ΠΙΠΕΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΜΟΥΣΙΚΟ ΜΕΖΕΔΟΠΩΛΕΙΟ ΑΘΗΝΑ

PPEROKATASTASHESTIATORIO

Στην περιοχή του Νέου Κόσμου, στην πόλη της Αθήνας, θα βρείτε το εστιατόριο ΠΙΠΕΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ένα ιδανικός χώρος για αυτούς που αγαπούν το καλό φαγητό, με υψηλή ποιότητα και γεύση. Το εστιατόριο προσφέρει στους πελάτες του γνήσια πιάτα της ελληνικής κουζίνας. Το μενού περιλαμβάνει σαλάτες, κρύα και ζεστά ορεκτικά, κυρίως πιάτα, γλυκά αλλά και εκλεκτά ποτά για τα συνοδέψετε. Οι πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για τα φαγητά, είναι αρίστης ποιότητας και φρέσκα.

Ο χώρος του εστιατορίου ΠΙΠΕΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ είναι ευρύχωρος με άνετα καθίσματα, ενώ στην διακόσμηση κυριαρχεί το ξύλο και η πέτρα , που προσδίδουν ζεστασιά στο περιβάλλον. Το προσωπικό του εστιατορίου ΠΙΠΕΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ είναι ευγενικό και θα σας υποδεχθεί με τον πιο φιλόξενο τρόπο.

Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή βράδυ, η ζωντανή μουσική, προσφέρει στιγμές χαράς, χαλάρωσης και ευδιαθεσίας. Στο εστιατόριο ΠΙΠΕΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ στην περιοχή του Νέου Κόσμου, θα βρείτε έναν όμορφο και κομψό χώρο, με βάση το καλά μαγειρεμένο φαγητό και τις καλύτερες πρώτες ύλες, σε ένα ευχάριστο και άκρως φιλικό περιβάλλον. Καλή σας όρεξη.

ΠΙΠΕΡΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΕΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Αρτέμωνος 9 & Υπάρχου, Νέος Κόσμος 116-36
Ώρες Λειτουργίας: Τρίτη έως Σάββατο 17:00 – 01:30 Κυριακή 13:00 – 00:00 Δευτέρα κλειστά.
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση