ΣΤΩΝ ΑΓΓΕΛΩΝ ΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ Ρεμπετάδικο Αθήνα

ston-aggelon-ta-mpoyzoykia-athina

Το ρεμπετάδικο Στων Αγγέλων τα Μπουζούκια είναι ένα νέο σχετικά μαγαζί καθώς άνοιξε τις πόρτες του πρίν από περίπου 5 πέντε χρόνια.

Η τοποθεσία του είναι πολύ καλή και κομβική καθώς βρίσκεται στα Βόρεια Προάστια και πιο συγκεκριμένα στην Πλατεία Άνοιξης.
Το μαγαζί αυτό είναι πολύ γνωστό και δεν είναι λίγοι οι Αθηναίοι που επιλέγουν για την διασκέδαση τους το συγκεκριμένο ρεμπετάδικο.

Βέβαια, το ρεμπετάδικο το επιλέγουν και οι φοιτητές αλλά και οι επισκέπτες της πρωτεύουσας.

Το μουσικό πρόγραμμα είναι πλούσιο και τα τραγούδια που θα ακούσουν οι θαμώνες θα τους ικανοποιήσουν και θα τους ταξιδέψουν χρόνια πρίν, στην χρυσή εποχή του ρεμπέτικου τραγουδιού.

Οι καλλιτέχνες που πλαισιώνουν το σχήμα είναι η Φαίη Μάτσου, η οποία στο παρελθόν υπήρξε μέλος του συγκροτήματος Ριφιφί.
Πλέον, την συνατούμε στο ρεμπετάδικο Στων Αγγέλων τα Μπουζούκια όπου και ερμηνεύει πολλές και μεγάλες ελληνικές επιτυχίες του Βασίλη Τσιτσάνη, του Γιώργου Ζαμπέτα, του Άκη Πάνου αλλά και πολλών άλλων.

Το κέφι φουντώνει από νωρίς και το τραγούδι διαδέχεται ο χορός, ο οποίος δεν σταματάει ούτε για μια στιγμή.

Στων Αγγέλων τα Μπουζούκια, οι επισκέπτες εκτός από μελωδικά τραγούδια έχουν την ευκαιρία να συνοδεύσουν το κρασί ή την μπύρα τους  με εκλεκτά μεζεδάκια.

Όσον αφορά τις τιμές του ρεμπετάδικου οφείλουμε να ομολογήσουμε πως είναι άκρως προσιτές.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση