ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΘΗΝΑ
3.8 4 votes

ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΘΗΝΑ

ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΘΗΝΑ

Στην περιοχή του Αμαρουσίου, στην πόλη της Αθήνας, θα συναντήσετε την ταβέρνα ΤΑ ΠΕΥΚΑ. Η ταβέρνα αυτή λειτουργεί πολλά χρόνια και συγκεκριμένα απο το 1919 και έχει ιστορική αξία και πιστό κοινό. Η οικογένεια Αποστόλου έχει αναλάβει την κυριαρχία της ταβέρνας, εδώ και 25 χρόνια. Η ταβέρνα ΤΑ ΠΕΥΚΑ, πήρε το όνομά της λόγω του ότι βρίσκεται στα σύνορα Πεύκης και Μαρούσι, αλλά και επειδή τα πεύκα περιτριγυρίζουν την αυλή του εστιατορίου.

Η ταβέρνα ΤΑ ΠΕΥΚΑ διαθέτει ελληνική κουζίνα με αυθεντικές ελληνικές συνταγές και υλικά αγνά και ποιοτικά. Κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα ψητά κρέατα. Μερικά απο τα πιο φημισμένα πιάτα της ταβέρνας, είναι το κοκορέτσι κοντοσούβλι, η μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος και φυσικά το καταπληκτικό και ζουμερό μοσχαράκι γάλακτος που ψήνεται στα κάρβουνα. Τ ο προσωπικό της ταβέρνας ΤΑ ΠΕΥΚΑ, είναι έμπειρο και προσφέρει άριστο σέρβις.

Κάθε Σάββατο μετά τις δέκα το βράδυ, η ελληνική λαϊκή μουσική συντροφεύει το φαγητό σας, προσφέροντας χαλάρωση και κέφι. Στην ταβέρνα ΤΑ ΠΕΥΚΑ στην περιοχή του Αμαρουσίου, θα βρείτε ένα ιστορικό στέκι με καταπληκτική ελληνική κουζίνα. Καλή σας όρεξη.

ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Χαϊμαντά 34, Μαρούσι 151-22
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 19:00 – 00:00 Σάββατο & Κυριακή 12:00 – 17:00 και 19:00 – 00:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΘΗΝΑ
3.8 4 votes