ΖΥΓΟΣ ΑΘΗΝΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

ZYGOSAITOYSADEKSIWSEWN

Η πολυτελής αίθουσα δεξιώσεων Ζυγός υπόσχεται την οργάνωση μια άψογης δεξίωσης γάμου, βάπτισης, επαγγελματικών event και όλων των ειδών των εκδηλώσεων.Το κέντρο το οποίο αποτελεί παράδοση στο αντικείμενο των δεξιώσεων, λειτουργεί απο το 1978 στην όμορφη και εξοχική  Πάρνηθα, έχει μεταφερθεί λίγο πιο κάτω ανηφορίζοντας για την Πάρνηθα, σε ένα καταπράσινο και με μαγευτική θέα τοπίο.

Η αίθουσα δεξιώσεων ΖΥΓΟΣ διαθέτει σύστημα κλιματισμού για την φυσιολογική κατάσταση της θερμοκρασίας του περιβάλλοντος. Η χωρητικότητα της αίθουσας είναι εως και 250 ατόμων και διαθέτει ιδιωτικό και οργανωμένο παρκινγκ 120 θέσεων.Επίσης για δεξιώσεις μέχρι 100 ατόμων, διατίθεται αίθουσα μικρότερης χωρητικότητας.

Το μενού αποτελείται απο παραδοσιακό φαγητό και εκλεπτυσμένες γεύσεις που θα ικανοποιήσουν κάθε προσδοκία, καθώς επίσης τα πιάτα μπορούν να διαμορφωθούν σύμφωνα με τις δικές σας προτιμήσεις.Το εστιατόριο επίσης λειτουργεί και ξεχωριστά με ψητά της ώρας.Η τροφοδοσία μπορεί να γίνει και σε διάφορες εκδηλώσεις στο χώρο σας.Η διακόσμηση και ο ανθοστολισμός γίνεται με βάση την δική σας αρέσκεια και επιλογή χρωμάτων.Το ευγενικό και έμπειρο προσωπικό είναι έτοιμο να σας εξυπηρετήσει κάθε στιγμή.Η ποιότητα και η καθαριότητα αποτελούν κύριο χαρακτηριστικό του κέντρου.

Η αίθουσα δεξιώσεων ΖΥΓΟΣ θεωρείται ιδανικό μέρος για την πραγματοποίηση της γαμήλιας δεξίωσης και όχι μόνο, αφήνοντας εσάς και τους προσκεκλημένους σας απόλυτα ευχαριστημένους.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση