ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ ΜΟΣΧΑΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

MASASOYRAESTIATORIO
Το ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ αποτελεί ένα μεζεδοπωλείο που βρίσκεται στην περιοχή του Μοσχάτου στην Αθήνα και πριν αποκτήσει αυτό το όνομα λεγόταν folie Meze. Το μεζεδοπωλείο αυτό προσφέρει πιάτα με αυθεντικές ελληνικές συνταγές που ταξιδεύουν σε όλες τις περιοχές τις Ελλάδας. Οι εκλεκτοί μεζέδες, τα νόστιμα κρύα και ζεστά ορεκτικά, οι πολύχρωμες και δροσερές σαλάτες και τα υπέροχα κυρίως πιάτα, ανοίγουν την όρεξη και ικανοποιούν ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.Όλα τα υλικά που χρησιμοποιούνται, είναι, φρέσκα, αγνά και ελληνικά.Το προσωπικό του εστιατορίου είναι ευγενικό με μεγάλη πείρα και γρήγορη εξυπηρέτηση. Στο μεζεδοπωλείο ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ μπορείτε να διοργανώσετε όλων των ειδών τις κοινωνικές εκδηλώσεις, με εγγυημένη επιτυχία. Επίσης διατίθενται χώρος για παιδιά αλλά και φύλαξη τους, ώστε κατά την επίσκεψη σας στο εστιατόριο να είστε ανακουφισμένοι χωρίς κανένα άγχος. Το μεράκι και η αγάπη για το καλό φαγητό έχει κάνει δημοφιλή αυτό το μεζεδοπωλείο.

Στο ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ στην περιοχή του Μοσχάτου, θα βρείτε ένα ευχάριστο περιβάλλον που προσφέρει καλά μαγειρεμένο και ποιοτικό φαγητό απο αυθεντική την ελληνική κουζίνα, άψογη εξυπηρέτηση, κεφάτο κλίμα αλλά και όμορφη ψυχαγωγία. Καλή σας απόλαυση.

ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ ΜΟΣΧΑΤΟ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Μεταμορφώσεως 27 & Κωνσταντινουπόλεως, Μοσχάτο 183-45
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα – Σάββατο 12:00 – 00:00 Κυριακή 12:00 – 18:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση