Τρία Γουρουνάκια Κέντρο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη
5 1 vote

Τρία Γουρουνάκια Κέντρο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Τρία Γουρουνάκια Κέντρο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

Τα Τρία Γουρουνάκια είναι ένα νέο εστιατόριο στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και αυτό το καθιστά ακόμη πιο προσβάσιμο. Από την πρώτη μέρα που το εστιατόριο άνοιξε τις πόρτες του πλήθος κόσμου το επισκέπτεται καθημερινά.

Οι τιμές του εστιατορίου Τρία Γουρουνάκια είναι ιδιαίτερα ελκυστικές. Οι μερίδες είναι πολύ μεγάλες και η ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται είναι άριστη.

Δεν πρέπει να ξεχάσουμε να αναφέρουμε τις σπεσιαλιτέ του εστιατορίου που είναι κοτόπουλο με μουσταρδομαγιονέζα, φιλέτο κοτόπουλο με γέμιση ανθότυρο και κρούστα αμυγδάλου αλλά και το ψαρονέφρι. Οι σαλάτες του εστιατορίου είναι εξίσου νόστιμες και φυσικά ολόφρεσκιες.

Οι επισκέπτες του εστιατορίου Τρία Γουρουνάκια, μετά την πρώτη τους επίσκεψη το συγκαταλέγουν σε ένα από τα αγαπημένα τους στέκια. Επιπλέον, το περιβάλλον είναι πολύ όμορφο και μοντέρνο. Οι μουσικές επιλογές είναι εύστοχες και συμβάλλουν στην χαλάρωση των θαμώνων.

Ένας από τους στόχους του εστιατορίου είναι να προσφέρει ποιοτική διασκέδαση και το καταφέρνει με μεγάλη επιτυχία. Τόσο τα ελληνικά όσο και τα ξένα τραγούδια έχουν την τιμητική τους. Έτσι, δεν μένει κανένας παραπονεμένος.

Τα Τρία Γουρουνάκια σας προτείνουν να δοκιμάσετε και παστίτσιο σοκολάτας, το οποίο είναι πολύ νόστιμο και κάτι εντελώς πρωτότυπο. Η όλη εμπειρία που θα προσκομίσετε θα σας συντροφεύει για μια ολόκληρη ζωή.

Τρία Γουρουνάκια Τιμές

  • Διεύθυνση:
    Καποδιστρίου 7, Θεσσαλονίκη
  • Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 12:00 – 02:00
  • Ιδιωτικό Parking:
    Όχι

Θέλετε Φαγητό με ζωντανή μουσική ?

Τρία Γουρουνάκια Κέντρο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη
5 1 vote