ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

ploutarxos fotaerio

Το Φωταέριο ανοίγει τις πόρτες του με τον Γιάννη Πλούταρχο .

Στο Γκάζι, βρίσκεται το νυχτερινό κέντρο Φωταέριο. Το Φωταέριο είναι στέκι πολλών Αθηναίων εδώ και χρόνια. Αρχικά, το νυχτερινό κέντρο δημιουργήθηκε για να προσφέρει στιγμές απόλυτης διασκέδασης. Επιπλέον, πρέπει να αναφέρουμε πως στην μουσική του σκηνή έχουν βρεθεί καλλιτέχνες όπως η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Μαζωνάκης και άλλοι. Κάθε χρόνο το Φωταέριο συνεργάζεται με αξιόλογους ερμηνευτές και το γεγονός αυτό συντελεί στο να είναι η επισκεψιμότητα του μαγαζιού μεγάλη.  Τα μουσικά σχήματα που έχουν περάσει από το νυχτερινό μαγαζί ήταν όλα πολύ δυναμικά. Έτσι, η φήμη του εκτοξεύθηκε άμεσα στα ύψη. Εν συνεχεία, πρέπει να τονίσουμε πως η διαρρύθμιση του εσωτερικού χώρου είναι εξαιρετική. Οι επισκέπτες έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ένα τραπέζι είτε στον εξώστη είτε στον ισόγειο χώρο. Και τα δύο επίπεδα είναι διακοσμημένα πολύ όμορφα και η χλιδή γίνεται αντιληπτή από όλους από το πρώτο κιόλας λεπτό.

ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Τηλέφωνο :  whats up

ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΓΚΑΖι

Τιμή φιάλης -/4 κομπλέ

Φοιτητικό -/6

ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΓΚΑΖΙ ΏΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ

Προσέλευση 22:45

ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ 2023 2023

Στην περιοχή του Γκάζι, στην πόλη της Αθήνας, θα συναντήσετε το ΦΩΤΑΕΡΙΟ, ένα απο τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα της πρωτεύουσας, που προσφέρεται για αξέχαστες στιγμές νυχτερινής διασκέδασης, ανεβασμένης διάθεσης και άφθονου κεφιού. Το νυχτερινό κέντρο εδώ και πολύ καιρό κρατά συντροφιά στα βράδια του Αθηναικού κοινού, έχοντας φιλοξενήσει πολλούς καλλιτέχνες ανάμεσα στους οποίους ήταν και ο Νότης Σφακιανάκης και ο Γιώργος Μαζωνάκης. Φέτος δίνει μια πιο ροκ νότα στην διασκέδαση που προσφέρει, καθώς θα φιλοξενήσει τον ταλαντούχο τραγουδιστή Διονύση Σχοινά.

ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ LIVE ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΧΑΡΤΗΣ

Οδός Πειραιώς 100 στο γκάζι

ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ τιμή Εισόδου διαθέσιμες μέρες

15 ευρώ το άτομο , Σαββάτο Κυριακή λειτουργεί

ΠΛΟΥΤΑΡΧΟΣ ΒΡΕΤΤΟΣ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ ΕΝΑΡΞΗ

Οκτώμβριο 2023

Παλαιότερα σχήμα:

Στο νυχτερινό κέντρο Φωταέριο μετά τις πετυχημένες εμφανίσεις του σφακιανάκη τη σεζόν 2014 2023 ξεκινάει μετά από σχεδόν ένα χρόνο στο μαγαζί τις εμφανίσεις της η μεγάλη Νατάσα Θεοδωρίδου σε ένα σχήμα έκπληξη που σίγουρα θα κάνει εντύπωση.

Η Νατάσα Θεοδωρίδου ξεκινάει τις εμφανίσεις της και πάλι το κτήνος σεζόν στον κατάστημα φωταέριο το οποίο βρίσκεται στην Πειραιώς 100. Με πολύ ανανεωμένη διάθεση θα βρίσκεται στο πλευρό μας όλη τη season τη χειμερινή μας με το Χρήστο Μενιδιάτη.

Η   Νατάσσα Θεοδωρίδου αναμένεται να τα δώσει όλα για να περάσει καλά ο κόσμος στο κατάστημα φωταέριο. Είναι η πρώτη φορά που η Νατάσα Θεοδωρίδου συνεργάζομαι τον

κατάστημα φωταέριο και δηλώνει πάρα πολύ ψαγμένη γιατί αυτή αυτή τη νέα της συνεργασία.

Όλες τις μεγάλες επιτυχίες από την τεράστια δισκογραφική της δουλειά θα την ακούσουμε στο σημερινό κατάστημα που βρίσκεται επί της Πειραιώς 100. Το πρόγραμμα αναμένεται κρατήσει όλη τη χειμερινή περίοδο έως και το 2023 τα τέλη και το σίγουρο είναι ότι ο κόσμος οποίος θα την απολαύσω από κοντά τη μεγάλη καλλιτέχνη θα περάσει πάρα πολύ καλά. Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη πρεμιέρα και η έχουμε τελειώσει πρόβες για το νυχτερινό κατάστημα που τραγουδάει μεγάλη καλλιτέχνης Νατάσα Θεοδωρίδου.

Οι κρατήσεις έχουν ξεκινήσει για το λίθινο κατάστημα φωταέριο που θα φιλοξενήσει πολύ μεγάλη και ταλαντούχα καλλιτέχνης Νατάσα Θεοδωρίδου. Οι πρόβες είναι σε τελικό στάδιο και η μεγάλη πρεμιέρα αναμένεται πολύ σύντομα. Δύο καλλιτέχνες αναμένεται να ερμηνεύσουμε πάρα πολύ μεγάλες επιτυχίες στο κατάστημα φωταέριο το οποίο βρίσκεται επί της Πειραιώς.

ΝΑΤΑΣΑ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΦΩΤΑΕΡΙΟ ΓΚΑΖΙ ΧΕΙΜΩΝΑΣ

Δεν μένει παρα να κάνετε κράτηση για να βρείτε τραπέζι για το κατάστημα το οποίο θα φέρει τα πάνω-κάτω καλύτερη διασκέδαση της Αθήνας. Από τα πλέον δυνατά σχήματα της Αθήνας αποτελεί μια πολύ σπουδαία πρόταση την οποία καλείται πρέπει να χάσει. Να ενημερώσουμε ότι οι τιμές θα υπάρχουν προχθές για τον κόσμο μόλις τα 150 € ανά τέσσερα άτομα η απλή φιάλη και ανέργους στα 130 € για τα έξι άτομα.

Το κατάστημα θα λειτουργεί κανονικά δύο ημέρες την εβδομάδα Παρασκευή και Σάββατο και αναμένεται με πολύ μεγάλη ανυπομονησία να δούμε τη μεγάλη πρεμιέρα του σχήματος. Το μαγαζί είναι ένα χώρος πολύ σίγουρος που έχει φιλοξενήσει πάρα πολύ σπουδαία ονόματα και αναμένεται να γίνει λαοθάλασσα. Οι δύο καλλιτέχνες είναι η πρώτη φορά που συνεργάζονται στο ίδιο κατάστημα και δηλώνει πάρα πολύ χαρούμενη για αυτή τη νέα του συνεργασία σε ένα σχήμα το οποίο θα κρατήσει όλη την διάρκεια του χειμερινή μέχρι και τα μέσα Απριλίου.

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι πάρα πολύ μεγάλο για το νυχτερινό κατάστημα και αυτό φαίνεται από το τηλέφωνο τα οποία χτυπάνε ασταμάτητα. Μην αργείτε εξασφάλισε τραπέζι για το σχήμα το οποίο θα σας ενθουσιάσει.

Το μαγαζί διαθέτει πάρα πολύ άνετο πάρκινγκ μπροστά στο μαγαζί ακριβώς και δεξιά το μαγαζί σε ιδιωτικό πάρκινγκ. Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα ερμηνεύσει όλες τις σπουδές τις επιτυχίες από την τεράστια γεωγραφική της καριέρα όλα τα χρόνια και σίγουρα θα μας συνεπάρει με τις πολύ σπουδαίες επιτυχίες της. Χιλιάδες θαυμαστές που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα αναμένεται να σπεύσουν στο νυχτερινό κατάστημα φωταέριο για να την απολαύσουν από κοντά. Την περσινή σεζόν η Νατάσα Θεοδωρίδου εμφανιζόταν περιφερικό κατάστημα Vox με πάρα πολύ σπουδαία και να παίρνει πάρα πολλές φορές παράταση εμφανίσεων λόγω της μεγάλης προσέλευσης του κόσμου.

Φωταέριο Χάρτης Διεύθυνση

Πειραιώς 100 στο γκάζι

Φωταέριο Φωτογραφίες

Παλαιότερα Σχήματα

Φωταέριο Μαζωνάκης

Το Φωταέριο live διαθέτει προσωπικό το οποίο είναι άρτια εκπαιδευμένο. Έτσι, όλο το βράδυ οι επισκέπτες εξυπηρετούνται άμεσα και με τον καλύτερο τρόπο. Ακόμη ένα γεγονός που κάνει το νυχτερινό μαγαζί να ξεχωρίζει είναι οι πολύ χαμηλές τιμές. Η οικονομική κρίση ευαισθητοποίησε τους ιδιοκτήτες του μαγαζιού, οι οποίοι αποφάσισαν να ρίξουν τις τιμές ώστε να μπορούν όλοι να ξεφεύγουν από την καθημερινότητα και να μπορούν να διασκεδάζουν. Το μουσικό σχήμα που θα βρίσκεται στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου Φωταέριο live αναμένεται να είναι πολύ δυναμικό καθώς θα ηγείται ο Νότης Σφακιανάκης. Ο Νότης θεωρείται από πολλούς ο βασιλιάς της νύχτας και σκοπεύει να το αποδείξει για ακόμη μία φορά στην σκηνή του Φωταερίου.

Φωταέριο Σφακιανάκης

To Φωταέριο ξεκινάει την σεζόν με τον μεγάλο Νότη Σφακιανάκη ο οποίος αφού σταμάτησε τις εμφανίσεις που έκανε στη Πύλη Αξιού Θεσσαλονίκη έδωσε χέρια για συνεργασία στο Φωταέριο .. Πολύ μεγάλη δισκογραφία από ένα πολύ μεγάλο λαικό  καλλιτέχνη που σίγουρα θα μας απογειώσει με τις ερμηνίες του και τις εμφανίσεις στα stage του Φωταέριο .
Η ημερομηνία δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα αλλά το σχήμα θα κάνει σίγουρα εντύπωση καθώς ο Σφακιανάκης έχει πολλούς μήνες να εμφανιστεί στις Αθηναικές πίστες.

Φωταέριο ΚΡΑΤΗΣΗ ΓΚΑΖΙ ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ ΜΕΝΙΔΙΑΤΗΣ

 Στο πλάι του Νότη θα βρίσκεται και η Πέγκυ Ζήνα. Η Πέγκυ είναι μια νεαρή ερμηνεύτρια με μεγάλη όμως εμπειρία. Στον χώρο της μουσικής βιομηχανίας βρίσκεται εδώ και πολλά χρόνια και έχει βραβευτεί πολλές φορές. Ακόμη, η Πέγκυ έχει ερμηνεύσει τραγούδια που όλοι έχουμε σιγοτραγουδήσει. Η καλλιτέχνης αυτή έχει να δώσει ακόμη πολλά και αυτό σκοπεύει να κάνει. Στην σκηνή του φωταερίου θα τραγουδήσει όλες τις επιτυχίες της ενώ δεν θα μπορούσε να λείπει και το ντουέτο με τον Νότη Σφακιανάκη.

Φωταέριο video φωτογραφιες

Φωταέριο  Θεοδωριδου

Η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Χρήστος Μενιδιάτης αποτελούν μεγάλη έκπληξη καθώς η συνεργασία τους αναμένεται να μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού. Το φωταέριο που βρίσκεται φωταεριο την περιοχή του γκάζι στη διεύθυνση Πειραιώς 100 θα ανοίξει τις πύλες του για το φανατικό κοινό της Νατάσας Θεοδωρίδου και του Χρήστου Μενιδιάτη τον Οκτώβριο και για ολόκληρη τη φετινή χειμερινή σεζόν 2023 – 2023 θα πραγματοποιούν το μουσικό τους πρόγραμμα κάθε Παρασκευή και Σάββατο.

Η κορυφαία φωταεριο και αξιολάτρευτη Νατάσα Θεοδωρίδου στο πλευρό της έχει τη φετινή σεζόν το Χρήστο Μενιδιάτη για να δημιουργήσουν ένα από τα πιο hotδίδυμα και η συνεργασία τους να εκπλήξει και να φέρει τα πάνω κάτω στις νύχτες της Αθήνας. Η συνεργασία τους αυτή αναμένεται να προκαλέσει ταραχή και πανικό καθώς το φανατικό κοινό τους θα σπεύσει για να τους αποθέωση και να τους απολαύσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της ημέρας.

Το φωταέριο αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα σημαντικότερα και πιο αγαπημένα στέκια των κατοίκων της Αθήνας και γι’ αυτό φωταεριο το λόγο βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων του κοινού. Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσα Θεοδωρίδου για το φετινό χειμώνα θα πραγματοποιεί τις αιτήσεις της στην πίστα του φωταερίου δίνοντας έτσι να είμαι στη διασκέδαση και παρουσιάζοντας ένα μουσικό πρόγραμμα με πολλές εκπλήξεις. Την περσινή σεζόν πραγματοποιούσε τις εμφανίσεις της στη σκηνή του Vox πάρε με τη Στέλλα Καλλή τον Παντελή Καναράκη το νικηφόρο και άλλους πολλούς νεαρούς καλλιτέχνες.

Φωταέριο

Κατά τη διάρκεια των εμφανίσεων της σε οποιαδήποτε πίστα νυχτερινού κέντρου και αν βρεθεί θα την ακούσουμε να ερμηνεύει με αγάπη και πάθος τις δικές της αλλά και πολλές διεθνείς επιτυχίες. Το φετινό χειμώνα θα τον περάσει για μία ακόμη σεζόν στο φωταέριο δημιουργώντας ένα μουσικό πρόγραμμα παρέα με το Χρήστο Μενιδιάτη όπου μαζί θα ενώσουν με ένα μοναδικό τρόπο το λαϊκό ρεπερτόριο που διαθέτουν. Ο Χρήστος Μενιδιάτης την προηγούμενη σεζόν γνώρισε μεγάλη επιτυχία στο πλευρό του Γιάννη Πλούταρχου και αυτή την επιτυχία έρχεται να συνεχίσει με τη συνεργασία του με την κορυφαία Νατάσα Θεοδωρίδου.

Ο Χρήστος Μενιδιάτης έχει εμφανιστεί σε μερικά από τα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Αθήνας κάποια από αυτά είναι το Gotham  το Frangelico ,το Vox, το Ποσειδώνειο και τώρα η μεγάλη συνεργασία στο ναό της διασκέδασης το φωταέριο . Ο Χρήστος Μενιδιάτης παρόλο που δεν βρίσκεται αρκετά χρόνια στη μουσική βιομηχανία έχει καταφέρει κάθε του τραγούδι να γίνεται μία νέα επιτυχία.

fotaerio 2023

Επίσης στο φωταέριο θα φιλοξενηθούν πολύ ανερχόμενοι καλλιτέχνες όπου με την εξαιρετική φωταεριο φωνή τους και την δυναμική σκηνική παρουσία τους θα πλαισιώσουν το μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν η Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Χρήστος Μενιδιάτης. Η Νατάσα Θεοδωρίδου φωταεριο και ο Χρήστος Μενιδιάτης αναμένεται να δημιουργήσουν ένα από τα καλύτερα μουσικά σχήματα του φετινού χειμώνα και υπόσχονται να δημιουργήσουν τις καλύτερες εντυπώσεις από όλους. Το φωταέριοβρίσκεται πολλά χρόνια στις προτιμήσεις των κατοίκων της Αθήνας και αποτελεί ένα απ’ τα αγαπημένα τους στέκια εδώ και χρόνια. Στη μουσική σκηνή του φωταερίου έχουν εμφανιστεί κάποιά από τα μεγαλύτερα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου κάποιοι απ’ αυτούς είναι η Καίτη Γαρμπή, ο Γιώργος Μαζωνάκης, Νότης Σφακιανάκης και πολλοί άλλοι. Επίσης αξίζει να σημειωθεί ότι η επισκεψιμότητα του μαγαζιού είναι μεγάλη καθώς το νυχτερινό κέντρο διαθέτει μεγάλη χωρητικότητα και μπορεί να φιλοξενήσει αρκετό κόσμο στο χώρο του.

Το  νυχτερινό αθηναϊκό κέντρο διαθέτει τραπέζια στον εξώστη αλλά και στο ισόγειο χώρο του πω οι επισκέπτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν που θα καθίσουν. Ο χώρος είναι πολύ όμορφα διακοσμημένο σου και αυτό γίνεται αντιληπτό την πρώτη κιόλας στιγμή. Κάτι ακόμα που πρέπει να σημειωθεί για το νυχτερινόαθηναϊκό κέντρο φωταέριο είναι η άριστη εξυπηρέτηση του προσωπικού που θα ικανοποιήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς επισκέπτες. Το φωταέριο διαθέτει ένα άριστα και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό έτσι ώστε όλο το βράδυ οι θαμώνες του μαγαζιού να εξυπηρετούνται άμεσα με τον καλύτερο τρόπο. Το μουσικό πρόγραμμα που θα παρουσιάσουν Νατάσα Θεοδωρίδου και ο Χρήστος Μενιδιάτης αναμένεται να ξεχωρίσει και να είναι ιδιαίτερα δυναμικό. Η φωταεριο Νατάσα Θεοδωρίδου ανδρώθηκε στο μουσικό στερέωμα και αυτό το αποδεικνύει σε κάθε της εμφάνιση.[/ig_text][/ig_column][/ig_row]

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Moniq Club Λιμάνι Λαδάδικα Θεσσαλονίκη Τιμές

Moniq Club Λιμάνι Λαδάδικα Θεσσαλονίκη Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Το Moniq Club βρίσκεται στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης στο ύψος στα Λαδάδικα Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο Moniq Club Moniq Club τιμή 100/6 φιάλη Τηλέφωνο... Περισσότερα...

kanokratisi

Palmera Garden Bar Live Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Γιάννης Τάσσιος Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Palmera Garden Bar Ξεκινάει από 29-9-2023 ο Γιάννης Τάσσιος. Palmera Garden Bar live Θεσσαλονίκη Τιμές Τιμή φιάλης για Palmera garden bar 130... Περισσότερα...

scorpios live

Scorpios Live Θεσσαλονίκη Μπουζούκια Χρυσοχοΐδης Διογένης

Ένα νέο μαγαζί ακούει στο όνομα Scorpioς live στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης. Ένα νέο μπουζουξίδικο πολύ ανακαινισμένο στο χώρο που βρισκόταν για πολύ... Περισσότερα...

Search
Search

Σεπτέμβριος 2023

 • Δ
 • Τ
 • Τ
 • Π
 • Π
 • Σ
 • Κ
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 Guests

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση