδαίες επιτυχίες από τον Μιχάλη του Τουρατζίδη και  από τον Γιώργο Αράπη. Συνεργάστηκε με πολύ μεγάλα μαγαζιά της αθηναϊκής πίστας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει Θεσσαλονίκη να πούμε ότι ο Χρήστος Χολίδης έχεις να συνεργαστεί με τον θερινό κατάστημα βοής τη περίοδο κινητό μαγαζί λεγότανε Astra live. Η πρώτη του εμφάνιση Ικτίνο κατάστημαεπιτυχία και ο μεγάλος καλλιτέχνης δεν άργησε να απογειωθεί καριέρα. Μοναδική φωνή μοναδική σκηνή και παρουσία πολύ κοινωνικός ξεσηκώνει τους πάντες στο κατάστημα που εμφανίζεται.

Voice Live Stage  Θεσσαλονίκη 2017

 Το Voice live stage μπουζούκια θα βρίσκεται κοντά μας από τον φετεινό χειμώνα και σκοπεύει να αποτελέσει την νούμερο ένα επιλογή για νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Κατ’αρχήν, το Voice live stage βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δεν είναι άλλο από το πρώην Astra live stage.
Η ανακαίνιση που έκανε το μαγαζί σίγουρα θα καταπλήξει όλους τους θαμώνες και τα τελευταίας τεχνολογίας μέσα θα βοηθήσουν ώστε η διασκέδαση να εκτοξεύεται κάθε βράδυ στα ύψη. Στην σκηνή του Voice live stage θα βρίσκεται τον χειμώνα που έρχεται ο Μάκης Δημάκης και θα ερμηνεύει κάθε βράδυ λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου όλες τις επιτυχίες του και οχι μόνο.

Voice Live Stage Διεύθυνση Οδός

Φρίξου 6 Σφαγεία
Θεσσαλονίκη,
Μακεδονία
54627


Παλαιότερα Σχήματα στο Voice Τραγουδιστές:

Μάκης Δημάκης Βιογραφία Δισκογραφία

Έπειτα συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του Ολύμπου πενταγράμμου και αυτό που τον καθιέρωσε ήταν η μοναδική λαϊκή φωνή την οποία είχε. Ο Μάκης Δημάκης ξεχωρίζει γιατί έχει μία χροιά που παραπέμπει σε γνήσιο λαϊκό τραγουδιστή και ερμηνεύει όλες οι μεγάλες λαϊκές επιτυχίες με το δικό του ξεχωριστό τρόπο όποιος γίνεται πολύ αγαπητός από το κοινό.
Ταυτόχρονα ο Μάκης Δημάκης είναι ένα παιδί το οποίο ξεχωρίζει για το ήθος του την ερμηνεία τη μοναδική εμφάνιση και πάνω απ’ όλα είναι ένας πολύ καλός και μισός άνθρωπος. Ο Μάκης Δημάκης εργάζεται πάρα πολύ σκληρά για να φτάσεις Τεύκρου βρίσκεται αφοσιώθηκε πολλές ώρες πάνω στο να βελτιώσει τη δουλειά του και πάνω και πάνω απ’ όλα έτσι πολύ μεγάλο σεβασμό στο τραγούδι που τραγουδούσε και των τρόπων τα ερμήνευε.
Το 2011 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τον Μάκη Δημάκη όταν είσαι ξεκινάει συνεργασία με τον στιχουργό Αργύρη αράπη ο οποίος είναι δημιουργός μεγάλων γνωστών ασμάτων και ξεκινάει τις μεγάλες επιτυχίες όπως το κάνεις δεν είναι κανενός του τραγούδι ανησύχησα ενώ ερμηνεύει πάρα πολύ καλά το τραγούδι ψυχολογικά τάμα εγώ δεν μπορώ δεν το επιτρέπω και πάρα πολλά άλλα τα οποία αγαπήσαμε.
Πλέον η καριέρα του εσένα απογειώνεται σε όλη τη βόρειο Ελλάδα και ο κόσμος έρχεται από δράμα Κοζάνη Κιλκίς Κομοτηνή για να απολαύσει το Μάκη Δημάκη από κοντά. Ο Μάκης Δημάκης πλέον είναι ένας καθιερωμένος καλλιτέχνης ο οποίος είναι πολύ αγαπητός από το κοινό και αυτό φαίνεται από την διετή καριέρα που δεν έχει σημαδέψει το voice live stage εδώ και δύο χρόνια. Το όνομά του παίζει πλέον παντού και πολλά μεγάλα νυχτερινά κέντρα τον ζητούν για συνεργασία κυρίως από Αθήνα.
Τα μαγαζιά τα οποία τραγούδησε ο Μάκης Δημάκης πριν από το voice live stage όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία είναι το cinema live stage όπου τραγούδησε για δύο χρόνια όπου ιδιοκτήτης του cinema live stage ήταν ο κύριος Παυλίδης. Από τότε φαινόταν ότο Δημάκης θα γίνει μεγάλο όνομα καθώς το μαγαζί λειτουργούσε τρεις μέρες την εβδομάδα με πολύ μεγάλη επιτυχία και ήταν συνεχώς sold out.

Voice live stage Μάκης Δημάκης

Ο Δημάκης γεννήθηκε στη Γερμανία και εσύ και μέχρι τα τέσσερα χρόνια της ζωής του και έπειτα κατέβηκε και εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρός είχε πέσει το τραγούδι και τραγουδούσε γνωστές επιτυχίες ερασιτεχνικά. Από μικρός πήρε μπουζούκι και έπαιζε ενώ έχεις δάσκαλο τον Σπύρο Καντιώτη και τον Βαγγέλη Λιόλιο.
Το πρώτο μαγαζί ξεκίνησε να παίζει με το remember που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Από τα 20 κιόλας και σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε να βρίσκεται σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες ενώ το 95 ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Γιώργο Αλκαίο σε ένα τραγούδι το οποίο γιατί το κάψαμ και στιχουργός ήταν η Άννα Ιωαννίδου με συνδέει τον Αλκαίο και το Δημάκη που κανένα φοβερό ντουέτο. Το 96 γράφω τραγούδι θέλω να κλάψω όπου το τραγουδάει ο Γιώργος Αλκαίος.

Voice Live Stage dimakis

Ο Μάκης Δημάκης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Voice Live Stage την φετινή σεζόν 2017 σε ένα σχήμα έκπληξη . Αναμένεται να ακούσουμε ένα μοναδικό πρόγραμμα στο νυχτερινό μαγαζί voice και φυσικά όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάκη Δημάκη  από την τεράστια δισκογραφία του.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης ξεκινάει τις μεγάλες του εμφανίσεις στο νυχτερινό κατάστημα voice live stage στο οποίο την περσινή χρονιά εμφανιζόταν για δύο συνεχόμενα έτη ο σπουδαίος και μοναδικός Μάκης Δημάκης.

Μάκης Δημάκης Δισκογραφία

Το φαινόμενο Μάκης Δημάκης συνεχίζει τις πολύ μεγάλες εμφανίσεις που έχει δύο χρόνια τώρα συνεχόμενα στο watch live stage κάτω οποίο έχει μαζί πάρα πολλά χρόνια καλλιτέχνης να κλείνει δυο σεζόν με τόσο μεγάλη επιτυχία. Η τιμή είναι πολύ προσιτή για τον κόσμο καθώς και η εξυπηρέτηση από το μαγαζί και τη διοίκηση του μαγαζιού κάτι που έχει βοηθήσει στο να πάει τόσο καλά η σεζόν για τον Μάκη Δημάκη.
Η τιμή φιάλη είναι 120 € ανά τέσσερα άτομα ενώ το φοιτητικό για το Μπάνο όροφο στο θεωρείο είναι στα 100 € για τα έξι άτομα. Ίσως για ποτό στο μπαρ με 12 € το άτομο μπορείτε να κάνετε κράτηση για ποτό φιάλης σε τραπέζι μπορείτε να κάνετε την κοινωνική τους εκδήλωση bachelor ορκωμοσία η οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση απλά κάνοντας σταθερό του μαγαζιού εικάζοντάς online κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα του voice live stage.
Η ώρα προσέλευσης για το σχήμα της χρονιάς είναι από τις 11 και μετά ερωτώ πρόχειρα μέχρι τις σταματάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το μαγαζί διαθέτει ιδιωτικό πάρκινγκ με χρέωση καθώς και ελεύθερο parking περιμετρικά του μαγαζιού. Το μαγαζί λειτουργεί κανονικά από Σεπτέμβριο μέχρι Μάιο Παρασκευή Σάββατο εγώ θα λειτουργήσει κανονικά και οι αργίες καθώς και μέσα στις γιορτές και 24,25 παραμονή Χριστουγέννων και Χριστούγεννα και επίσης στις 31 που είναι η παραμονή Πρωτοχρονιάς και στις μία του μηνός που είναι Πρωτοχρονιά.

Χολίδης Θεσσαλονίκη

Έχει γράψει πολύ σπουδαία δισκογραφία η οποία ξεκινάει από το 2007 και μετά και συνεχίζει μέχρι και σήμερα που συνεχίζει να γράφει μεγάλες επιτυχίες και να ερμηνεύει ο Χρήστος Χολίδης. Ο καλλιτέχνης βγάζει του 2007 το δίσκο και ας μην έχω που να πάω ενώ την επόμενη χρονιά βγάζει το δίσκο ναι ναι ναι το κακομαθημένο μάτια μου ατελείωτα ενώ το 2013 κυλοφορεί το δίσκο με την ονομασία έπαθε και έμαθε. Την επόμενη χρονιά το 2014 πάλι από την μηνός ή ο Χρήστος Χολίδης γράφει το δίσκο σαγαπώ που περιπολεί μεγάλες επιτυχίες που γίνονται ανάρπαστες.

Την ίδια χρονιά 2014 ο Χρήστος Χολίδης κυκλοφορεί το δίσκο φίλε μη ρωτάς από τη μηνός ή και πάλι σε συνεργασία με το Σταμάτη Γονίδη. Την επόμενη χρονιά του 2015 γραφτό δίσκο εσύ με συμπληρώνεις από τη μηνός Ελένη ενώ το 2015 γράφει το δίσκο έλεγα. Το 2016 λεωφορείο δίσκος λογαριασμός που πήρε και τον ομώνυμο τραγούδι ενώ το 2016 κυκλοφορεί και το δίσκο μη μου ζητάς πάλι από τρίμηνο σε ημιτελή ο σπουδαίος καλλιτέχνης δηλώνει και έτοιμο να ξεσηκώσει τα πλήθη στην στην πόλη Θεσσαλονίκης και οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει δεν μένει παρα να κάνετε την κράτηση σας και να ασφαλίσετε κάποιο τραπέζι από την πρεμιέρα κιόλας νυχτερινού σχήματος και μετά.

voice live stage

voice live stage βασιλης μπατης.

Φρίξου 6
Θεσσαλονικη,
Μακεδονία

Voice Live Stage

Τηλέφωνο: 00302310626571
Παρασκευή-Σαββάτο 22:50pm – 05:00am
120$$

VOICE LIVE STAGE ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΤΗΣ
4.3 45 votes
Αρέσει σε %d bloggers: