ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ ΕΚΔΡΟΜΕΣ

KWNSTANTINOYPOLHDIAKOPES

Η Κωνσταντινούπολη αποτελεί την μεγαλύτερη πόλη της Τουρκίας με πληθυσμό 14,38 εκατομμύρια κατοίκους.Θεωρείται το μεγαλύτερο οικονομικό και πολιτιστικό κέντρο της Τουρκίας.Είναι ιδανικός προορισμός για διακοπές κυρίως κατα την άνοιξη και το φθινόπωρο, ενώ το καλοκαίρι έχει υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία, και τον χειμώνα έχει μεγάλη ομίχλη και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες.Ατμοσφαιρικό μέρος, με τις γέφυρες του Βοσπόρου, τον πύργο του Γαλατά,τις ελληνικές εκκλησίες και τα τεμένη να ενώνουν την Ασιατική με την Ευρωπαική Κωνσταντινούπολη.
Η Κωνσταντινούπολη διαχωρίζεται σε ευρωπαική και ασιατική συνδυάζοντας αρμονικά αυτα τα χαρακτηριστικά που την κάνουν γοητευτική.Διαθέτει σύγχρονα εστιατόρια με πιάτα υψηλής γαστρονομίας κλαμπ για χορό και διασκέδαση.Η μοδάτη και δημοφιλής πλατεία Taksim περιλαμβάνει μοντέρνα μαγαζιά, τζαζ μπαρ, κινηματογράφους αλλά και μεγάλη ποικιλία τοπικών γεύσεων.Απο την άλλη πλευρά το Galata, περιτριγυρισμένο απο χαμάμ, τεμένη,διατηρητέα αρχοντικά κτίσματα και γραφικά τοπία,αποπνέουν αέρα άλλης εποχής. Η λωρίδα ανάμεσα Kurucesme και Ortakoy αποτελεί μέρος με τα πιο σύγχρονα νυχτερινά κέντρα διασκεδάσεως και εστιατόρια, στα οποία συνάζουν όλοι οι καλοντυμένοι και πλούσιοι.
Το σύμβολο της βυζαντινής αυτοκρατορίας και του ελληνισμού, η Αγία Σοφία που πλεον αποτελεί μουσειακό χώρο, είναι το πρώτο μέρος που πρέπει να επισκεφτείτε καθώς το επιβλητικό κτίσμα με τον πλούσιο διάκοσμο και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό θα σας καθηλώσει.

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

3.5/5 - (2 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

4/5 - (5 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση