Τα Φιλαράκια Μαρτίου Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

ta-filarakia-estiatorio-thessaloniki

Τα Φιλαράκια είναι ένα από τα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης που φημίζεται για την παρείστικη διάθεση. Βρίσκεται στην περιοχή της Μαρτίου και η πρόσβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα είτε με την αστική συγκοινωνία είτε με το ιδιωτικό σας όχημα.

Αυτό που κάνει τα Φιλαράκια να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι όλα τα υλικά είναι εκλεκτά και ντόπια αλλά και το ότι όλα τα εδέσματα είναι χειροποίητα.
Ο κόσμος το επισκέπτεται συχνά διότι γνωρίζει πως εκεί θα απολαύσει το φαγητό και σε τιμές που δύσκολα μπορούν να συγκριθούν.

Από τα πιο δημοφιλή πιάτα είναι η τηγανιά κοτόπουλο, τα μελιτζανομπουρεκάκια, οι κασεροκροκέτες αλλά και το παραδοσιακό μπιφτέκι. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν είτε κρεατικά για το γεύμα τους είτε θαλασσινά.

Τα Φιλαράκια διαθέτουν και πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Ο χώρος είναι μεν λιτός αλλά έχει τον δικό του χαρακτήρα. Οι θαμώνες του μαγαζιού μπορούν να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα αλλά και από την βοή της πόλης.

Το προσωπικό του εστιατορίου είναι γρήγορο και πολύ ευγενικό. Βρίσκεται στο διακριτικά στο πλευρό των επισκεπτών και τους εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο.

Στο εστιατόριο Φιλαράκια θα ικανοποιήσετε όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις και το γαστρονομικό ταξίδι που θα σας χαρίσουν τα Φιλαράκια θα το θυμάστε για μια ολόκληρη ζωή.

  • Διεύθυνση:
    Κίμωνος Βόγα 56, Μαρτίου
  • Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 09.00 – 02.00
  • Ιδιωτικό Parking:
    Όχι

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (2 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

4/5 - (5 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση