ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ ΝΙΚΑΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

APOPSEPALI

Το ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ αποτελεί ένα μουσικό μεζεδοπωλείο που βρίσκεται στην περιοχή της Νίκαιας στην πόλη της Αθήνας. Σε αυτό το εστιατόριο θα βρείτε μοναδικές γεύσεις με συνταγές παρμένες απο την παραδοσιακή ελληνική κουζίνα. Μεγάλη ποικιλία απο ορεκτικά και κυρίως πιάτα, θα καλύψουν όλες τις προτιμήσεις των πελατών. Το φαγητό συνοδεύεται με εκλεκτό κρασί και άριστης ποιότητας ποτά.Η διακόσμηση του χώρου, τα ξεχωριστά χρώματα,τα άνετα καθίσματα και τραπέζια καθώς και ο ατμοσφαιρικός φωτισμός, δημιουργούν αίσθημα οικειότητας και χαλάρωσης.

Στο μεζεδοπωλείο ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ, μπορείτε να απολαύσετε το γεύμα ή το δείπνο σας με την συνοδεία ζωντανής μουσικής. Κάθε Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, η ζωντανή εξαμελής ορχήστρα, ανεβάζει την διάθεση με ακούσματα oriental, απο τις έντεκα ως τη μια. Επίσης το μεζεδοπωλείο αναλαμβάνει την διοργάνωση όλων των κοινωνικών εκδηλώσεων, έχοντας σίγουρη επιτυχία. Το ευγενικό προσωπικό του ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ θα σας υποδεχτεί και θα σας εξυπηρετήσει με τον πιο ευγενικό και γρήγορο τρόπο.

Στο κεφάτο μεζεδοπωλείο ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ στην περιοχή της Νίκαιας, θα βρείτε άψογη εξυπηρέτηση, καλή φιλοξενία, ευχάριστο κλίμα, διασκέδαση και καλό φαγητό απο την ελληνική κουζίνα. Καλή σας όρεξη.

ΑΠΟΨΕ ΠΑΛΙ ΝΙΚΑΙΑ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Πέτρου Ράλλη 455, Νίκαια 184-50
Ώρες Λειτουργίας:
Καθημερινά 12:00 – 01:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση