ΜΕΤΑΧΥ ΜΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

METAXYMASESTIATORIO

ο ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ αποτελεί ένα μουσικό μεζεδοπωλείο που βρίσκεται στην περιοχή
του Μοσχάτου στην πόλη της Αθήνας. Σε αυτό το εστιατόριο θα βρείτε την αυθεντική ελληνική κουζίνα σε όλο της το μεγαλείο. Το ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ διαθέτει μεγάλη εμπειρία στον χώρο της εστίασης καθώς λειτουργεί εδώ και πολλά χρόνια και διαθέτει πιστό κοινό. Ο κατάλογος είναι μεγάλος και διαθέτει μεγάλη ποικιλία σε μεζέδες,ορεκτικά, σαλάτες, ψητά της ώρας και πολλά ακόμη πιάτα που ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Στο μεζεδοπωλείο ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ μπορείτε να απολαύσετε το φαγητό σας παρέα με ζωντανή μουσική. Κάθε Παρασκευή και Σάββατο βράδυ, καθώς και κάθε Κυριακή μεσημέρι, το κέφι ανεβαίνει με όμορφα μουσικά ακούσματα. Όλα τα πιάτα δημιουργούνται απο αγνά και εγγυημένα υλικά.

Η διακόσμηση του χώρου με τις πολύχρωμες καρέκλες, τους τοίχους με τις ζωγραφιές και τα ζεστά χρώματα και άνετα έπιπλά, δημιουργούν την αίσθηση πως βρίσκεστε σε κάποιο φιλικό σπίτι.
Στο ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ στην περιοχή του Μοσχάτου, θα βρείτε ευχάριστο περιβάλλον, καλή φιλοξενία και ποιτικό και καλά μαγειρεμένο φαγητό απο την γνήσια ελληνική κουζίνα. Καλή σας όρεξη.

ΜΕΤΑΧΥ ΜΑΣ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Ελευθερίου Βενιζέλου 83, Μοσχάτο 183-45
Ώρες Λειτουργίας: Παρασκευή & Σάββατο 21:00 – 03:30
Κυριακή 13:00 – 19:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση