ΡΕΜΠΕΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ Ρεμπετάδικο Αθήνα

rempetiki-istoria-rebetadiko-athina

Στην Αθήνα, στην περιοχή της Νεάπολης, βρίσκεται ένα από τα ρεμπετάδικα της πόλης, η Ρεμπέτικη Ιστορία.

Το συγκεκριμένο ρεμπετάδικο είναι ίσως από τα πιο παλιά της πρωτεύουσας και για τον λόγο αυτό ο κόσμος που το επιλέγει για την νυχτερινή του διασκέδαση είναι πολύς.

Η Ρεμπέτικη Ιστορία στεγάζεται σε έναν πολύ όμορφο χώρο, ο οποίος είναι εξαιρετικά διαμορφωμένος αλλά και διακοσμημένος. Το νυχτερινό μαγαζί λειτουργεί καθημερινά, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Με τον τρόπο αυτό προσελκύει ολοένα και περισσότερο κόσμο που επιλέγει να διασκεδάσει κάποια από τις ημέρες της εβδομάδας και όχι το Σάββατο.
Κάθε βράδυ υπάρχει μουσική ορχήστρα και το πρόγραμμα ξεκινάει στις 22:00 το βράδυ.

Μόνο το Σάββατο το βράδυ το μουσικό πρόγραμμα ξεκινάει στις 23:00. Οι φοιτητές της πόλης γνωρίζουν αυτό το ρεμπετάδικο και μάλιστα το επισκέπτονται πολύ συχνά.

Βέβαια και οι μόνιμοι κάτοικοι της πόλης δηλώνουν θαμώνες του μαγαζιού καθώς εκεί έρχονται σε επαφή με την αυθεντική διασκέδαση, όπως αυτή ήταν την δεκαετία του 1970.

Η Ρεμπέτικη Ιστορία επιπροσθέτως προσφέρει σε όλους τους θαμώνες του και υπέροχους μεζέδες. Το εμφιαλωμένο αλλά και το χύμα κρασί ρέει άφθονο και συνοδεύεται εξαιρετικά με τους ζεστούς αλλά και κρύους μεζέδες.
Επιλέξτε και εσείς για την νυχτερινή σας διασκέδαση την Ρεμπέτικη Ιστορία.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση