ρεμπετ ασκερ
4.7/5 - (36 Ψήφοι)

Το Ρεμπέτ Ασκέρ είναι ένα απο τα παλιότερα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης , Δελφών με Μπότσαρη Τομπάζη 4 και οι κάτοικοι της το στηρίζουν εδώ  Και χρόνια. Πρόκειται για ενα απο τα πιο οικονομικά μαγαζιά  της Θεσσαλονίκης προσφέροντας πάντα στους επισκέπτες του και ζωντανή μουσική.  Οι φοιτητές της Θεσσαλονίκης επισκέπτονται κάθε εβδομάδα το Ρεμπέτ Ασκέρ διότι γνωρίζουν πως θα διακεδάσουν με την ψυχή τους και θα χορέψουν μέχρι το πρωί.

Ρεμπέτ Ασκέρ Τηλέφωνο κρατήσεων

τηλέφωνο επικοινωνίας 2310626571 , 2311292485 , 6978469465

Ανοιχτά από Παρασκευή με Σαββάτο

Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη

Το Ρεμπέτ Ασκέρ αναλαμβάνει και την ψυχαγωγία των μαθητών οι οποίοι έρχονται απο άλλες πόλεις για την τριήμερη ή την πενταήμερη τους και πάντα σε πολύ προσιτές τιμές.Ακόμη παρέχει τις υπηρεσίες του και για κοινωνικές  Εκδηλώσεις,για γάμους,για bachelor party αλλά και για γενέθλια. Η μουσική αυτή ταβέρνα,εδω και χρόνια είναι το στέκι των κατοίκων της Θεσσαλονίκης και το αγαπούν τόσο για την ποιότητα του οσο και για την σίγουρη διασκέδαση που προσφέρει.Σε έναν χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 200 άτομα σας περιμένουμε όλους για να φάμε,να πιούμε αλλά και να ξεσηκώσουμε το μαγαζί.

Το μαγαζί με ιστορία πολλών χρόνων που μας δίδαξε την έννοια ρεμπετάδικο ακούει στο όνομα Ρεμπέτ Ασκέρ. Σε απόσταση 5 λεπτών από το κέντρο το Ρεμπέτ Ασκέρ προσφέρει πολύ πολύ ποιοτική διασκέδαση σε πολύ οικονομικές τιμές για όλους. Διοργανώνει καθημερινές πολλές φοιτητικές βραδιές στις οποίες οι τιμές ξεκινάνε μόνο από 8 ευρώ το άτομο. Πολύ κέφι και χορός με ζωντανή ορχήστρα συνθέτουν ένα ιδανικό μαγαζί που μας θυμίζει την παλιά Θεσσαλονίκη. Το ρεμπέτ είναι διαθέσιμο να αναλάβει κάθε είδους εκδήλωση από σχολεία , ορκωμοσίες και παντός τύπου κοινωνική εκδήλωση.

Ρεμπέτ Ασκέρ Photos

Ρεμπέτ Ασκέρ Διεύθυνση Χάρτης Facebook

Κόμβος Live

Σε ένα μόνο δικό σχηματικά την σεζόν θα δώσουν το παρών δύο πολύ σπουδαίες φωνές του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου ο Θέμης Αδαμαντίδης 1 γνήσιος λαϊκός καλλιτέχνης θα ενώσει τις φωνές τους στο πλευρό του μοναδικού Ζαζόπουλου.ένα σχήμα το οποίο το περίμενα πολύ καιρό να γίνει και δηλώνουν πολιτισμένοι δύο καλλιτέχνες εργασία της αυτή. καλλιτέχνης Θέμης Αδαμαντίδης οποίος έχει τραγουδήσουμε πάρα πολύ σπουδαίους Ρεμπέτ Ασκέρ   καλλιτέχνες όπως ο μπιθικώτσης ο Θοδωράκης ο Μητροπάνος ενέκρινε μαγαζιά μαζί με το Χρήστο Μπάση στο κέντρο Αθηνών και τή Πέγκυ Ζήνα και σχεδόν όλους μεγάλος καλλιτέχνης δηλώνει θυσιασμένο για την έναρξη του νέου προγράμματος το control live ένα μαγαζί το οποίο έχει προξενήσει πολλά μεγάλα ονόματα.

Το σχήμα ξεκινάει από τις αρχές Σεπτεμβρίου και να μετά να κρατήσει όλη τη χειμερινή σεζόν. Μεγάλη τύχη του δεν Αδαμαντίδη ανάμεσα ακούσουμε Ίβιτς έγιναν από την πρώτη ζωγραφική δουλειά του 1980 αγάπησε με. Συνεχίζουμε πάρα πολλές μεγάλες επιτυχίες και δίσκους όπως 2011 όπως θα με σταματήσει το πήρε περιείχε τέσσερα cd με τις μεγάλες επιτυχίες καράβια τα όνειρα μου που έχει και το ομώνυμο τραγούδι που έγινε πολλές φορές επιτυχία το λαϊκό τραγούδι μα που να πάω για ταξί μεγάλες επιτυχίες ή τσιφτετέλια τα σκέτα σε πρώτο πλάνο ο Στέλιος Σεπτέμβρη που βρίσκεσαι ξηράς επιτυχίες Βαβέλ είναι Σιωπής Είναι Και Στα Επόμενα Χρόνια. Μεγάλοι Δίσκοι Όπως Ο Απόλυτος Έρωτας Η Φαντασία Μου 100% Καλωσόρισες Κοντά Μου Τέλειωσαν Οι Νύχτες Μια Αλήθεια Δεν Ήσουν Ένα Ονειρό Αν Ρεμπέτ Ασκέρ  Ήσουν Εσύ, Τ’ Ανδριαδάκη Στο Οποίο Έχει Συμμετοχή Ο Μεγάλος Καλλιτέχνης Να Πούμε Ότι Γνώση Πάρα Πολύ Μεγάλη Επιτυχία Η Καριέρα Του Δισκογραφική Κάπως Αγάπη Κάνει Πάρα Πολλά Από Τα Τραγούδια Του Και Γίνεται Μπεστσέλερ Πολύ Από τους οποίους κυκλοφόρησε γίναμε πατημένοι και γνώρισαν την αποθέωση ασφάλειας καλλιτέχνης έχεις χιλιάδες θαυμαστές ανά τον κόσμο όχι μόνο στην Ελλάδα αρχειακής διασποράς τους έλληνες ομογένειας καθώς είναι ένας γνήσιος λαϊκός καλλιτέχνης είναι πολύ αυθεντική φωνή και πολλοί σπεύδουν να τον ακούσουν από κοντά. Δεν είναι λίγα τραγούδια τα οποία μας έχουν συνεπακόλουθα χρόνια και τα οποία αναμένεται να ακούσουμε στο νυχτερινό μαγαζί, fly.

Πλευρό του ένας Άδωνις λαϊκός καλλιτέχνης ο Ζαζόπουλος οποίος και αυτός δηλώνει θυσιασμένο συνεργασία του με το μεγάλο αστέρι Διαμαντίδη. Να πούμε ότι ο καλλιτέχνης τα ευρώ που μένει χρόνια συνεργαζόταν στην Θεσσαλονίκη στο πλευρό του Δημήτρη Χρυσοχοΐδη σ’ ένα σχήμα έκπληξη το οποίο θα τα πάνω-κάτω sniffe διασκέδαση. Μεγάλος καλλιτέχνης τραγούδησε για πολλές υριακές τον χρόνο μαγαζί στην Θεσσαλονίκη ενώ παράλληλα Παρασκευή Σάββατο εμφανιζότανε σιχτίρ μαγαζί πρεμιέρα καλά δουλειά δεν έκλεισε στον θερινό μαγαζί καραμέλα το πήγα το πρωί να πάντα στην περιοχή το κέντρο της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα σταΛαδάδικα πολύς κόσμος έπεφτε μετά την επιτυχία στο suite να απολαύσει το μεγάλο καλλιτέχνη και στον θερινό μαγαζί στο οποίο κυριαρχούσε λαοθάλασσα. Πολύς κόσμος μεγάλο καλλιτέχνη ο οποίος αφιέρωσες μεγάλες επιτυχίες της Θεσσαλονίκης που να τρε πάρα πολύ. Φέτος θα είναι μια μοναδική εμπειρία για τον Αδαμαντίδη καθώς η Νικόλ φορά που συνεργάζεται με τον θερινό μαγαζί και δηλώνει πάρα πολύ χαρούμενος για αυτή την επιτυχία. Κρατήσω ξεκινήσει να γίνονται πάρα πάρα πολύ μεγάλη συναισθηματική νοοτροπία Ρεμπέτ Ασκέρ  περιμένει να ακούσει το μεγάλο καλλιτέχνη από κοντά.

Να πούμε ότι ο καλλιτέχνης Θέμης Αδαμαντίδης ξεκινά τις εμφανίσεις από τις 11 η ώρα το μεσημέρι στο μαγαζί προσβάσιμο με μεγάλο πάρκινγκ μπροστά στο μαγαζί δωρεάν ενώ να ενημερώσουμε οτι τιμές ξεκινάνε από 120 € για τα έξι άτομα σε φοιτητές και όχι μόνο ενώ η φιάλη κανονική και μένεις 140 € αν κάποιος πελάτης επιθυμεί να πάρει σπέσιαλ φιάλη είναι στα 160 €. Το πρόγραμμα θα λειτουργεί σε όλη τη χειμερινή περίοδο και φθινόπωρο του χιλιάδες 16 με 2022 και θα ανοίξει και ενδιάμεσα για στις εορταστικές ημέρες και τις μέρες καθημερινές τις οποίες υπάρχει κάποια εκδήλωση. Μιχάλη καιρό κάντε κράτηση εγκαίρως και επισκεφτεί το μαγαζί.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (2 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

4/5 - (5 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση