Η Κρήτη Κέντρο Αθήνας Εστιατόριο Αθήνα

i-kriti-estiatorio-athina

Στο κέντρο της Αθήνας βρίσκεται το πολύ γνωστό εστιατόριο «Η Κρήτη». Όπως εύκολα γίνεται αντιληπτό από την ονομασία του εστιατορίου πρόκειται για έναν χώρο όπου αναβιώνουν οι κρητικές γεύσεις. Μάλιστα θα μπορούσαμε να πούμε πως πρόκειται για ένα ρακάδικο.

Τα πιάτα είναι παραδοσιακά και οι σεφ εκτελούν κατά γράμμα τις συνταγές με σκοπό την άμεση ικανοποίηση των επισκεπτών. Όσο θα βρίσκεστε στο εστιατόριο Η Κρήτη αξίζει να δοκιμάσετε σφακιανές πίτες, φέτα με μέλι και σουσάμι αλλά και χοχλιούς.

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται για την τέλεση των συνταγών προέρχονται από την Κρήτη και είναι εκλεκτά. Αυτός είναι και ένας από τους λόγους για τους οποίους το αποτέλεσμα είναι κάθε φορά εξαιρετικό.

Ο χώρος στον οποίο στεγάζεται το εστιατόριο Η Κρήτη είναι όμορφα διακοσμημένος. Στους τοίχους αλλά και διάσπαρτα στον χώρο υπάρχουν παραδοσιακά αντικείμενα από την Κρήτη. Η ατμόσφαιρα είναι φιλική και οι επισκέπτες του εστιατορίου από το πρώτο κιόλας λεπτό αισθάνονται άνετα.

Η αυθεντικότητα του εστιατορίου Η Κρήτη είναι αυτή που κάνει το εστιατόριο να ξεχωρίζει. Κάθε μέρα, ο κόσμος που επισκέπτεται το ρακάδικο αυτό είναι πολύς.

Εάν και εσείς θέλετε να δοκιμάσετε παραδοσιακές κρητικές γεύσεις επισκεφθείτε το εστιατόριο Η Κρήτη. Οι πολύ λογικές τιμές είναι βέβαιο πως θα σας ικανοποιήσουν όπως άλλωστε και η ποιότητα.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση