ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

GALAKSIDIDIAKOPES

Το ΓΑΛΑΞΙΔΙ  βρίσκεται στην Παρνασσίδα του νομού Φωκίδας και είναι τοποθετημένο βόρεια του Κορινθιακού κόλπου.Αποτελεί ένας παραδοσιακό οικισμό με όμορφα και κομψά τοπία που μαγεύουν.Η γραφικότητα και η ναυτιλία που έχει αναπτύξει, ελκύουν πολλούς επισκέπτες.Το λιμάνι διαθέτει κάθε είδους σκαρί, σκούνες, μπρατσέρες και λόβερ διατηρούν την παλιά αίγλη της περιοχής.

Το Γαλαξίδι αποτελεί έναν  γρήγορο, εύκολο και όμορφο προορισμό για του Αθηναίους αλλά και όλους του εκδρομείς.Ο συνδυασμός του παραδοσιακού οικισμού με την παράλληλη τουριστική ανάπτυξη και τους μικρούς ξενώνες βρίσκονται σε πλήρη αρμονία.

Στο Γαλαξίδι θα βρείτε όμορφες ταβερνούλες, καφετέριες αλλά και καταστήματα όλων των ειδών για να κάνετε τις αγορές σας. Θα περάσετε όμορφες στιγμές με βόλτες δίπλα στην θάλασσα προς τον Χηρόλακα ή προς την σχολή τουριστικών επαγγελμάτων.Μην ξεχάσετε να επισκεφτείτε το μοναστήρι του Σωτήρα και να αντικρίσετε την καταπληκτική πανοραμική θέα του οικισμού.Επίσης είναι ιδανικός προορισμός για τους επισκέπτες απο την Αράχοβα, οι οποίοι μπορούν να κάνουν την  βόλτα τους και να απολαύσουν τα νόστιμα ψάρια του τόπου.Ο οικισμός ενδείκνυται για διακοπές καθ΄όλη τη διάρκεια του χρόνου, ενώ το καρναβάλι με τα παραδοσιακά έθιμα,κεντρίζουν την προσοχή.Ένας υπέροχος προορισμός για διακοπές, που το γραφικό τοπίο αποπνέει αέρα άλλης εποχής και καθηλώνει τους εκδρομείς.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (1 vote)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση