Τέσσερις Εποχές Κέντρο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

teseris-epoxes-estiatorio-thessaloniki

Σε μια από τις πιο ιστορικές γειτονιές της Θεσσαλονίκης βρίσκεται το εστιατόριο Τέσσερις Εποχές. Η κουζίνα του εστιατορίου είναι ελληνική καθώς σκοπός του μαγαζιού είναι να μυήσει όλους τους ξένους επισκέπτες αλλά και τους Έλληνες σε αυτήν την υπέροχη κουζίνα.

Οι Τέσσερις Εποχές επιλέγουν για την παρασκευή των γευμάτων τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς καθώς σκοπός τους είναι η πλήρη ικανοποίηση των θαμώνων του εστιατορίου.
Οι Τέσσερις Εποχές είναι ένα μεζεδοπωλείο, το οποίο εδώ και χρόνια κρατάει συντροφιά σε όσους εκτιμούν το καλό φαγητό.

Προτείνεται να δοκιμάσετε από το μενού τα αλλαντικά αλλά και τα τυριά, τα οποία είναι προέρχονται από μικρές Ελληνικές παραγωγικές μονάδες.
Το εστιατόριο Τέσσερις Εποχές θέλοντας να ξεφύγει από τα τετριμμένα πήρε την απόφαση να αλλάξει λίγο το ύφος του μαγαζιού.

Έτσι, κάθε βράδυ το εστιατόριο μετατρέπεται σε μπαρ, του οποίου η μουσική είναι κατά κύριο λόγο ροκ.
Κατά την διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών οι επισκέπτες μπορούν να καθίσουν στα εξωτερικά τραπέζια του εστιατορίου, στην διπλανή στοά. Μάλιστα, πολλά από τα βράδια του καλοκαιριού οι Τέσσερις Εποχές φιλοξενούν μουσικούς καλλιτέχνες, οι οποίοι κρατούν συντροφιά στους θαμώνες του μαγαζιού.

Επισκεφθείτε και εσείς το μεζεδοπωλείο Τέσσερις Εποχές και είναι βέβαιο πως θα απολαύσετε την κάθε στιγμή και θα διασκεδάσετε μέχρι πρωίας.

  • Διεύθυνση:
    Πάϊκου 2, Θεσσαλονίκη
  •  Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 10:00 – 04:00
  •  Ιδιωτικό Parking:
    Όχι
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση