Frangelico 2017
4.6 19 votes

Frangelico 2017

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465

FRANGELICO Τιμές

Ανοιχτά : Πεμπτη – Σαββάτο

Φιάλη 150 /4

Φοιτητικό  Πέμπτη 120 /6 , Παρασκευή 130/6 , Σαββάτο –

FRANGELICO Τηλέφωνο Κράτηση

Τηλέφωνα κρατήσεων FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ: 2103001256, 6978469465 whats up

Διεύθυνση : Ποσειδώνος. 35

Ώρα : 23:30

Η χειμερινή σεζόν του Μπουζουκια frangelico 2017 2018 χαρακτηρίζεται γενικά ως ιδιαίτερη, όσον αφορά στα καλλιτεχνικά δρώμενα και δη στο τραγούδι. Η σεζόν δείχνει ότι οι λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού θα έχουν την τιμητική τους.. Θα μείνουν λοιπόν σίγουρα απόλυτα ικανοποιημένοι, αφού τόσο οι συνεργασίες μεταξύ των τραγουδιστών όσο και τα κέντρα που επιλέγουν να συνεργαστούν μαζί τους πρόκειται να συζητηθούν και να αφήσουν τις καλύτερες δυνατές εντυπώσεις, στο σύνολό τους.

FRANGELICO Μακρόπουλος Σάκης Αρσενίου

Η αυλαία ανοίγει στο γνωστό μας νυχτερινό κλαμπFrangelico”. Ένα κλαμπ το οποίο αποτελεί σταθερή αξία στο λαϊκό τραγούδι καθώς αποτελεί ένα από τα πιο πετυχημένα μπουζούκια της Αθήνας. Βρίσκεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος 35 και αποτελεί από τις πρώτες επιλογές για τους λάτρεις του λαϊκού τραγουδιού. Ο ορισμός του ξεφαντώματος παίρνει σάρκα και οστά στο Frangelico Μπουζουκια, με πολύ τραγούδι και χορό. Το «Frangelico Μπουζουκια» αποτελεί το κατώφλι της παραλιακής και το βαρύ πυροβολικό του λαϊκού τραγουδιού, αφού έχουν περάσει καλλιτέχνες με μακρόχρονη εμπειρία, ονόματα και επιτυχίες που έχουν μείνει ανεξίτηλες στο πέρασμα του χρόνου. Γιαννιάς  και Χρήστος Χολίδης είναι μονο δύο από τα ονόματα που πέρασαν από το Frangelico Μπουζουκια. Οι fans του λαϊκού τραγουδιού τους είδαν και τους απήλαυσαν τη χειμερινή σεζόν 2017-2018 και θα τους απολαύσουν και για τρίτη συνεχόμενη σεζόν. Και πόσοι ακόμα τραγουδιστές, γνωστόι λαϊκοί βάρδοι δεν έχουν περασει από δω: Αρσενίου , Γιαννιάς, Στάμος, Καραφώτης, και παλιότερα Πάολα, Τσαλίκης και ΛΕΠΑ. Τη μεγάλη διαφορά όμως πρόκειται να την κάνει ένα σχήμα που θα εντυπωσιάσει πραγματικά τους fans του λαικού: Γιαννιάς Αρσενίου .

Frangelico νυχτερινό κέντρο διασκέδασης παραλιακή

Το δίδυμο Γιαννιάς  Αρσενιου αρχίζει να εμφανίζεται απο τις 4 Μαρτίου στο Frangelico Μπουζουκια και εκτιμάται ότι θα ανεβάσει και θα διατηρήσει για όλη τη χειμερινή σεζόν τις πρώτες θέσεις προτίμησης. Οι άνθρωποι του κλάμπ είναι γνωστοί για τις προσεκτικές τους επιλογές και συνεργασίες και έτσι καταφέρνουν να διατηρούν τον πήχη ψηλά. Το σχήμα θα το ολοκληρώνει η Λένα Παπαδοπούλου, η οποία έχει αρκετά μεγάλο κοινό. Δυνατές λοιπόν οι επιφυλασσόμενες συγκινήσεις και εντυπωσιακό το ρεπερτόριο και οι εκτελεστες του.

FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ  ΑΡΣΕΝΙΟΥ 2017 2018

FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣΟ Νίκος Μακρόπουλος αποτελεί πάντα μία σταθερή αξία του λαϊκού τραγουδιού, αγαπημένος για δεκαετίες στο λαϊκό κοινό. Παραμένει με αμείωτο ρυθμό στην κορφή της προτίμησης του κοινού, αφού κατά πολλούς θεωρείται μετρ της διασκέδασης. Το βιογραφικό του ειναι μεγάλο, περιλαμβάνοντας χορευτικές επιτυχίες και όχι μονο. Ένας πολύ ζωντανός άνθρωπος, γεμάτος ενέργεια τόσο εντός όσο και εκτός σκηνής, που παραμένει και θα παραμείνει για αρκετό καιρό ακόμα στην κορφή της προτίμησης των fans του λαϊκού τραγουδιού. Δε θα πρέπει επίσης να ξεχνάμε τη συνεργασία του με το Νίκο Μακρόπουλο πέρυσι στο Βοτανικό, η οποία έσπασε καθε ρεκόρ σε πωλήσεις εισητηρίων και αθρόας προσέλευσης κοινού που έσπευδε να τους απολαύσει. Επιστρέφει λοιπόν και φέτος εξίσου δυναμικά. Η συνεργασία του με τον Αρσενίου αναμένεται να δημιουργήσει ιδιαίτερα θετική αίσθηση και να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού της Αθήνας, καθερώνοντάς τον για ακόμα μία φορά στη μακρόχρονη επιτυχημένη πορεία του ως βασιλιά της χειμερινής διασκέδασης.

FRANGELICO ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2017

Τα δύο τελευταία χρόνια ο Γονίδης συνεργάστηκε με το Χρήστο Χολίδη στο Μπουζουκια Frangelico 2017 και η συνεργασία τους, πέραν της επιτυχίας που γνώρισε, ανεδείχθη σε μείζον θέμα συζήτησης μεταξύ των fans του λαϊκού τραγουδιού. Αυτό φαίνεται ότι του χάρισε μια μόνιμη θέση στο FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ 2017. Τόσο ο Νίκος Μακρόπουλος όσο και ο Αρσενίου έχουν στο ενεργητικό τους μεγάλες επιτυχίες που τους καθιέρωσαν. Ο μεν Μαρκόπουλος, θεωρείται από πάρα πολλούς fans του λαϊκού τραγουδιού ως βασιλιάς στο είδος του, ο δε Αρσενίου ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές που ανέδειξε το λαϊκό τραγούδι. Μια συνεργασία λοιπόν μεταξύ δύο τιτάνων του λαϊκού τραγουδιού μόνο ευχάριστη έκπληξη θα μπορούσε να αποτελεί για το κοινό. Κατά πολλούς πρόκειται να είναι η πιο ενδιαφέρουσα συνεργασία του χειμώνα, με τους τραγουδιστές να εκτοξεύουν τη φήμη του FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ στα ύψη. Αν και οι δυο καλλιτέχνες έχουν αμέτρητες συνεργασίες με πολλά μεγάλα ονόματα του λαϊκού τραγουδιού, ωστόσο μουσικά συναντιούνται για πρώτη φορά. Αυτό ομως δε σημαίνει κατι αρνητικό. Ακριβώς το αντίθετο θα λέγαμε, αφού θεωρούμε δεδομένο ότι θα αποκομίσουμε τις καλύτερες εντυπώσεις, καθώς είναι γνωστό τοις πάσι ότι και οι δύο ξέρουν όχι μόνο να δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους αλλα και να φτιάχνουν πάντα το κέφι στο κοινό τους.

FRANGELICO ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ

Γνωρίζοντας καλύτερα τον Μακρόπουλος: Ο Γιώργος Μαζλουμίδης, γνωστός ως Γονίδης, στα παιδικά του χρόνια ασχολήθηκε με το ποδόσφαιρο και έπαιξε στις μικρές ομάδες του Άρη Θεσσαλονίκης, έχοντας βλέψεις να προωθηθεί και να παίξει στα αντρικά πρωταθλήματα. Εθεωρείτο δε μεγάλο ποδοσφαιρικό ταλέντο. Ο ίδιος όμως είχε και μία άλλη μεγάλη αγάπη, πέραν του ποδοσφαίρου: το τραγούδι. Ασχολήθηκε στην αρχή ως αυτοδίδακτος γράφοντας τραγούδια τα οποία και εκτελούσε. Μετά από προώθηση των φίλων του που του έλεγαν “έχεις ταλέντο στο τραγούδι”, ο Γιώργος Μαζλουμίδης δίνει στον εαυτό του το καλλιτεχνικό ψευδώνυμο “FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ” και ξεκινάει τις πρώτες του περιοδείες στα μπουζούκια της Θεσσαλονίκης, περιμένοντας τη κατάλληλη στιγμή για να κάνει το παραπάνω βήμα στην καριέρα του. Γράφει το τραγούδι με τίτλο “Φύσαγε Θεέ μου ένας βοριάς” το οποίο τραγούδησε στο φεστιβάλ τραγουδιού της Θεσσαλονίκης το 1982 όπου πήρε το τρίτο βραβείο και εντυπωσίασε. Και το μεγάλο βήμα για την καριέρα του και την καθιέρωσή του έγινε την ίδια χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε ο προσωπικός του δίσκος “Απελπισμένα σ’αγαπώ” και ο οποίος φέρει τη σφραγίδα του ίδιου του τραγουδιστή. Το 1984 κυκλοφορεί και άλλο δίσκο, με τίτλο “Είσαι γυναίκα φίλου μου”. Η εκτόξευση της καριέρας του ομως γίνεται ένα χρόνο μετά, με την κυκλοφορία ενός ακόμα δίσκου του που φέρει τον τίτλο “Πωλείται και το σπίτι μου” καθώς το ομώνυμο τραγούδι του γίνεται τεράστιο σουξέ και ακόμα και σήμερα τραγουδιέται.

FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κρατήσεις και πληροφορίες για την τιμή φιάλης για το FRANGELICO ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2103001256

FRANGELICO Ώρα προσέλευσης

Στο FRANGELICO ώρα προσέλευσης / ώρα που πρέπει να είστε εκεί αν έχετε κράτηση είναι 23:00 .

FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ Τιμές Φιάλης/Μπουκάλι

Στο FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ η Τιμή για την φιάλη/μπουκάλι για το σχήμα Μακρόπουλος Αρσενίου είναι:

Πέμπτη : Κανονική τιμή : 140€ /4-Άτομα / Φοιτητική τιμή : 110€/4-Άτομα

Παρασκευή : Κανονική τιμή : 140€ /4-Άτομα / Φοιτητική τιμή : 120€/6-Άτομα

Σάββατο : Κανονική τιμή : 150€ /4 -Άτομα/ Φοιτητική τιμή : -/6-Άτομα

Frangelico ΠΟΤΟ ΕΙΣΟΔΟΣ

Η είδοδος με ποτό στο frangelico για Πέμπτη Παρασκευή Σαββάτο είναι 15 ευρώ .

FRANGELICO ΧΑΡΤΗΣ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Το Frangelico Μακρόπουλος Αρσενίου είναι στην Λεωφόρο Ποσειδώνος 35 στον Άλιμο στην παραλιακή Αθηνών .

FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ Video – Live

Απολαύστε ζωντανά στην παραλιακή για ποτό στο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης frangelico group το σχήμα Μακρόπουλος Αρσενίου .

FRANGELICO FACEBOOK

Η μεγαλύτερη σελίδα κρατήσεων κάντε Like στο Frangelico Facebook εδώ

FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ Φωτογραφίες

FRANGELICO 2016
frangelico μπουζουκια
Παλιότερα σχήματα
Το φετινό χειμώνα 2015-2016, τις πόρτες του ανοίγει στον κόσμο το νυχτερινό κέντρο Frangelico, με ένα πολύ δυνατό σχήμα. Το Frangelico, γνωστό στους Αθηναίους αλλά όχι μόνο, αποφάσισε να είναι και αυτή τη χρονιά ένα από τα πολυσύχναστα μπουζούκια της πρωτεύουσας. Τα ονόματα λοιπόν που θα τραγουδούν στο μαγαζί, είναι ο Μακρόπουλος και ο Αρσενίου. Οι δύο αυτοί γνωστοί Έλληνες καλλιτέχνες, θα συνεργαστούν, έχοντας στόχο, να καταπλήξουν όλους τους θαυμαστές τους και να τους κάνουν να περάσουν αξέχαστες βραδιές. Τόσο οι τραγουδιστές, όσο και το έμπειρο προσωπικό του Frangelico, σας περιμένουν για να σας εξυπηρετήσουν όσο το δυνατόν καλύτερα μπορούν, ώστε να μην μείνει κανένας ανικανοποίητος.

frangelico μπουζουκια

Frangelico: Γνωστό στους Αθηναίους, αλλά και όχι μόνο, το νυχτερινό κέντρο Frangelico, ανοιχτό εδώ και πολλά χρόνια, περιμένει κάθε χρόνο τον κόσμο του, για να περάσει σε αυτό όμορφες νύχτες. Βρίσκεται στη λεωφόρο Ποσειδώνος 35 και αποτελεί ένα από τα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά του είδους του. Κάθε χρόνο το μαγαζί φιλοξενεί, γνωστούς και αγαπημλενους καλλιτέχνες του ελληνικού πενταγράμμου, όπως είναι ο Χρήστος Χολίδης, ο Αρσενίου και ο Σταμάτης Γονίδης, που έχουν τραγουδήσει στην πίστα του Frangelico στο παρελθόν. Το εν λόγω μαγαζί, δεν είναι γνωστό μόνο για τα μεγάλα ονόματα που φέρνει, αλλά και για την άψογη εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες του, από τους οποίους ποτέ δεν έχει ακουστεί κάποιο παράπονο.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ – ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ

Η άνοιξη του 2016 ξεκινά εκρηκτικά και δυναμικό με ένα σχήμα φωτιά που έρχεται για να μας καθηλώσει. Νίκος Μαρκόπουλος, Σάκης Αρσενίου θα βρίσκονται στην σκηνή του FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ για να μας χαρίσουν νύχτες που δεν έχουμε ξανά ζήσει. Από τις 4 Μαρτίου ξεκινάν το πρόγραμμά τους και κανείς δεν τους σταματά.

FRANGELICO ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΑΝΟΙΞΗ 2017

Ο Νίκος Μαρκόπουλος είναι ένας σπουδαίος καλλιτέχνης του λαϊκού είδους μουσικής. Έχει γράψει και έχει ερμηνεύσει τεράστιες επιτυχίες όλα αυτά τα χρόνια της καριέρας του. Οι δίσκοι του έχουν γίνει διπλά και τριπλά χρυσοί και πλατινένιοι. Χάρης στο μοναδικό του ταλέντο, την ξεχωριστή φωνή του, τα τραγούδια που έχουν αγγίζει χιλιάδες κόσμο κατάφερε να πάει πολύ ψηλά και να παραμείνει εκεί. Ο κόσμος τον έχει αγαπήσει πάρα πολύ και τον θεωρεί έναν από τους κορυφαίους λαϊκούς καλλιτέχνες. Η δισκογραφική πορεία του σπουδαίου αυτού καλλιτέχνη ξεκινά ήδη από το 1986, και έως σήμερα εξακολουθεί να μας συναρπάζει με τις μοναδικές του επιτυχίες. Μας έχει χαρίσει στιγμές ανεπανάληπτες με διασκέδαση και κέφι μέχρι το πρωί. Αποτελεί είδωλο για πολλούς νέους τραγουδιστές που ξεκινάνε τώρα την καριέρα τους αλλά και ο ίδιος έχει βοηθήσει πολλούς τραγουδιστές να φτάσουν ψηλά γράφοντας τους τραγούδια που έγιναν επιτυχίες. Φέτος την άνοιξη μετά από τις εμφανίσεις του στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα περνά την πόρτα του FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ και μας περιμένει για να πετάξουμε μαζί του. Την περασμένη σεζόν τον είδαμε και πάλι στην πίστα αυτή με τον Χρήστο Χολίδη, ενώ τώρα το 2016 ο Νίκος Μακρόπουλος επιστρέφει στο FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ . Η επιτυχία του είναι σίγουρη καθώς είναι μια συνεργασία Frangelico-Μακρόπουλος, η οποία δοκιμάστηκε και πέτυχε.

ΣΑΚΗΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ FRANGELICO ΑΝΟΙΞΗ 2017

Δίπλα του δύο νέοι, επιτυχημένοι και αγαπημένοι καλλιτέχνες κυρίως από την νεολαία, ο Σάκης Αρσενίου , βρίσκονται εκεί με ένα πρόγραμμα χωρίς προηγούμενο για να μας κάνουν να ξεφύγουμε από τα προβλήματα της καθημερινότητας μας. Οι δύο ταλαντούχοι αυτοί ερμηνευτές δεν είναι η πρώτη φορά που θα μας προσφέρουν αξέχαστα βράδια, καθώς μας έχουν δώσει άπειρες νύχτες έκπληξης και διασκέδασης με τις εμφανίσεις τους σε διάφορα νυχτερινά μαγαζιά. Ο Σάκης Αρσενίου από την πρώτη κιόλας στιγμή που ασχολήθηκε με το τραγούδι φάνηκε πως θα πρωταγωνιστήσει στα μουσικά δρώμενα και πως ήρθε για να μείνει. Έκανε τις εμφανίσεις του στο Caramela ,οι οποίες είχαν τεράστια επιτυχία για αυτό και έμεινε αρκετό καιρό εκεί. Τώρα μαζί με την Ελένη Χατζίδου θα συντροφεύουν τον Νίκο Μακρόπουλο σε ένα ξεχωριστό πρόγραμμα. Χωρίς καμιά αμφιβολία θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα μουσική συνάντηση της Άνοιξης του 2016. Για αυτό και κανείς δεν θα πρέπει να λείπει από εκεί.

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ FRANGELICO

Η Ελένη Χατζίδου είναι και εκείνη μια σπουδαία ερμηνεύτρια, καθώς από την πρώτη της εμφάνιση κατάφερε να κλέψει τα βλέμματα και το ενδιαφέρον του κόσμου. Έχει κάνει πολλές σπουδαίες συνεργασίες με πολύ μεγάλα ονόματα του χώρου για αυτό και ξέρει πώς να μας φτιάξει την διάθεση. Μερικές από της μεγάλες συνεργασίες της είναι ο Βασίλης Καρράς, η Πάολα, ο Νίκος Βέρτης, ο Αντύπας, ο Στέλιος Ρόκκος. Ενώ τώρα θα προσθέσει και ακόμη μια κορυφαία συνεργασία στην καριέρα της που θα προκαλέσει τον απόλυτο χαμό στην πόλη.

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ 2016 2017

Στο κατάστημα Frangelico ξεκινάει τις εμφανίσεις του ο μεγάλος καλλιτέχνης Νίκος Μακρόπουλος. Ο μεγάλος καλλιτέχνης μετά από πολύ σπουδαίες εμφανίσεις στο πλευρό της Πέγκυ Ζήνα στο Πολιτεία Live Clubbing Θεσσαλονίκη κατεβαίνει Αθήνα για να φέρει τα πάνω κάτω στη διασκέδαση της Αθήνας. Δε είναι η πρώτη φορά που ο καλλιτέχνης συνεργάζεται με το νυχτερινό μαγαζί και δηλώνει πολύ ενθουσιασμένος για αυτή την νέα του συνεργασία στο νυχτερινό μαγαζί . Πολύ μεγάλα τραγούδια από την παλιά και την νέα του δισκογραφία αναμένεται να ακούσουμε στο μαγαζί FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ σε ένα σχήμα έκπληξη πολύ ανατρεπτικό το οποοίο θα αποτελέσει πολυ΄συμαντική πρόταση στη νυχτερινή Αθήνα Ο Μακρόπουλος είναι πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης και το έχει αποδείξει αυτό με τους χιλιάδες θαυμαστές του να τον ακολουθούν σε κάθε του βήμα εδώ και πολλά χρόνια από την αρχή της σταδιοδρομίας του και μετά. Τι μπορεί να πεί κάποιος  για τη σπουδαία πορεία του μεγάλου ερμηνευτή στο χόρο του λαικού τραγουδίου που έχει αφήσει ιστορία. Πολλοί από τους δίσκους του έχουν γίνει πλατινένιοι και άλλοι πάρα πολλές φορές χρυσοί. Έχει εμφανιστεί σε όλα τα μεγάλα νυχτερινά μαγαζιά και μπουζούκια σε Θεσαλονίκη Αθήνα και όχι μονο.

ΑΡΣΕΝΙΟΥ 2016 2017

Πολλές είναι οι εμφανίσεις τουσ σε μαγαζιά της περιφέρειας αλλά και σε μαγαζιά στο εξωτερικό σε Γερμανία Αυστραλία και Αμερική όπου εμφανιστηκε σε έλληνες της ομογενειας και ξεσήκωσε τα πλήθη. Η τελέυταία εμφάνιση του μεγάλου ερμηνευτή Νίκου Μακρόπουλου σε μαγαζί στην Αθήνα ήταν στο μαγαζί Fantasia Live στην Λεοφώρο Ποσειδώνος όπου σημείωσε πολλά sold out και έγινε κυριολέκτικά λαοθάλασσα. Ο Καλλιτέχνης θα ξεκιναει το προγραμμα του από τις 23:00

FRANGELICO Μακροπουλος

Και μετά και ο ίδιος θα βγαίνει στη πίστα του FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ κατά τις 1:30 . Είδη έχουνε ξεκινήσει οι πρόβες και όλα είναι έτοιμα για το μεγάλο σχήμα που θα κατακτήσει τη νύχτα. Ο επιχειρηματίας και ο καλλιτέχνης έχουνε δώσει τα χέρια και δηλώνουν πολύ ενθουσιασμένες οι δυο πλευρές για την νέα τους αυτή συνεργασία . Οι τιμές δε αναμένεται να αλλαξουν από το τελευταίο σχήμα που εμφανιζόνταν στο μαγαζί frangelico .

ΝΙΚΟΣ ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ 2016-2017

Ο Γιαννιάς με την Λένα Παπαδοπούλου έδωσαν ρεσιτάλ για πολλούς μήνες στο μαγαζί και την σκητάλι πλέον πέρνουν ο Καλλιτέχνης Νίκος μακρόπουλος. Κάντε έγκαιρα την κράτηση σας για το νυχτερινό μαγαζί FRANGELICO ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ και το σχήμα του Νίκου Μακρόπουλου για να εξασφαλήσετε τραπέζι . Το μαγαζί είναι ιδανικό για κράτηση σε μεγάλη παρεά,  εκδήλωση χορώ και κάθε έιδους κοινωνική εκδήλωση. Τις τελευταίες του εμφανίσεισ σε Πολιτεία και Fantasia πήγε πολύ καλά ο Μακρόπουλος από αποψη προσέλευσης κόσμου κάτι που έγινε και στην καλοκαιρινή του περιοδεία σε Χαλκιδική Κύπρο κ.α. Ο Νίκος Μακρόυπουλος έχει συνεργαστεί με όλα σχεδον τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου που σε πολύ μοναδικά ντουέτα που άφησαν εποχή . Πάντως τα τελευτάια χρόνια έχει τραγουδήσει σε πολλά μαγαζιά με την Πέγκυ Ζήνα που την έχει ιδιαίτερη αδυναμία. Στο νυχτερινό μαγαζί Vogue Club έιχανε τεράστια επιτυχία καθώς το μαγαζί πήρε πολλές φορές παράταση εμφανίσεων .

φρατζελικο

Μακρόπουλος: O Μακρόπουλος, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στην περιοχή Νεάπολη, στις 6 μαρτίου του 1954. Όχι μόνο γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη, αλλά μεγάλωσε και πήγε και σχολείο. Ο Μακρόπουλος, από μικρό παιδί, ασχολούνταν με το ποδόσφαιρο, το οποίο ηταν ένα από τα αγαπημένα του αθλήματα. Ο ίδιος μας έχει πει, ότι θα μπορούσε να ασχοληθεί και επαγγελματικά με το ποδόσφαιρο, καθώς για αρκετό καιρό, έπαιζε ερασιτεχνικά στην ομάδα του ʼρη. Εκτός όμως από το ποδόσφαιρο, δεν μπορούσε να κρύψει και την αγάπη που είχε για τη μουσική. Όταν ήταν 18 χρονών και τραγουδούσε με τους φίλους του, όλοι του έλεγαν πόσο ωραία φωνή έχει και πως θα έπρεπε να ασχοληθεί με το τραγούδι. Κάπως έτσι ο Μακρόπουλος άρχισε να το σκέφτεται πιο σοβαρά. Το διάστημα εκείνο λοιπό άρχισε να τραγουδάει σε μικρά μπουζούκια της Θεσσαλονίκης. Περνόντας αρκετά δύσκολες στιγμές και καταβάλοντας μεγάλες προσπάθειες στο χώρο της νύχτας, ο Γονίδης κατάφερε να ανέβει ψηλά και να γίνει το όνομα που είναι τώρα.

ΜΑΚΡΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΔΗ ΑΡΣΕΝΙΟΥ FRANGELICO ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016-2017

Μια νέα συνεργασία ξεκινάει για τη χειμερινή σεζόν στο FRANGELICO Μπουζουκια όπου θα υποδεχτεί  για πρώτη φορά τον Νίκο Μακρόπουλο παρέα με την Αγγελική Ηλιάδη και τον Σάκη Αρσενίου. Ο Νίκος Μακρόπουλος και το FRANGELICO Μπουζουκια ξεκινάνε τη συνεργασία τους από τα τέλη Οκτωβρίου για πρώτη φορά και ετοιμάζονται να βάλουν φωτιά στη νύχτα της Αθήνας. Ο  λατρεμένος καλλιτέχνης συνεχίζει για πολλά χρόνια στην Αθήνα τις εμφανίσεις του, και υπόσχεται έναν αξεπέραστο και ξεχωριστό χειμώνα διασκέδασης τραγουδώντας τις μεγάλες του επιτυχίες στην πίστα του νυχτερινού κέντρου της πρωτεύουσας. Ο Νίκος Μακρόπουλος μας υπόσχεται νύχτες μαγικές και έναν αξέχαστο χειμώνα. FRANGELICO Μπουζουκια και Νίκος Μακρόπουλος , η δυάδα που θα συναρπάσουν όλο το κοινό της Αθήνας για τον χειμώνα 2016-2017. Αναμονή μέχρι την ημέρα της μεγάλης πρεμιέρας που θα μείνει αξέχαστη για όλους.

Frangelico 2017
4.6 19 votes

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465