ΚΙΒΩΤΟΣ Ρεμπετάδικο Αθήνα

kivotos-rempetadiko-athina

Ένα από τα μεγαλύτερα και πιο πολυσύχναστα ρεμπετάδικα της Αθήνας είναι η Κιβωτός. Βρίσκεται στην περιοχή της Δάφνης και η προσβασιμότητα είναι πολύ εύκολη.

Έξω από το μαγαζί υπάρχει αρκετός διαθέσιμος χώρος για την στάθμευση του οχήματος σας. Η Κιβωτός έχει πολύ όμορφη διακόσμηση.

Όλα τα διακοσμητικά στοιχεία μεταφέρουν νοητά τους επισκέπτες στην χρυσή δεκαετία του ρεμπέτικου τραγουδιού που δεν είναι άλλη από την δεκαετία του 1970. Το πάλκο στο οποίο βρίσκονται οι καλλιτέχνες είναι υπερυψωμένο.

Όσον αφορά την πίστα οφείλουμε να τονίσουμε πως είναι μεγάλη και ιδιαίτερα άνετη. Έτσι, μπορούν όλοι οι θαμώνες του ρεμπετάδικου να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

Κάποιοι από τους καλλιτέχνες του ρεμπετάδικου Κιβωτός είναι ο Γιώργος Σταυρούλιας και η Μαρίνα Ζαφειρίου. Βέβαια, το μουσικό σχήμα απαρτίζεται και από άλλους σημαντικούς καλλιτέχνες.

Τα τραγούδια που θα ακούσουν οι θαμώνες είναι ρεμπέτικα, λαϊκά, ελαφρολαϊκά αλλά και παραδοσιακά. Το κέφι κάθε βράδυ λειτουργίας οδηγείτε στα ύψη και μένει εκεί μέχρι και τα ξημερώματα.

Ο κόσμος ο οποίος επιλέγει το ρεμπετάδικο για την νυχτερινή του διασκέδαση είναι κάθε ηλικίας. Έτσι, τόσο οι νεότεροι όσο και οι μεγαλύτεροι μπορούν να διασκεδάσουν και να ξεφύγουν από τα συνηθισμένα πρότυπα διασκέδασης.

Στην Κιβωτό εκτός από κρασί και ρετσίνα μπορείτε να δοκιμάσετε και τα κρύα πιάτα, τα οποία είναι εξαίσια.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση