ΑΡΓΩ Ρεμπετάδικο Αθήνα

argo-rempetadiko-athina

Στο Περιστέρι, σε μία από τις πιο μεγάλες συνοικίες της Αθήνας, βρίσκεται το ρεμπετάδικο Αργώ. Η πρόσβαση μπορεί να επιτευχθεί εύκολα είτε με την συγκοινωνία είτε με το ιδιωτικό σας όχημα.

Σε απόσταση αναπνοής από το ρεμπετάδικο βρίσκεται η στάση του Μετρό Ανθούπολης-Θηβών.
Πρίν λίγο καιρό οι ιδιοκτήτες του ρεμπετάδικου αποφάσισαν να ανακαινίσουν τον χώρο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες αλλά και τις απαιτήσεις του σύγχρονου Έλληνα πολίτη.

Τα τεχνολογικά μέσα τα οποία τοποθετήθηκαν είναι τελευταίας τεχνολογίας με σκοπό την καλύτερη τέλεση του μουσικού προγράμματος. Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στην εσωτερική διακόσμηση του χώρου.

Τα χρώματα είναι γήινα και όλα τα διακοσμητικά στοιχεία έχουν τοποθετηθεί με περίτεχνο τρόπο. Η ατμόσφαιρα είναι ειδυλλιακή και μας θυμίζει την χρυσή εποχή του ρεμπέτικου τραγουδιού.

Οι επισκέπτες του ρεμπετάδικου έχουν την ευκαιρία να διασκεδάσουν ακούγοντας αγαπημένα τραγούδια του νέου αλλά και παλιού ρεπερτορίου.
Η πολυμελής ορχήστρα αναλαμβάνει κάθε βράδυ λειτουργίας του νυχτερινού μαγαζιού την διασκέδαση όλων των θαμώνων.

Το κέφι γρήγορα φουνώνει και ο χορός σταματάει μόνο τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η Αργώ λειτουργεί από την Τετάρτη μέχρι και την Κυριακή και ο κόσμος που την επισκέπτεται είναι πολύς. Για την νυχτερινή σας διασκέδαση σας προτείνουμε ανεπιφύλακτα το ρεμπετάδικο Αργώ.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (1 vote)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση