ΟΑΣΘ Θεσσαλονίκη

oasth-eikones

Ο Ο.Α.Σ.Θ είναι ένας από τους μεγαλύτερους οργανισμών αστικών συγκοινωνιών στην Ελλάδα. Οι υπηρεσίες που παρέχει ο οργανισμός αυτός είναι υψηλής ποιότητας και μάλιστα πολύ συχνά αναβαθμίζονται.

Ο Ο.Α.Σ.Θ προσφέρει σε όλους τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης ποιοτική και γρήγορη μετακίνηση. Οι γραμμές των αστικών λεωφορείων είναι πολλές με σκοπό την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών. Τα αστικά είναι υπερσύγχρονα και προσφέρουν ποικίλες ανέσεις στους επιβάτες.

Οι τιμές είναι πολύ καλές καθώς υπάρχουν και μειωμένα εισιτήρια για μερικές ομάδες ανθρώπων. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία σε όλους τους κατοίκους αλλά και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης να μετακινηθούν γρήγορα, με ασφάλεια και φυσικά οικονομικά.

Ακόμη ένα γεγονός που έκανε τον Ο.Α.Σ.Θ να ξεχωρίσει είναι η υπηρεσία τηλεματικής, η οποία σας δίνει την δυνατότητα να ενημερώνεστε ανά πάσα ώρα και στιγμή για τον κωδικό  της στάσης που επιθυμείτε.  Επίσης, η πολιτιστική διαδρομή σας κάνει βόλτα 50 λεπτών και δίνει την δυνατότητα σε όλους να γνωρίσουν καλύτερα την πολιτιστική κληρονομιά της Θεσσαλονίκης.

Η Θεσσαλονίκη όντας η συμπρωτεύουσα της Ελλάδας έχει αυξημένη την ροή των οχημάτων στους δρόμους. Έτσι, είναι προτιμότερη η μετακίνηση με την αστική συγκοινωνία παρά με το ιδιωτικό αυτοκίνητο. Επιλέξτε και εσείς τον Ο.Α.Σ.Θ και στηρίξτε την πόλη σας με τον τρόπο αυτό.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση