ΤΑΞΙΜΙ Ρεμπετάδικο Αθήνα

taximi-rempetadiko-athina

Στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο κέντρο της πόλης βρίσκεται το ρεμπετάδικο Ταξίμι. Πρόκειται για ένα νυχτερινό μαγαζί στο οποίο οι επισκέπτες έρχονται σε επαφή με την ρεμπέτικη μουσική.

Οι μουσικού καλλιτέχνες που βρίσκονται στο πάλκο είναι όλοι αξιόλογοι και με μεγάλη πείρα. Τα τραγούδια που έχουν την ευκαιρία οι επισκέπτες να ακούσουν είναι ελαφρολαϊκά, λαϊκά, έντεχνα και φυσικά παραδοσιακά.

Ο χορός δεν αργεί να ξεκινήσει και οι θαμώνες ανεβαίνουν στην πίστα όπου και επιδεικνύουν τις χορευτικές τους ικανότητες.

Το ρεμπετάδικο Ταξίμι διαθέτει και πλουσιοπάροχο μενού. Έτσι, οι επισκέπτες μπορούν να γευματίσουν και να ακούν παράλληλα αγαπημένα ελληνικά τραγούδια.

Η κάβα του μαγαζιού είναι εξίσου μεγάλη με το μενού. Τόσο το χύμα κρασί όσο και τα εμφιαλωμένα ποτά θα ικανοποιήσουν την κάθε σας απαίτηση.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφερθούμε και στην διακόσμηση του ρεμπετάδικου, η οποία είναι πολύ όμορφη. Τα ζεστά χρώματα και το υλικό του ξύλου συντελούν στην δημιουργία ενός ιδιαίτερα φιλόξενου χώρου.

Μπορείτε και εσείς να διασκεδάσετε με την ψυχή σας και να χορέψετε μέχρι και τα ξημερώματα με μία σας μόνο επίσκεψη στο Ταξίμι.

Είναι βέβαιο πως το ρεμπετάδικο αυτό θα γίνει ένα από τα αγαπημένα σας μαγαζιά και πως θα το επισκέπτεστε ξανά και ξανά.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (1 vote)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση