ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΑΒΕΡΝΑ ΑΘΗΝΑ

TAPEYKAESTIATORIO

Στην περιοχή του Αμαρουσίου, στην πόλη της Αθήνας, θα συναντήσετε την ταβέρνα ΤΑ ΠΕΥΚΑ. Η ταβέρνα αυτή λειτουργεί πολλά χρόνια και συγκεκριμένα απο το 1919 και έχει ιστορική αξία και πιστό κοινό. Η οικογένεια Αποστόλου έχει αναλάβει την κυριαρχία της ταβέρνας, εδώ και 25 χρόνια. Η ταβέρνα ΤΑ ΠΕΥΚΑ, πήρε το όνομά της λόγω του ότι βρίσκεται στα σύνορα Πεύκης και Μαρούσι, αλλά και επειδή τα πεύκα περιτριγυρίζουν την αυλή του εστιατορίου.

Η ταβέρνα ΤΑ ΠΕΥΚΑ διαθέτει ελληνική κουζίνα με αυθεντικές ελληνικές συνταγές και υλικά αγνά και ποιοτικά. Κυρίαρχο ρόλο παίζουν τα ψητά κρέατα. Μερικά απο τα πιο φημισμένα πιάτα της ταβέρνας, είναι το κοκορέτσι κοντοσούβλι, η μοσχαρίσια μπριζόλα γάλακτος και φυσικά το καταπληκτικό και ζουμερό μοσχαράκι γάλακτος που ψήνεται στα κάρβουνα. Τ ο προσωπικό της ταβέρνας ΤΑ ΠΕΥΚΑ, είναι έμπειρο και προσφέρει άριστο σέρβις.

Κάθε Σάββατο μετά τις δέκα το βράδυ, η ελληνική λαϊκή μουσική συντροφεύει το φαγητό σας, προσφέροντας χαλάρωση και κέφι. Στην ταβέρνα ΤΑ ΠΕΥΚΑ στην περιοχή του Αμαρουσίου, θα βρείτε ένα ιστορικό στέκι με καταπληκτική ελληνική κουζίνα. Καλή σας όρεξη.

ΤΑ ΠΕΥΚΑ ΜΑΡΟΥΣΙ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Χαϊμαντά 34, Μαρούσι 151-22
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 19:00 – 00:00 Σάββατο & Κυριακή 12:00 – 17:00 και 19:00 – 00:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (1 vote)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση