Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδικο
4.3 14 votes

Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδικο

Τηλέφωνα: 2311292485 - 6978469465

Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδικο

Ρεμπέτ Ασκέρ Τηλέφωνο κρατήσεων

τηλέφωνο επικοινωνίας 2310626571 – 6978469465

Ανοιχτά από Πέμπτη με Σαββάτο

Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη 2017

Το Ρεμπέτ Ασκέρ είναι ένα απο τα παλιότερα ρεμπετάδικα της Θεσσαλονίκης. Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης , Δελφών με Μπότσαρη Τομπάζη 4 και οι κάτοικοι της το στηρίζουν εδώ  Και χρόνια. Πρόκειται για ενα απο τα πιο οικονομικά μαγαζιά  της Θεσσαλονίκης προσφέροντας πάντα στους επισκέπτες του και ζωντανή μουσική. Η μουσική αυτή ταβέρνα λειτουργεί από
την Τρίτη μέχρι και το Σάββατο και με τις διάφορες προσφορές που κάνει προσελκύει ολοένα και περισσότερο κόσμο. Οι φοιτητές της Θεσσαλονίκης επισκέπτονται κάθε εβδομάδα το Ρεμπέτ Ασκέρ διότι γνωρίζουν πως θα διακεδάσουν με την ψυχή τους και θα χορέψουν μέχρι το πρωί.

Το Ρεμπέτ Ασκέρ αναλαμβάνει και την ψυχαγωγία των μαθητών οι οποίοι έρχονται απο άλλες πόλεις για την τριήμερη ή την πενταήμερη τους και πάντα σε πολύ προσιτές τιμές.Ακόμη παρέχει τις υπηρεσίες του και για κοινωνικές  Εκδηλώσεις,για γάμους,για bachelor party αλλά και για γενέθλια. Η μουσική αυτή ταβέρνα,εδω και χρόνια είναι το στέκι των κατοίκων της Θεσσαλονίκης και το αγαπούν τόσο για την ποιότητα του οσο και για την σίγουρη διασκέδαση που προσφέρει.Σε έναν χώρο που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και 200 άτομα σας περιμένουμε όλους για να φάμε,να πιούμε αλλά και να ξεσηκώσουμε το μαγαζί.

Το μαγαζί με ιστορία πολλών χρόνων που μας δίδαξε την έννοια ρεμπετάδικο ακούει στο όνομα Ρεμπέτ Ασκέρ. Σε απόσταση 5 λεπτών από το κέντρο το Ρεμπέτ Ασκέρ προσφέρει πολύ πολύ ποιοτική διασκέδαση σε πολύ οικονομικές τιμές για όλους. Διοργανώνει καθημερινές πολλές φοιτητικές βραδιές στις οποίες οι τιμές ξεκινάνε μόνο από 8 ευρώ το άτομο. Πολύ κέφι και χορός με ζωντανή ορχήστρα συνθέτουν ένα ιδανικό μαγαζί που μας θυμίζει την παλιά Θεσσαλονίκη. Το ρεμπέτ είναι διαθέσιμο να αναλάβει κάθε είδους εκδήλωση από σχολεία , ορκωμοσίες και παντός τύπου κοινωνική εκδήλωση.

Ρεμπέτ Ασκέρ Photos

Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη
Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδικο

Ρεμπέτ Ασκέρ Διεύθυνση Χάρτης Facebook

Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδικο
4.3 14 votes

Τηλέφωνα: 2311292485 - 6978469465