ΖΑΓΟΡΟΧΩΡΙΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

ZAGOROXWRIADIAKOPES

Τα Ζαγοροχώρια αποτελούν απο τους πιο φημισμένους προορισμούς στην Ελλάδα,ιδανικά για την άνοιξη και το φθινόπωρο, αλλά εξίσου υπέροχα το καλοκαίρι με βουτιές στον ποταμό Βοϊδομάτη αλλά και πλήθος άλλων δραστηριοτήτων.Τα Ζαγοροχώρια χαρακτηρίζονται απο τα διατηρητέα κτίσματα, τον πλούσιο πολιτισμό,ιστορία και παράδοση που διαπνέουν.

Τα Ζαγοροχώρια αποτελούνται απο 46 γραφικά χώρια  και βρίσκονται στα βόρεια Ιωάννινα και έχουν φόντο την εντυπωσιακή χαράδρα του Βίκου.Χωρίζονται στο Ανατολικό, το Δυτικό και το Κεντρικό Ζαγόρι και όλα συνδυάζουν το καταπράσινο τοπίο με τις τουριστικές μονάδες διαμονής, χαρίζονται τις πιο όμορφες διακοπές σας. Απο τα Ζαγοροχώρια δε λείπουν τα κοσμοπολίτικα αλλά και ήρεμα μέρη,τα τοπία με μαγευτική θέ τα ποτάμια με τα πεντακάθαρα νερά, όπως ο Βοϊδομάτης και οι αλπικές λίμνες όπως οι Δρακόλιμνες. Επίσης θα βρείτε χώρους εστίασης που σερβίρουν γευστικές ντόπιες νοστιμιές, και καφέ καθώς και γραφικά μαγαζάκια.

Η ξενοδοχειακή υποδομή είναι άριστη και πολύ καλά αναπτυγμένη.Επίσης παρέχονται όλων των ειδών των δραστηριοτήτων κοντά στη φύση όπως είναι η ιππασία, η ποδηλασία βουνού,το κολύμπι,η πεζοπορία, η ορειβασία καθώς επίσης και ράφτινγκ και το κανοε καγιάκ.Η πέτρα και το ξύλο κυριαρχούν,οι όμορφες πέτρινες γέφυρες, τα μνημεία και οι εκκλησίες, καθιστούν τα Ζαγοροχώρια παραδοσιακά.Ένας υπέροχος προορισμός  για διακοπές που μαγεύει όλους τους εκδρομείς.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση