Κωστής Ταύρος Εστιατόριο Αθήνα

kostis-estiatorio-athina

Ακριβώς επάνω στην Λεωφόρο Πειραιώς βρίσκεται το εστιατόριο Κωστής. Ο Κωστής φημίζεται για τον γύρο του, ο οποίος γίνεται στα κάρβουνα. Η νοστιμιά του είναι απερίγραπτη και οι 9 στους 10 επισκέπτες επιλέγουν αυτό το πιάτο για το γεύμα τους.

Βέβαια εκτός από τον παραδοσιακό γύρο, ο Κωστής έχει πολλά ακόμη νόστιμα πιάτα. Το γουρουνόπουλο, το κοτόπουλο σούβλας και μπριζολάκια είναι μερικά από αυτά. Εάν πάλι προτειμάτε σε κάτι πιο σπιτικό, τότε τα μαγειρευτά θα καλύψουν τις ανάγκες σας.

Το εστιατόριο Κωστής λειτουργεί κάθε μέρα από το μεσημέρι μέχρι και τις πρώτες πρωινές ώρες. Για την καλύτερη σας διασκέδαση, κάθε Σάββατο βράδυ, υπάρχει μουσική ορχήστρα. Η διασκέδαση και το κέφι κάθε Σάββατο εκτοξεύεται στα ύψη.

Εδώ και πολλά χρόνια ο Κωστής προσφέρει στιγμές πραγματικής χαλάρωσης αλλά και στιγμές απόλυτης διασκέδασης. Οι πολύ χαμηλές του τιμές παίζουν σημαντικό ρόλο και γι αυτό άλλωστε η επισκεψιμότητα είναι τόσο μεγάλη.
Ο χώρος του εστιατορίου είναι λιτός. Παρ’ όλα αυτά όμως έχει μερικές πινελιές που τον κάνουν ιδιαίτερα συμπαθή.

Ο Κωστής βρίσκεται στον Ταύρο και οι κάτοικοι της περιοχής μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το εστιατόριο αυτό. Φυσικά δεν είναι λίγοι και οι επισκέπτες που έρχονται από άλλες περιοχές της Αθήνας και μένουν πλήρως ικανοποιημένοι.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση