12 Στάση Παραλία Σαλαμίνας Εστιατόριο Αθήνα

12-stasi-estiatorio-athina

Στην πιο ειδυλλιακή περιοχή της Αθήνας, την Σαλαμίνα, βρίσκεται το εστιατόριο 12η Στάση. Πιο συγκεκριμένα βρίσκεται στην παραλία της Σαλαμίνας, δίπλα στην θάλασσα και το γεγονός αυτό καθιστά το εστιατόριο σε ένα από τα πιο αγαπημένα των Αθηναίων καθώς η θέα είναι μαγευτική.

Το εστιατόριο 12η Στάση ανοίγει τις πόρτες του κάθε Πέμπτη στις 20:00, κάθε Παρασκευή και Σάββατο στις 21:00 και κάθε Κυριακή στη 13:00. Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για ένα εστιατόριο, το οποίο λειτουργεί και ως νυχτερινό κέντρο.

Άλλωστε τις ημέρες που λειτουργεί φιλοξενεί και μουσικές ορχήστρες, οι οποίες προσπαθούν να μυήσουν τους επισκέπτες στην ρεμπέτικη μουσική.

Το εστιατόριο είναι τόσο αγαπητό διότι οι επισκέπτες μπορούν τόσο να γευματίσουν όσο και να διασκεδάσουν. Τα τραγούδια που ακούγονται είναι ρεμπέτικα, έντεχνα αλλά και ελαφρολαϊκα.

Ο χορός κάθε φορά έχει την τιμητική του και οι θαμώνες εκμεταλεύονται την κάθε στιγμή που τους δίνεται για διασκέδαση.

Το μενού του εστιατορίου 12η Στάση είναι γεμάτο με λιχουδιές που δεν αφήνουν κανέναν ασυγκίνητο. Όλα τα φαγητά ετοιμάζονται και μαγειρεύονται την ώρα της παραγγελίας έτσι ώστε να είναι φρέσκα και να ικανοποιούν όλους τους ουρανίσκους.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε πως το εστιατόριο 12η Στάση έχει πολύ καλές τιμές και η ποιότητα των εδεσμάτων είναι άριστη.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση