ΠΙΠΕΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑ

PPEROKATASTASHESTIATORIO

Στην περιοχή του Νέου Κόσμου, στην πόλη της Αθήνας, θα βρείτε το εστιατόριο ΠΙΠΕΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ένα ιδανικός χώρος για αυτούς που αγαπούν το καλό φαγητό, με υψηλή ποιότητα και γεύση. Το εστιατόριο προσφέρει στους πελάτες του γνήσια πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Το μενού περιλαμβάνει σαλάτες, κρύα και ζεστά ορεκτικά, κυρίως πιάτα, γλυκά αλλά και εκλεκτά ποτά για τα συνοδέψετε. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για τα φαγητά, είναι αρίστης ποιότητας και φρέσκα.

Ο χώρος του εστιατορίου ΠΙΠΕΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ είναι ευρύχωρος με άνετα καθίσματα, ενώ στην διακόσμηση κυριαρχεί το ξύλο και η πέτρα , που προσδίδουν ζεστασιά στο περιβάλλον. Το προσωπικό του εστιατορίου ΠΙΠΕΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ είναι ευγενικό και θα σας υποδεχθεί με τον πιο φιλόξενο τρόπο.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βράδυ, η ζωντανή μουσική, προσφέρει στιγμές χαράς, χαλάρωσης και ευδιαθεσίας. Στο εστιατόριο ΠΙΠΕΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στην περιοχή του Νέου Κόσμου, θα βρείτε έναν όμορφο και κομψό χώρο, με βάση το καλά μαγειρεμένο φαγητό και τις καλύτερες πρώτες ύλες, σε ένα ευχάριστο και άκρως φιλικό περιβάλλον. Καλή σας όρεξη.

ΠΙΠΕΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Αρτέμωνος 9 & Υπάρχου, Νέος Κόσμος 116-36
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη έως Σάββατο 17:00 – 01:30 Κυριακή 13:00 – 00:00 Δευτέρα κλειστά.
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση