Κατάσταση BizBize Ποσειδώνιο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

katastasi-bizbize-estiatorio-thessaloniki

Στην περιοχή Ποσειδώνιο, στην Θεσσαλονίκη, βρίσκεται το εστιατόριο Κατάσταση BizBize. Το εστιατόριο δημιουργήθηκε από την ανάγκη μας για ποιοτικό φαγητό.

Οι επισκέπτες του καθημερινά είναι πολλοί καθώς όλοι έχουν ανάγκη και φυσικά θέλουν να δοκιμάσουν παραδοσιακές ελληνικές γεύσεις. Ο σεφ του εστιατορίου είναι διακεκριμένος και με μικρές μόνο παραλλαγές δημιουργεί πιάτα που δεν περνούν απαρατήρητα.

Ο χώρος του εστιατορίου Κατάσταση BizBize είναι λιτός και όμορφος. Άλλωστε σκοπός του μαγαζιού είναι να προσφέρει καλό φαγητό. Οι μερίδες είναι μεγάλες έτσι ώστε να ικανοποιείται από τη μία το μάτι και από την άλλη το στομάχι.
Όσον αφορά τις τιμές έχουν να πούμε πως είναι πολύ καλές και λογικές. Άλλωστε, στην σημερινή εποχή όλοι μας αναζητούμε μέρη όπου θα περάσουμε καλά και δεν θα ξοδέψουμε μια περιουσία.

Η περιοχή στην οποία βρίσκεται το εστιατόριο BizBize είναι πολύ καλή. Τα μαγαζιά του κέντρου έχουν το μεγάλο μειονέκτημα του δύσκολου πάρκινγκ. Έτσι, στο Ποσειδώνιο θα μπορέσετε να παρκάρετε άνετα και  με ασφάλεια.

Ας μην ξεχάσουμε να σημειώσουμε πως το εστιατόριο καταφέρνει καθημερινά να ενώνει τους επισκέπτες του και όλοι να γίνονται μια μεγάλη και χαρούμενη παρέα.

Για να ξεφύγετε και εσείς από την σκληρή και δύσκολη καθημερινότητα δεν έχετε παρά να επισκεφθείτε το εστιατόριο Κατάσταση BizBize.

Κατάσταση BizBize Τιμές

  •  Διεύθυνση:
    Θάλητος 29, Θεσσαλονίκη
  •  Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 13.00 – 01.00
  •  Ιδιωτικό Parking:
    Όχι
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση