Μεζέ Bar Ανάληψη Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

meze-bar-estiatorio-thessaloniki

Στην περιοχή της Αναλήψεως, στην Θεσσαλονίκη, βρίσκεται το εστιατόριο Μεζέ Bar. Το εστιατόριο αυτό προσφέρει ελληνική κουζίνα και δίνει έμφαση στις παραδοσιακές συνταγές.

Η τοποθεσία του είναι πολύ καλή καθώς βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης αλλά ταυτόχρονα ξεφεύγει από τους έντονους ρυθμούς της πόλης. Η περιοχή αυτή επίσης είναι γνωστή και για τα τσιπουράδικα που διαθέτει.

Το Μεζέ Bar προσφέρει τόσο τσίπουρο όσο και άλλων ειδών οινοπνευματώδη ποτά. Οι θαμώνες μαζί με το τσίπουρο ή το ούζο μπορούν να δοκιμάσουν εκλεκτούς μεζέδες που σίγουρα δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Οι μεσογειακές γεύσεις είναι αυτές που επικρατούν και άλλωστε είναι αυτές που είναι πιο κοντά στις διατροφικές μας συνήθειες.

Η γαστρονομική εμπειρία που θα βιώσετε στο Μεζέ Bar σίγουρα θα σας συναρπάσει και θα σας ωθήσει να επισκεφθείτε ξανά και ξανά αυτό το εστιατόριο.
Το περιβάλλον του εστιατορίου είναι πολύ όμορφο.

Τα χρώματα που επικρατούν ζεσταίνουν τον χώρο και δημιουργούν ποικίλα συναισθήματα στους επισκέπτες. Αυτό που χαρακτηρίζει το εστιατόριο είναι η λιτότητα όμως το γεγονός αυτό είναι που κάνει το εστιατόριο να διαφέρει από τα υπόλοιπα.

Βέβαια, διάσπαρτα στον χώρο υπάρχουν πολλά διακοσμητικά στοιχεία που προσφέρουν ζεστασιά.
Το Μεζέ Bar είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα αλλά θέλουν να απολαύσουν το φαγητό τους.

  • Διεύθυνση:
    Κίμωνος Βόγα 27, Παραλία Μπότσαρη
  • Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 12.00 – 01.00
  • Ιδιωτικό Parking:
    Όχι
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση