ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΕΞΟΔΟΣ 2022 2022

thessaloniki-exodos
5/5 - (1 vote)

Όσον αφορά την έξοδο στην πόλη της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να βρείτε μια τεράστια λίστα, που θα ικανοποιήσει απόλυτα τις ανάγκες σας. Παρακάτω αναφέρονται τα πιο in μαγαζιά για διασκέδαση.

LES ZAZOUS: Βρίσκεται στον οδό Σοφούλη, προσφέρει ακαταμάχητη θέα, ποιοτικό κόσμο και εκλεκτά ποτά και κοκτέιλς.

Όμιλος: Αποτελεί ένα απο τα πιο όμορφα bar- restaurant της πόλης. Βρίσκεται μπροστά στην Θάλασσα με θέα τον Θερμαϊκό κόλπο.

Remvi: Αποτελεί ένα υπέροχο all day cafe bar , με πανοραμική θέα, εκλεκτά ποτά και φιλόξενο περιβάλλον.

Μύλος: Είναι ένας πολυχώρος που φιλοξενεί μεγάλη γκάμα απο καλλιτεχνικά δρώμενα.

Dogs club: Θα το βρείτε στην οδό Πολυτεχνείου 4. Είναι ένα απο τα πιο γνωστά κλαμπ της πόλης, με καλή μουσική και εκλεκτά ποτά.

Monroe: Βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης και θεωρείται μια απο τις καλύτερες επιλογές για νυχτερινή διασκέδαση. Διαθέτει ξεχωριστό στυλ , επιλεγμένη μουσική και άριστης ποιότητα ποτά.

PICCADILLY: Θα το συναντήσετε στην περιοχή της Βαλαωρίτου. Μεγάλο, με άψογη διακόσμηση και κοινό που γεμίζουν κάθε νύχτα.

The real rocknrolla: Λειτουργεί απο το 2009 και είναι ένα απο τα πιο πολυσύχναστα μαγαζιά της Βαλαωρίτου, ενώ έχει αποκτήσει δικό του φανατικό κοινό.

LA ROSA NEGRA: Είναι το πιο δημοφιλή λάτιν κλαμπ της πόλης και αποτελεί μια ενδιαφέρουσα εναλλακτική πρόταση για το κοινό.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση