ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ
3.8 14 votes

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465

βοτανικος δημακης

 

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΗ

  • Τηλέφωνο κρατήσεων : 2103001256 , 6978469465 Whats up

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Διεύθυνση Χάρτης ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ

  • Διεύθυνση : Ιερά Οδός 72

Βοτανικός ΔΗΜΑΚΗΣ Ώρα προσέλευσης live stage

  • Ώρα προσέλευσης 23:00
  • Ανοιχτά Παρασκευή Σαββάτο
  • Τιμή Φιάλης 140/4

Τιμή φιάλης βοτανικος δημακης

  • Φοιτητική φιάλη 110.6 Παρασκευή , Σαββάτο 120/6

Τιμή Διαθέσιμες μέρες Εισόδου στο βοτανικος δημακης

 • ποτό χωρίς κρατηση 15 / άτομο

DIMAKIS VOTANIKOS

Στην περιοχή του Γκάζι στην Αθήνα, θα συναντήσετε έναν υπέροχο και με μεγάλη ιστορία χώρο, τον Βοτανικό live stage. Κάθε χρόνο το Βοτανικός live stage υποδέχεται πολύ γνωστούς έλληνες και ξένους καλλιτέχνες, επίσης διαθέτει άνετο χώρο και άριστη εξυπηρέτηση.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ 2017

Όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος πρόκειται να φιλοξενήσει δύο μεγάλα και δημοφιλή ονόματα του καλλιτεχνικού πενταγράμμου, που θα δώσουν μια νέα νότα στα βράδια όσων επιθυμούν να απολαύσουν έντεχνους καλλιτέχνες, στο κέντρο της πόλης. Το μυστικό της επιτυχίας αποτελεί η συνεργασία της αγαπημένης σε όλους Ελευθερίας Αρβανιτάκη και του ταλαντούχου Νίκου Πορτοκάλογλου. Τα λόγια είναι περιττά για την Ελευθερία Αρβανιτάκη, καθώς έχει τραγουδήσει τεράστιες επιτυχίες, με την μοναδική και χαρακτηριστική της φωνή, που μένουν αναλλοίωτα στον χρόνο.

Ο ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΣΤΟ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-2018

Αποτελεί ένα δυνατό χαρτί της μουσικής, γι αυτό και ο κόσμος περιμένει να την απολαύσει στο Βοτανικό live stage πολύ σύντομα. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου αποτελεί έναν από τους πιο γνωστούς έντεχνους καλλιτέχνες, έχοντας μια μεγάλη πορεία στον χώρο της μουσικής, με υπέροχα κομμάτια και πάρα πολλούς θαυμαστές. Το αθηναϊκό κοινό αναμένει την εμφάνιση των αγαπημένων δυο έντεχνων καλλιτεχνών στο Βοτανικό live stage στην περιοχή του Γκάζι, σε ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα που θα μείνει αξέχαστο. Καλή σας διασκέδαση.Βοτανικός

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ – ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ

Ο Βοτανικός βρίσκεται στην Αθήνα και αποτελεί ένα από τα πιο μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης. Κάθε σεζόν, ο Βοτανικός φιλοξενεί σχήματα τα οποία γράφουν ιστορία. Ακόμη, είναι απαραίτητο να τονίσουμε πως στο νυχτερινό κέντρο η φιλοξενία είναι μοναδική και συντελεί στο να περάσουν οι θαμώνες όμορφα βράδια. Φέτος τον χειμώνα όλοι οι δρόμοι θα οδηγούν στο Βοτανικό όπου θα ακούσουμε δύο από τα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής σκηνής να ερμηνεύουν τα τραγούδια τους.

ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ ΑΘΗΝΑ LIVE

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ Αντύπας Μακρόπουλος

Βοτανικός video

Ο μοναδικός Μάκης Δημάκης κατεβαίνει για πρώτη φορά στην καριέρα του στην Αθήνα σ’ ένα σχήμα έκπληξη το οποίο θα γίνει στο Βοτανικό. Μάκης Δημάκης ξεκινάει στην καριέρα Θεσσαλονίκη μικρά μαγαζιά και απέκτησαν το μεγαλύτερο όνομα του πολικού πενταγράμμου. Ο Μάκης Δημάκης γεννήθηκε το χιλιάδες 701 Θεσσαλονίκη και ξεκίνησε να συνεργάζεται με πολλά μαγαζιά Θεσσαλονίκης όπως το χάραμα live και πάρα πολλά ακόμα. Η συνεργασία του με τον υπουργό Αργύρη αράπη ήταν ορόσημο της Καλλιδρομίου του μεγάλου καλλιτέχνη ο οποίος έγραψε πολύ μεγάλες επιτυχίες για το Μάκη Δημάκη. Όλα τα τραγούδια του είναι κανείς είναι κανενός ανησύχησα εγώ το μαγαζί λειτουργούσε τριήμερα και σημείο.

Βοτανικός 2017-2018

Ήδη ήτανε πολύ ανεβασμένος κ του εγινε πρόταση από τον νυχτερινο κεντρο voice live stage Θεσσαλονίκης για να μεταφέρει τις επιτυχίες των ρινόκερων. Έτσι έχουν συμφωνήσει 2014 ξεκινάει συνεργασία με το voice live στη Θεσσαλονίκη όπου πηγαίνει δύο χρόνια συνεχόμενα σε ρυθμό σολντ άουτ. δεν είμαι κανενός και πάρα πολλά ακόμα. Ξεκίνησα τραγουδάει στο χάραμα live Θεσσαλονίκης συνέχισα δύο χρόνια πόλεις μεγάλες επιτυχίες μαζί με τον Δημήτρη βόιδί και την Βασιλειάδου στο νυχτερινό μαγαζί είναι μαλακό, πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Ο Μάκης Δημάκης μετά από μια δεκαετία σχεδόν μεγάλων επιτυχιών Θεσσαλονίκη κατεβαίνει στην Αθήνα και συγκεκριμένα καλοκαιρινό κέντρο Βοτανικός live stage οπότε στα χέρια μου τον επιχειρηματία κύριο πυροβόλο. Αναμένεται να γίνει πανικός με τις μεγάλες επιτυχίες του Μάκη Δημάκη καθώς είναι πρωτή φόρα κατεβαίνει Αθήνα και ο κόσμος τον περιμένει με ανυπομονησία.

Βοτανικός Live Stage 2017-2018

Πολύ μεγάλη καλύτερη τραγούδι στο αθηνοκεντρικό τα Νίκος λαέ το οποίο αναμένεται να ξαναγεμίσει μετά την συνεργασία με το μεγάλο καλλιτέχνη από τη Σαλονίκη έχουν τραγουδισ πολύ μεγάλοι καλλιτέχνες όπως η Αρβανιτάκη Πορτοκάλογλου Νατάσα Θεοδωρίδου ο Αντύπας και πάρα πολλά μεγάλα ονόματα πολικού πενταγράμμου που έχουν το δικό τους στίγμακέντρο Βερίκος που βρίσκεται επί της ιερά οδού. Το σώμα ξεκινάει από το Σεπτέμβριο 2016 ενώ μπορεί να κάνει την κράτηση στο 210 3001256 η ώρα προσέλευσης από τις 10.15 και μετά το μαγαζί διαθέτει δωρεάν υπάρχουν περιοδικά του μαγαζιού ενώ το ιστορικό σπόρος έχει ηγετικό πάλι με χρέωση. Αυτό διάστημα ετοιμάζεται η κυνική παρουσία και προπόνηση όλο το οποίο θα απολαύσουμε από κοντά σε περίπου ένα μήνα.

Ο Μάκης Δημάκης  καλλιτέχνης οποίος πολλά χρόνια φαναρτζίδικα μαγαζιά περίπου 20 χρόνια ενώ τα τελευταία εννιά χρόνια έχει μπει για τα καλά στο κομμάτι των μεγάλων καλλιτεχνών. Έχει γράψει πολύ μεγάλες επιτυχίες ζώνης ερμήνευσε καθώς επίσης και από άλλους μεγάλους καλλιτέχνες με το Μονακό τρόπο που μόνο Μάκης Δημάκης ξέρει. Ως δανεικός πλέον ξαναμπαίνεις ρυθμούς Λαϊκού προγράμματος καθώς οι δύο τελευταίες παραστάσεις που είχε Αρβανιτάκη Πορτοκάλογλου ήτανε σε ρυθμούς έντεχνους καθαρά και τελευταία φορά που ήθελα
τον Αντύπα. Όχημα διαδηλώνει σε άλλη συνεργασία με το Μάκη Δημάκη. Ο μεγάλος καλλιτέχνης θα στήσιμο το σκηνικό πρόγραμμα τοπίο του παρουσιάζει το τραγικό συμβάν στο πρόγραμμα κουζίνα κλαρίνα το μπουζούκι και όπως παραπάνω τραπέζια από νωρίς.

ΑΘΗΝΑ ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ 2017 2018 ΠΙΣΤΕΣ

Ο βοτανικός υποδέχεται φέτος το μοναδικό Μάκη Δημάκη ο μεγάλος καλλιτέχνης δηλώνει τουςιασμένη από τη συνεργασία αυτή και αναμένεται να ξεκινήσει από τα 3 Σεπτεμβρίου. Μετά πολύ καιρό Μάκης Δημάκης πήρε την εποχή να κατέβει για πρώτη φορά στην Αθήνα ύστερα από σημαντικές εμφανίσεις που είχε στην Θεσσαλονίκη από το χάραμα live του cinema live και μετά το τέλος του voice live stage στο χάραμα λέξη γίνει στην καριέρα του μετά μεγάλα τραγούδια τα οποία έβγαλε η συνέχεια απογειώθηκε μετά από δύο χρόνια στο cinema live stage στο πλευρό του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη και τις ώρες Βασιλειάδου ενοχοποιήθηκε όταν έκλεισε τη συνεργασία του στο voice live stage Θεσσαλονίκη 2014.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ LIVE STAGE ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017-2018

Τα άκουσε τίποτα με σπουδαίους καλλιτέχνες σιώπησαν τιμήσουν ενώ όλο το διάστημα τραγούδι στο was like stage ήτανε δύο χρόνια ακατάπαυστα με πολύ μεγάλη επιτυχία Στο μαγαζί ανοίγει και μεσοβδόμαδα για να τραγουδήσω μεγάλος καλλιτέχνης πολύ σπουδαίο καλλιτέχνη ζητάνε και τραγούδισαν μαζί με Μάκης Δημάκης τώρα στο σινεμά αλλά και στο Βόις και έγινε ιδιαίτερα κάποιος τον κόσμο για τις γυναίκες παρουσία και μεθοδικότητα το θετικό του χαρακτήρα και μοναδική φωνή και τα τραγούδια. Ένας γνήσιος λαϊκός καλλιτέχνης οποίο σταθερά πάνω

Η Διάσκεψη Της Αθήνας Και Το Σχήμα Το Οποίο Θα Κλείσει Ακόμα Είναι;. Αναμένεται Να Δούμε Σύντομα Όλες Τις Εξελίξεις Όσον Αφορά Το Ποιος Θα Κλείσει Μαζί Του. Μπορείτε Να Κάνετε Κράτηση Για Το Νυχτερινό Κέντρο Βερίκος Live Stage Στην Ιερά Οδός Στο Δύο 10212 και στο ίντερνετ δωρεάν. Το σχήμα στο Βοτανικό αναμένεται να φέρει τα πάνω-κάτω νυχτερινή διασκέδαση κάποιος ο καλλιτέχνης για πρώτη φορά στην καριέρα κατεβαίνει στην Αθήνα και θα φέρουμε καινούργια νότα στις επιλογές της βραδινής διασκέδασης και μπορεί να μπήκαν για το μεγάλο Μάκη Δημάκη με τις τόσες μεγάλες επιτυχίες ο κόσμος αγάπησε και σιγοτραγούδησε. Στο μαγαζί ξεκίνησαν οι πρόβες και ετοιμασίες και ο καλλιτέχνης πως είχα δώσει τα πάντα για να διασκεδάσει Παναθηναϊκός κόσμος.

Μάκης Δημάκης

Στο νυχτερινό μαγαζί έχουν το δεις πολύ μεγάλοι καλλιτέχνες όπως είναι η Μαριλένα Αντύπας ο Μακρόπουλος σε λαϊκά γυφτάκια ενώ νεότερα ήρθανε η Μποφίλιου ο Πορτοκάλογλου Αρβανιτάκη είσαι πιο έντεχνο ύφος. Πλέον δεν μένει παρά τη μεγάλη έναρξη οποία λέγεται ότι θα είναι στα τέλη Σεπτέμβρη πληθυσμού ακριβώς live stage. Στο μαγαζί μπορείτε να έρθετε από Ιερά Οδός είτε με Ι.Χ. παρκάροντας δωρεάν πλημμυρικά του μαγαζιού στο γενικό πάρκινγκ που έχει κόσμο στο μαγαζί. Γιώργος Ελευσίνα από τις 11 και μετά να μπορεί να πάρετε φιάλη οποία ξεκινάει από 120 € η απλή 140 special. Για τους αργούς ανέργους και φοιτητές υπάρχει μειωμένη φιάλη στα έξι άτομα 100 € ενώ η ώρα προσέλευσης είναι από τις 11 η ώρα και μετά.

Το πράγμα να μένετε να τελειώνει κατά τις πεντέμισι με έξι το πρωί και το μαγαζί λειτουργεί κανονικά Παρασκευή Σάββατο κάντε κράτηση και εξασφαλίστε αγάπες για το σχήμα της χρονιάς στο μοναδικό σχήμα που θα έχετε ποιοτική και οικονομική διασκέδαση. Το πρόγραμμα αναμένεται να ολοκληρώσει τις εμφανίσεις του γύρω στα τέλη Φεβρουαρίου καθώς η επιχείρηση και ο καλλιτέχνης είναι πολύ αισιόδοξοι για μια πετυχημένη σεζόν τραγούδια όπως το τάμα ανεβαίνει κανενός ανησύχησα και πάρα πολλές μεγάλες επιτυχίες του Μακεμάκε να μέρα να τις ακούσουμε σε συνδυασμό με το λαϊκό πρόγραμμα το οποίο πλαισιώνει το Μάκη Δημάκη σ’ ένα σχήμα έκλειψη που δεν έχεις κοιμηθεί ακόμα.

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ LIVE STAGE 2017-2018 ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

Ο μεγάλος καλλιτέχνης δηλώνει έτοιμος για την συνεργασία αυτή και δεν μένει παρά να επισκεφτούμε τον μεγάλο καλλιτέχνη στο Βοτανικό. Η τιμή θα είναι πάρα πολύ προσιτή καινούργια προσέλευση ξεκινάει από τις 11 και μετά το μαγαζί λειτουργεί διήμερά καλλιτέχνης θα εμφανίζεται στο πλευρό και άλλων μεγάλων λαϊκών τραγουδιστών τοπία, δεν έχουμε αναφέρει. Δηλαδή πάρα πολιτισμένος για την καινούργια του συνεργασία ενώ για αυτόν είναι πρόκληση η Αθήνα και η καριέρα του εκεί. Ο Μάκης Δημάκης είναι ένας απ’ τους καλλιτέχνες αγάπη και πάρα πολύ για το χαρακτήρα του και όχι μόνο καθώς επίσης και μεγάλο ταλέντο την κοινωνία με τον κόσμο και τις επαναλήψεις επιτυχίες επίσης σημείωσε. Μαγαζί ιδανικό για οποιαδήποτε εκδήλωση κοινωνική καθώς και διακράτηση μεμονωμένη για να περάστε καλά εσείς και η παρέα σας. Στις μεγάλες ευτυχισμένα με τον άκουσα από το μηχανάκι Μάκη είναι το πράγμα εγώ δεν μπορώ ανησύχησα όταν ανοίξεις και πάρα πολλά αλλά και έφυγε όλο πολλούς 100 στατιστικά τα οποία θα δούμε στο Βοτανικό κάτι που συνέβη Ξεσσαλονίκη στο διάστημα.

Την χειμερινή σεζόν, στον Βοτανικό θα βρίσκεται ο Σφακινάκης . Οι δύο αυτοί καλλιτέχνες θα χαρίσουν μαγικές βραδιές στους θαμώνες του νυχτερινού κέντρου. Κατ΄αρχήν, ο Αντύπας είναι ένας πολύ γνωστός λαϊκός τραγουδιστής. Ο κόσμος τόσα χρόνια τον αγαπάει και τον στηρίζει διότι είναι αυθεντικός. Στην μουσική σκηνή του Βοτανικού έχει βρεθεί και στο παρελθόν και είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία. Μαζί με όλους τους επισκέπτες του νυχτερινού κέντρου θα ερμηνεύσει το «Για να μην τρελαθώ», το «Ώρες ώρες», το «Εκεί που είσαι ήμουν» και φυσικά πολλά ακόμη. Με την σειρά του ο Νίκος Μακρόπουλος βρίσκεται στον χώρο της μουσικής αρκετά χρόνια και οι θαυμαστές του είναι πολλοί. Οι συνεργασίες του Νίκου είναι αξιοσημείωτες καθώς έχει εμφανιστεί στην σκηνή με τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Στον Βοτανικό ο Νίκος Μακρόπουλος θα τραγουδήσει το «Δεν λέει», το «Θα περνάω καλά» και άλλα πολλά.

Β

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΔΗΜΑΚΗΣ LIVE

 

ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ
3.8 14 votes

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465