Τα Φιλαράκια Μαρτίου Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

ta-filarakia-estiatorio-thessaloniki

Τα Φιλαράκια είναι ένα από τα εστιατόρια της Θεσσαλονίκης που φημίζεται για την παρείστικη διάθεση. Βρίσκεται στην περιοχή της Μαρτίου και η πρόσβαση μπορεί να πραγματοποιηθεί πολύ εύκολα είτε με την αστική συγκοινωνία είτε με το ιδιωτικό σας όχημα.

Αυτό που κάνει τα Φιλαράκια να ξεχωρίζουν είναι το γεγονός ότι όλα τα υλικά είναι εκλεκτά και ντόπια αλλά και το ότι όλα τα εδέσματα είναι χειροποίητα.
Ο κόσμος το επισκέπτεται συχνά διότι γνωρίζει πως εκεί θα απολαύσει το φαγητό και σε τιμές που δύσκολα μπορούν να συγκριθούν.

Από τα πιο δημοφιλή πιάτα είναι η τηγανιά κοτόπουλο, τα μελιτζανομπουρεκάκια, οι κασεροκροκέτες αλλά και το παραδοσιακό μπιφτέκι. Οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν είτε κρεατικά για το γεύμα τους είτε θαλασσινά.

Τα Φιλαράκια διαθέτουν και πολύ ζεστή ατμόσφαιρα. Ο χώρος είναι μεν λιτός αλλά έχει τον δικό του χαρακτήρα. Οι θαμώνες του μαγαζιού μπορούν να χαλαρώσουν και να ξεφύγουν από την καθημερινότητα αλλά και από την βοή της πόλης.

Το προσωπικό του εστιατορίου είναι γρήγορο και πολύ ευγενικό. Βρίσκεται στο διακριτικά στο πλευρό των επισκεπτών και τους εξυπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο.

Στο εστιατόριο Φιλαράκια θα ικανοποιήσετε όλες τις ανάγκες και τις απαιτήσεις και το γαστρονομικό ταξίδι που θα σας χαρίσουν τα Φιλαράκια θα το θυμάστε για μια ολόκληρη ζωή.

  • Διεύθυνση:
    Κίμωνος Βόγα 56, Μαρτίου
  • Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 09.00 – 02.00
  • Ιδιωτικό Parking:
    Όχι
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (1 vote)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση