ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΣΚΗΝΕΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ 2023

mousikes-skines-thessaloniki

Μουσικές και Χρώματα Θεσσαλονίκη Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Το μουσικές και χρώματα ρεμπετάδικο Θεσσαλονίκη περιμένει να το ανακαλύψετε και να χορέψετε μέχρι πρωίας εσείς και η παρέα σας. Μουσικές και Χρώματα Τιμές Μενού Παρασκευή Τιμή μουσικές και χρώματα είναι στα  17  ευρώ το άτομο. Σαββάτο 17 ευρώ το άτομο. Απεριόριστο κρασί εμφιαλωμένο μπουκάλια. Μουσικές και Χρώματα Τηλέφωνο Κρατήσεων Τηλέφωνο κρατήσεων  ρεμπετάδικο  2310626571 , […]

Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδικο 2023

Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη Ρεμπετάδικο 2023 Ρεμπέτ Ασκέρ Τηλέφωνο κρατήσεων τηλέφωνο επικοινωνίας και κρατήσεων για ρεμπέτ ασκέρ ρεμπετάδικο θεσσαλονίκη 2310626571 , 6978469465 Ανοιχτά από Παρασκευή με Σαββάτο Ρεμπέτ Ασκέρ Θεσσαλονίκη Το Ρεμπέτ Ασκέρ αναλαμβάνει και την ψυχαγωγία των μαθητών οι οποίοι έρχονται απο άλλες πόλεις για την τριήμερη ή την πενταήμερη τους και πάντα σε πολύ προσιτές τιμές.Ακόμη παρέχει […]

Η Θεσσαλονίκη φημίζεται για τις μουσικές σκηνές που διαθέτει. Το 2023 ήταν μία χρονιά καθοριστική για την νυχτερινή διασκέδαση στην συμπρωτεύουσα καθώς άνοιξαν τις πόρτες του ακόμη περισσότερα κέντρα.

Εδώ και πολλά χρόνια η Θεσσαλονίκη έχει μουσικές σκηνές που κατακλύζονται από κόσμο κάθε βράδυ λειτουργίας τους. Από τα πιο γνωστά νυχτερινά κέντρα είναι η Πύλη Αξιού, τα Μαμούνια αλλά και οι Μούσες.
Τα νεότερα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης είναι το Voice, το Stage αλλά και το Recital live stage. Η ανάγκη του κόσμου για διασκέδαση ώθησε πολλούς επιχειρηματίες να ανοίξουν χώρους όπου η διασκέδαση και ο χορός είναι το μοναδικό ζητούμενο.

Στις μουσικές σκηνές έχουν βρεθεί αξιόλογοι και πολύ αγαπητοί καλλιτέχνες. Στην Θεσσαλονίκη έχουν βρεθεί η Πέγκυ Ζήνα, η Νατάσα Θεοδωρίδου, ο Αντώνης Ρέμος, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Δημήτρης Μπάσης αλλά και πολλοί άλλοι.

Οι μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης προσφέρουν απερίγραπτη διασκέδαση και κέφι που κορυφώνεται κάθε βράδυ.
Μάλιστα, οι Μούσες είναι ίσως το μοναδικό νυχτερινό μαγαζί που λειτουργεί όλες τις ημέρες της εβδομάδας. Με τον τρόπο αυτό δίνεται η ευκαιρία σε όλους να περάσουν όμορφες βραδιές.

Αυτό που κάνει τις μουσικές σκηνές της Θεσσαλονίκης να ξεχωρίζουν είναι οι πολύ χαμηλές τους τιμές. Άλλωστε σκοπός των μαγαζιών είναι η προσέλευση μεγάλης μερίδας ατόμων. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί διατηρώντας τις τιμές σε χαμηλά επίπεδα.

Δειτε τις διαθέσιμες πίστες Θεσσαλονίκης με τα σχήματα :

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (1 vote)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση