Μεζέ Bar Ανάληψη Εστιατόριο Θεσσαλονίκη

meze-bar-estiatorio-thessaloniki

Στην περιοχή της Αναλήψεως, στην Θεσσαλονίκη, βρίσκεται το εστιατόριο Μεζέ Bar. Το εστιατόριο αυτό προσφέρει ελληνική κουζίνα και δίνει έμφαση στις παραδοσιακές συνταγές.

Η τοποθεσία του είναι πολύ καλή καθώς βρίσκεται κοντά στο κέντρο της πόλης αλλά ταυτόχρονα ξεφεύγει από τους έντονους ρυθμούς της πόλης. Η περιοχή αυτή επίσης είναι γνωστή και για τα τσιπουράδικα που διαθέτει.

Το Μεζέ Bar προσφέρει τόσο τσίπουρο όσο και άλλων ειδών οινοπνευματώδη ποτά. Οι θαμώνες μαζί με το τσίπουρο ή το ούζο μπορούν να δοκιμάσουν εκλεκτούς μεζέδες που σίγουρα δεν θα αφήσουν κανέναν ασυγκίνητο. Οι μεσογειακές γεύσεις είναι αυτές που επικρατούν και άλλωστε είναι αυτές που είναι πιο κοντά στις διατροφικές μας συνήθειες.

Η γαστρονομική εμπειρία που θα βιώσετε στο Μεζέ Bar σίγουρα θα σας συναρπάσει και θα σας ωθήσει να επισκεφθείτε ξανά και ξανά αυτό το εστιατόριο.
Το περιβάλλον του εστιατορίου είναι πολύ όμορφο.

Τα χρώματα που επικρατούν ζεσταίνουν τον χώρο και δημιουργούν ποικίλα συναισθήματα στους επισκέπτες. Αυτό που χαρακτηρίζει το εστιατόριο είναι η λιτότητα όμως το γεγονός αυτό είναι που κάνει το εστιατόριο να διαφέρει από τα υπόλοιπα.

Βέβαια, διάσπαρτα στον χώρο υπάρχουν πολλά διακοσμητικά στοιχεία που προσφέρουν ζεστασιά.
Το Μεζέ Bar είναι μια πολύ καλή επιλογή για όσους δεν θέλουν να ξοδέψουν πολλά χρήματα αλλά θέλουν να απολαύσουν το φαγητό τους.

  • Διεύθυνση:
    Κίμωνος Βόγα 27, Παραλία Μπότσαρη
  • Ώρες Λειτουργίας:
    Καθημερινά 12.00 – 01.00
  • Ιδιωτικό Parking:
    Όχι

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση