ΕΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΩ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΘΗΝΑ

ENMARKOPOULOGEYSEISESTIATORIO

Το ΕΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΩ ΓΕΥΣΕΙΣ αποτελεί μια παραδοσιακή ταβέρνα που βρίσκεται στην περιοχή του Μαρκόπουλου στην πόλη της Αθήνας. Το εστιατόριο αυτό μετρά σαράντα χρόνια εμπειρίας και παράδοσης στον χώρο της εστίασης, που περνούν απο γενιά σε γενιά. Νόστιμα πιάτα με συνταγές της ελληνικής κουζίνας, προσφέρονται καθημερινά σε αυτόν τον όμορφο και ιστορικό χώρο. Η μεγάλη ποικιλία των κυρίως πιάτων, των ορεκτικών και των δροσερών σαλατών, κατακλύζουν τις αισθήσεις με τα αρώματα, την εικόνα και την γεύση τους, ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις και επιθυμίες των γευστικών προτιμήσεων των πελατών. Τα εκελεκτής ποιότητας ποτά, θα συνοδεύσουν ιδανικά το γεύμα ή το δείπνο σας.

Η διακόσμηση και η αύρα του χώρου, προκαλούν αισθήματα οικειότητας, άνεσης και χαλάρωσης, ενώ το έμπειρο και εξυπηρετικό προσωπικό σας υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο. Το εστιατόριο ΕΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΩ ΓΕΥΣΕΙΣ αναλαμβάνει την οργάνωση όμων των ειδών των κοινωνικών εκδηλώσεων και κυρίως επαγγελματικά γεύματα και εταιρικές εκδηλώσεις.

Στο ΕΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΩ ΓΕΥΣΕΙΣ στην περιοχή του Μαρκόπουλου, θα απολαύσετε φαγητό υψηλής ποιότητας, με γρήγορο σέρβις, ευχάριστη διάθεση και καλή φιλοξενία. Καλή σας όρεξη.

ΕΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΩ ΓΕΥΣΕΙΣ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟ ΚΡΑΤΗΣΗ

Διεύθυνση: Σωτηρίου Ρεμπούσκου 2, Μαρκόπουλο 190-03
Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα έως Παρασκευή 18:00 – 01:00
Σάββατο 12:30 – 01:00
Κυριακή 12:30 – 19:00
Ιδιωτικό Parking: Όχι

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

barbarella

BARBARELLA LIVE ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΗΣ ΦΕΡΡΗΣ ΛΙΟΛΙΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ 2023

5/5 - (1 vote)

Δυναμικά μπαίνει στο στίβο της νυχτερινής διασκέδασης και φέτος το χειμώνα το Barbarella Live στου οποίου την πίστα θα εμφανίζεται Φέρρης με…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

stage live club

STAGE LIVE CLUB ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ ΝΙΝΟ ΤΙΜΕΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

4/5 - (1 vote)

Νικηφόρος και Νίνο ξεκινάνε στο stage live τις εμφανίσεις του μετά από την πετυχημένη εμφανισή του στην Αθήνα. Το…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Μούσες Εν Χορώ Θεσσαλονίκη

ΜΟΥΣΕΣ ΕΝ ΧΟΡΩ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΤΙΜΕΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ 2023

Μούσες live είναι το συνώνυμο της καλής διασκέδασης στα μπουζούκια Θεσσαλονίκη  . Ξεκινάει τη φετινή σεζόν ο Χαλβατζής.  Στο κέντρο της Θεσσαλονίκης…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση