ΤΖΙΒΑΕΡΙ Ρεμπετάδικο Καισαριανή

tzivaeri

Τζιβαέρι Καισαριανή Τιμες

  • Οδός :  Φορμίωνος 131  Καισαριανή
  • Ώρα 22:00
  • Έναρξη προγράμματος 22:30
  • Ανοιχτά Παρασκευή Σαββάτο

Φωτογραφίες Τζιβαέρι

ο ρεμπετάδικο Τζιβαέρι δημιουργήθηκε από την ανάγκη του κόσμου για εναλλακτική διασκέδαση. Βρίσκεται στην Αθήνα, στην οδό Φορμίωνος 131.

Η πρώτη χρονιά λειτουργίας του νυχτερινού μαγαζιού υπήρξε καθοριστική για την μετέπειτα πορεία του. Ο κόσμος το αγάπησε αμέσως και μέχρι και σήμερα το στηρίζει με την τακτική του παρουσία.

Η ρεμπέτικη μουσική είναι αυτή που καθορίζει το Τζιβαέρι. Τα τραγούδια που ακούν οι επισκέπτες είναι το δίχως άλλο ρεμπέτικα.
Βέβαια, το ρεπερτόριο είναι πλούσιο καθώς περιλαμβάνονται και άλλων ειδών τραγούδια όπως έντεχνα, παραδοσιακά, λαϊκά αλλά και ελαφρολαϊκά.

Η σκηνή είναι αρκετά μεγάλη, δίνοντας την ευκαιρία σε όλους τους θαμώνες να χορέψουν επάνω σε αυτήν. Βέβαια, οι επισκέπτες μπορούν να ανέβουν και επάνω στα τραπέζια ώστε να επιδείξουν τις χορευτικές τους ικανότητες.

Κάθε βράδυ που το Τζιβαέρι λειτουργεί ο κόσμος είναι πολύς και όλοι γίνονται μια μεγάλη παρέα που πίνει, διασκεδάζει και φυσικά χορεύει.
Το πάλκο που φιλοξενεί τους καλλιτέχνες είναι ελαφρώς υπερυψωμένο ώστε να μπορούν όλοι να παρακολουθούν τους καλλιέχνες.

Οι καλλιτέχνες είναι ο Κώστας Μπαρτσώκας, ο Κώστας Κουτρουμάνος, η Μαριάνθη Λιουδάκη αλλά και άλλοι πολλοί.

Στις 22:30 το Τζιβαέρι  ανοίγει και περιμένει όλους εσάς για να ξεκινήσει το γλέντι. Οι στιγμές που θα σας χαρίσει το ρεμπετάδικο Τζιβαέρι θα σας μείνουν αξέχαστες.

Τζιβαέρι Video

Τζιβαέρι Χάρτης Διεύθυνση

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση