ΟΡΦΕΑΣ ΑΘΗΝΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΔΕΞΙΩΣΕΩΝ

ORFEASAITHOYSADEKSIWSEWN

Η πολυτελής αίθουσα δεξιώσεων ΟΡΦΕΑΣ είναι τοποθετημένη στην Καλλιθέα Αθήνας και παρέχει εύκολη πρόσβαση σε εσάς και τους καλεσμένους σας. Ένας εντυπωσιακός χώρος, με εκλεπτυσμένη διακόσμηση και ζεστό περιβάλλον. Στην αίθουσα δεξιώσεων ΟΡΦΕΑΣ μπορείτε να διοργανώσετε τον γάμο σας,τα βαφτίσια αλλά και κάθε είδους δεξίωση. Η αίθουσα είναι μεγάλη και άνετη με έχει χωρητικότητα 500 ατόμων.Ένας πρωτότυπος και μοντέρνος χώρος έτοιμος να σας προσφέρει αξέχαστες στιγμές για ομορφότερες στιγμές της ζωής σας.

Το μενού περιλαμβάνει ποικιλία και ικανοποιεί ακόμα και τους πιο απαιτητικούς. Επίσης τα πιάτα είναι δυνατό να διαμορφωθούν ανάλογα με τις δικές σας προτιμήσεις και παραγγελίες που θα είναι κοντά στις δικές σας γεύσεις.Τα σερβίτσια, τα ποτήρια, τα λευκά τραπέζια και καρέκλες, τα κεριά και ο συνδυασμός απαλών χρωμάτων με έντονες πινελιές , δημιουργούν μια αίσθηση πολυτέλειας και φιλοξενίας. Η αίθουσα δεξιώσεων ΟΡΦΕΑΣ αναλαμβάνει επίσης τον ανθοστολισμό και την μουσική κάλυψη της εκδήλωσης σύμφωνα με τη δική σας αρέσκεια.

Επιπλέον διαθέτει οργανωμένο πάρκινγκ για την διευκόλυνση και την αποφυγή ταλαιπωρίας των καλεσμένων.Το ευγενικό και έμπειρο προσωπικό θα είναι στη διάθεση σας έτοιμο να σας εξυπηρετήσει κάθε στιγμή.Ένας πανέμορφος χώρος με πείρα χρόνων στις δεξιώσεις, που θα σας προσφέρει έντονες στιγμές και θα κάνει κάθε επιθυμίας σας πραγματικότητα.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση