Ίγγλις Κέντρο Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

iglis-estiatorio-thessaloniki

Το εστιατόριο Ίγγλις βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Άνω πόλη. Το εστιατόριο αυτό πήρε το όνομα του από μία ποικιλία κρασιού, την οποία ονόμασαν έτσι οι μετανάστες οινοπαραγωγοί που ήρθαν από την Ανατολική Ρωμυλία.

Στο σημείο όπου βρίσκεται το εστιατόριο Ίγγλις, κατά την διάρκεια του δευτέρου παγκοσμίου πολέμου, στεγαζόταν το κεντρικό στρατηγείο του στρατού της Αγγλίας. Όπως γίνεται αντιληπτό πρόκειται για ένα ιστορικό σημείο, το οποίο αξίζει να επισκεφθείτε.

Το Ίγγλις είναι γνωστό στην Θεσσαλονίκη ως ένα παραδοσιακό εστιατόριο. Το μενού είναι μεν βασισμένο στην Ελληνική κουζίνα όμως έχουν γίνει μερικές προσθήκες υλικών, οι οποίες απογειώνουν τις γεύσεις.

Όσο θα βρίσκεστε στο εστιατόριο Ίγγλις δοκιμάσετε μανιτάρια πόρτο μπέλο με μυζήθρα και απάκι αλλά και μαστέλο. Όσοι έχουν δοκιμάσει το μαστέλο έχουν δηλώσει πως είναι το καλύτερο που έχουν φάει στην ζωή τους. Η ρακί του εστιατορίου είναι εξίσου καλή.

Το εστιατόριο έχει πολύ όμορφο και φιλική ατμόσφαιρα. Όλα μέσα στον χώρο θυμίζουν την αίγλη της παλιάς εποχής. Οι επισκέπτες είναι τόσο μεγαλύτερης ηλικίας όσο και νέοι άνθρωποι που θέλουν να έρθουν πιο κοντά με εκείνη την εποχή, για την οποία μιλούν όλοι οι προγενέστεροι μας.

Η επίσκεψη σας στο εστιατόριο Ίγγλις θα είναι μια εμπειρία ανεκτίμητη, η οποία θα σας μείνει αξέχαστη.

  • Διεύθυνση:
    Ηροδότου 32, Θεσσαλονίκη
  •  Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 12:00 – 02:00
  •  Ιδιωτικό Parking:
    Όχι
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση