ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΡΙΟΣ
4.3 15 votes

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΡΙΟΣ

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465

ιερα οδος
Το πιο δυνατό σχήμα της φετινής σεζόν ξεκινάει στο Ιερά Οδός Παριος Βιταλη που θα εμφανιστούν οι Πάριος Ασλανίδου και Stavento.

ΠΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗ

Ιερά Οδός Παριος Βιταλη ημέρες ανοιχτά: Παρασκευή – Σαββάτο

Ώρα : 23:00

Οδός : ιερά οδός 18-20 στο γκάζι

Έναρξη 19-11-2016

Ιερά Οδός Παριος Βιταλη Τηλέφωνο Κράτησεων

Τηλέφωνο κράτησης για την Ιερά Οδό Παριος Βιταλη : 2103001256

Ιερά Οδός Παριος Βιταλη Χάρτης Διεύθυνση

Τα μπουζούκια ή νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός Παριος Βιταλη βρίσκονται στην διεύθυνση Ιερά Οδός 18

 

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΚΡΑΤΗΣΗ ΠΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗ

Ο Πάριος έχει πολλούς μήνες να εμφανιστεί στην νυχτερινή Αθήνα και θα βρεθεί τη φετινή σεζόν στο πλευρό της Βιταλη.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΤΙΜΗ ΦΙΑΛΗΣ ΒΙΤΑΛΗ ΠΑΡΙΟΣ

Η Βιτάλη μετά από τις πολύ πετυχημένες τις εμφανίσεις το fix factory θεσσαλονίκη έρχεται για να φέρει το πάνω κάτω στη διασκέδαση της νυχτερινής Αθήνας.

Παλιότερα Σχήματα

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗ ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ

Η Νατάσα Θεοδωρίδου είναι μία από τις μεγαλύτερες ελληνίδες ερμηνεύτριες λαϊκών τραγουδιών. Η χροιά της φωνής της είναι ξεχωριστή και εδώ και χρόνια μας κρατάει συντροφιά με τα τραγούδια της. Κάποια από αυτά είναι το » Απέναντι», το «Θα ‘ρθω να σε δω» και άλλα. Στην σκηνή της Ιερά Οδού Παριος Βιταλη η μεγάλη αυτή καλλιτέχνης θα δώσει για μία ακόμη φορά τον καλύτερο της εαυτό.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Με την σειρά της η Καίτη Γαρμπή θα ερμηνεύσει πολλές από τις επιτυχίες της και με την μεταδοτικότητα που την διακατέχει θα χαρίσει στο κοινό αξέχαστα
βράδια. Στην μουσική σκηνή της Ιεράς Οδού θα ακούσουμε το «Ανεμοδαρμένα ύψη», το «Δώρο Θεού» και άλλα πολλά.

ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 2016 – 2017

Μαζί με την Νατάσα Θεοδωρίδου και την Καίτη Γαρμπή θα βρίσκεται και η Πέγκυ Ζήνα. Η Πέγκυ Ζήνα παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει στο ενεργητικό της 13
δίσκους και έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα νυχτερινά κέντρα της Ελλάδας. Πολύ αγαπημένα της τραγούδια είναι το «Ματώνω», το «Ένα» και άλλα. Στην Ιερά Οδό θα ερμηνεύσει και επιτυχίες από άλλους καλλιτέχνες με μοναδικό της σκοπό να χαρίσει στους επισκέπτες όμορφες νύχτες.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗ 2016 2017

Φέτος το χειμώνα το νυχτερινό κέντρο Ιερά Οδός Παριος Βιταλη αποτελεί τον υπ’ αριθμόν ένα πόλο έλξης για τους φανατικούς λάτρεις του καλού ελληνικού τραγουδιού. Με τη συνεργασία του κέντρου με το Γιάννη Πάριο, τη Μελίνα Ασλανίδου και το Stavento το θερμόμετρο της διασκέδασης αναμένεται να πιάσει “πυρηνικά” επίπεδα.

ΝΥΧΤΕΡΙΝΟ ΚΕΝΤΡΟ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ 2016 2017

Iera odos parios
Το κέντρο νυχτερινής διασκέδασης Ιερά Οδός Παριος Βιταλη έχει πολύ μακρά ιστορία στη νυχτερινη ζωή της πόλης και πάντοτε καταφέρνει να κερδίζει τις καλύτερες εντυπώσεις και κριτικές αλλά και να παραμένει διαρκώς στην πρώτη θέση της προτίμησης του κοινού. Το κέντρο, ως επί το πλείστον, φιλοξενεί αμιγώς λαϊκά καλλιτεχνικά σχήματα, ένα πείραμα πολλάκις δοκιμασμένο τόσο στο παρελθόν όσο και στο παρόν, με σταθερή και απόλυτη επιτυχία. Πέραν λοιπόν της σταθερής αξίας του ελληνικού ρεπερτορίου που ακούει στο όνομα Γιάννης Πάριος ο οποίος από πολλούς χαρακτηρίζεται ως βασιλιάς στο είδος του και από άλλους ως θρύλος, πρωταγωνιστικό ρόλο θα έχει και η Μελίνα Ασλανίδου, η οποία το μόνο βέβαιο είναι ότι θα συγκεντρώσει ίσως και τα περισσότερα βλέμματα αφού η παρουσία του θρυλικού Γιάννη Πάριου δίπλα της θα λειτουργήσει ως πολλαπλασιαστής όσον αφορά στην ήδη αναγνωρισμένη αξία της ως καλλιτέχνιδας. Η ίδια ασφαλώς έχει καταφέρει να ανεβάσει κατακόρυφα τις μετοχές της ιδίως μέσα από τη συμμετοχή της στη γνωστή εκπομπή ανάδειξης νέων μουσικών ταλέντων “The Voice”.

ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΡΙΟΣ ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016

Σε αυτο συνετέλεσαν ασφαλώς και οι μουσικές της επιτυχίες. Η τραγουδίστρια απείχε για ένα χρόνο και επιστρέφει και πάλι δυναμικά στο Γκάζι. Η περσινή χρονιά τη βρήκε να εμφανίζεται στην πίστα του νυχτερινού κέντρου “Διογένης” δίπλα στον Αντώνη Ρέμο και το Γιάννη Ζουγανέλη ενώ τα προηγούμενα χρόνια εμφανιζόταν στονTas Stage, επίσης στο Γκάζι. Και φέτος θα βρίσκεται στην ίδια περιοχή, αλλά σε άλλο νυχτερινό κέντρο, αυτό που φέρει το όνομα της Ιεράς Οδού. Η συνεργασία της με το Γιάννη Πάριο για το φετινό χειμώνα αδιαμφισβήτητα θα είναι η μεγαλύτερη στην προσωπική καριέρα της τραγουδίστριας. Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννης Πάριος και Μιχάλης Κουινέλης (Stavento) συνεργάζονται για πρώτη φορά και η παράσταση που θα δώσουν τη χειμερινή σεζόν 2015 – 2016 στην Ιερά Οδό αναμένεται να χαρακτηριστεί ως υπερθέαμα, το οποίο θα είναι γεμάτο μουσικές εμπειρίες και θα προσφέρει μεγάλες μουσικές συγκινήσεις. Όσο για το Γιάννη Πάριο, για πολύ μεγάλη μερίδα των fans του ελληνικού τραγουδιού θεωρείται απόλυτα αναγκαίος στη νυχτερινή διασκέδαση της πόλης και σε κάθε περίπτωση όλα αυτά τα χρόνια που απουσίασε έλειψε πολύ στο κοινό του. Η επιστροφή Παριος Βιταλη θα είναι σίγουρα δυναμική.

 

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗ ΧΕΙΜΩΝΑΣ 2016 2017Παριος Βιταλη

Για το Γιάννη Πάριο: Το πραγματικό του επώνυμο είναι Βαρθακούρης. Το τοπωνύμιο Πάριος έγινε το καλλιτεχνικό του επώνυμο (με το οποίο είναι και ευρύτερα γνωστός όχι μόνο στην Ελλαδα αλλά σε όλο σχεδόν τον κόσμο) από την τεράστια αγάπη του για το νησί της Πάρου, “το πιο αγαπημένο μου μέρος στον κόσμο”, όπως έλεγε και λέει ο ίδιος σε κάθε ευκαιρία, στο οποίο και γεννήθηκε στις 5 Μαρτίου του 1946. Τα πρώτα του βήματα στο τραγούδι ο Γιάννης Πάριος τα έκανε στην ηλικία των 23 ετών, το 1969. Τότε δεν ήταν εύκολο για τον κόσμο να φανταστεί ότι η χροιά της φωνής του, η εκφραστικότητα και η ερμηνεία των τραγουδιών του θα καθιστούσε το όνομά του ταυτόσημο της λέξης “αγάπη”, με όλους τους δίσκους του να έχουν σπάσει κάθε ρεκόρ σε πωλήσεις. Σχετικά με τις πωλήσεις των δίσκων του, κατέχει την πρώτη θέση στο σύνολο των Ελλήνων τραγουδιστών. Όλοι του οι δίσκοι έχουν γίνει χρυσοί και πλατινένιοι και η πορεία αυτή συνεχίζεται και σήμερα.

 

Γιάννης Πάριος 2015 2016

Ο Γιάννης Πάριος αποτελεί πραγματικά ένα φαινόμενο, αφού η απήχησή του στον κόσμο είναι κάτι περισσότερο από τεράστια και ο κάθε δίσκος του έχει σημειώσει εκατοντάδες χιλιάδες πωλήσεις. Ο ίδιος λέει ότι για να μπορεί ένας τραγουδιστής να είναι επιτυχημένος όχι παροδικά αλλά καθ’ όλη τη διάρκεια της καριέρας του, πρέπει πάντοτε να είναι ανήσυχο πνεύμα ως προς το να βρίσκει στίχους και μουσική που όχι μόνο να εκφράζουν τον ίδιο τον καλλιτέχνη αλλά τόσο να τον καλλιεργούν και να τον εξελίσσουν περαιτέρω σαν άνθρωπο όσο και τα τραγούδια καθεαυτά να αντέχουν στο πέρασμα του χρόνου. Μας αποκάλυψε λοιπόν το μεγάλο μυστικό της επιτυχίας του, θα λέγαμε, το οποίο τον έχει ανεβάσει στο θρόνο του ελληνικού ρεπερτορίου.

ΠΑΡΙΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ 2015 2016

Ο περισσότερος χρόνος του Γιάννη Πάριου, ακόμα και με τόσα χρόνια πορείας στο καλλιτεχνικό στερέωμα, 46 ολόκληρα χρόνια, είναι αφοσίωση στο τραγούδι και συνεχής δουλειά με σεβασμό στο αντικείμενό του. Το μεγάλο ταλέντο του και όλα τα παραπάνω στοιχεία αποτελούν τους λόγους για τους οποίους ο Γιάννης Πάριος έχει καταφέρει να οριοθετήσει το ερωτικό τραγούδι το οποίο κερδίζει διαρκώς σε δημοτικότητα και τραγουδιέται από όλους. Είναι ο καλλιτέχνης για τον οποίο δε χρειάζεται να γίνει αναφορά στις αμέτρητες δισκογραφικές επιτυχίες του για να υπάρχουν τα τραγούδια του στο μυαλό μας.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΡΙΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ

Το καλλιτεχνικό του πιστεύω έγκειται στο ότι το τραγούδι, ανεξαιρέτως της χώρας προελεύσεώς του, δε γνωρίζει σύνορα, όπως άλλωστε και η μουσική γενικότερα. Το 1976 τραγούδησε και ηχογράφησε το τραγούδι “Tu t’en vas” του Γάλλου τραγουδιστή Alain Barriere και ήταν π πρώτος Ελληνας τραγουδιστής που έκανε αυτή την κίνηση, μία κίνηση που απετέλεσε την απαρχή του να τραγουδιούνται εκτός απο τα ελληνικά και τα ξένα τραγούδια από χιλιάδες κόσμο στη χώρα μας, με το γαλλικό τραγούδι καθεαυτό να σημειώνει πρωτόγνωρη επιτυχία για την εποχή.

ΠΑΡΙΟΣ 2016 2017

Ο Γιάννης Πάριος γράφει τη μουσική και τα τραγούδια του μόνος του και πάρα πολλά εξ’ αυτών έχουν μεταφραστεί και ερμηνευτεί σε πολλές γλώσσες του κόσμου. Ο δε Γιάννης Πάριος ξεκινώντας από την Ελλάδα έχει εμφανιστεί και τραγουδήσει στα μεγαλύτερα μουσικά θέατρα του κόσμου, ενώ έχει πάρει μέρος και σε δεκάδες ραδιοφωνικές και τηλεοπτικές εκπομπές καταγράφοντας πρωτοφανή ποσοστά ακροαματικότητας.

ΒΙΤΑΛΗ 2016 2017

Για τη Βιταλη: Γεννήθηκε το 1974 στη Στουτγάρδη της Γερμανίας αλλά από πολύ νωρίς ήρθε στην Ελλάδα και τα παιδικά της χρόνια τα πέρασε στο χωριό Παραλίμνη Γιαννιτσών, στο νομό Πέλλας. Από τότε κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα. Το 2000 δημιουργείται το συγκρότημα “οι Απέναντι” στο οποίο και συμμετέχει μέχρι και το 2002 όπου και κυκλοφόρησε το πώτο της άλμπουμ με τίτλο “Μικρή αγάπη”. Έκτοτε συνέχισε την καριέρα της σε καθαρά ατομικό επίπεδο και το 2003 κυκλοφορεί άλλο ένα άλμπουμ που τιτλοφορείται “Το πέρασμα”. Το 2005 κυκλοφορεί άλλο ένα άλμπουμ και το 2007 το πρώτο της cd-single το οποίο περιλαμβάνει τρία τραγούδια. Το 2012 και το 2014 κυκλοφορεί από ένα άλμπουμ την καθε χρονιά με αυτό του 2014 να τιτλοφορείται με το μικρό της όνομα. Την ίδια χρονιά συμμετέχει ως μέλος της κριτικής επιτροπής στην εκπομπή ανάδειξης νέων μουσικών ταλέντων “The Voice”, στο οποίο συμμετέχει και ως coach μέχρι και σήμερα. Μία από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της τραγουδίστριας είναι το τραγούδι με τίτλο “Το λάθος” σε μουσική σύνθεση του Αντώνη Βαρδή.

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΡΙΟΣ ΑΣΛΑΝΙΔΟΥ STAVENTO o Τιμές Φιάλης/Μπουκάλι

Στο ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ Παριος Βιταλη η Τιμή για την φιάλη/μπουκάλι για το σχήμα Παριος Βιταλη είναι:Παρασκευή : Κανονική τιμή : € /4-Άτομα / Φοιτητική τιμή : /6-ΆτομαΣάββατο : Κανονική τιμή : € /4 -Άτομα/ Φοιτητική τιμή : /6-Άτομα

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΡΙΟΣ ΒΙΤΑΛΗ Ώρα προσέλευσης

Στο ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ Παριος Βιταλη ώρα προσέλευσης / ώρα που πρέπει να είστε εκεί αν έχετε κράτηση είναι 23:00

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΡΙΟΣ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ

Κρατήσεις και πληροφορίες για την τιμή φιάλης για Ιερά Οδός Παριος Βιταλη τηλεφωνήστε στο 2103001256

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΡΙΟΣ ΕΝΑΡΞΗ – ΠΡΕΜΙΕΡΑ 2016

Ιερά οδός Παριος Βιταλη κάνει πρεμιέρα 2017.

Τιμή Εισόδου για ποτό στο μπάρ – Διαθέσιμες μέρες ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΡΙΟΣ

Οι μέρες για την ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ Παριος Βιταλη για την σεζόν 2016 2017 είναι το Σάββατο και την Κυριακή . Η είσοδος με ποτό στο μπάρ είναι 15 ευρώ για Σαββάτο και για Κυριακή.

Που τραγουδάει ο Γιάννης Πάριος

Ο Γιάννης Πάριος θα εμφανίζεται θα τραγουδάει θα είναι για την φετινή σεζόν 2016 2017 στα μπουζούκια Ιερά Οδός.

Που τραγουδάει η ΒΙΤΑΛΗ

Η ΒΙΤΑΛΗ θα εμφανίζεται θα τραγουδάει θα είναι για την φετινή σεζόν 2016 2017 στα μπουζούκια Ιερά Οδός Παριος Βιταλη.

Που τραγουδάει ο Stavento

Oι Stavento θα εμφανίζεται θα τραγουδάει θα είναι για την φετινή σεζόν 2016 2017 στα μπουζούκια Ιερά Οδος Παριος Βιταλη.

 

ΙΕΡΑ ΟΔΟΣ ΠΑΡΙΟΣ
4.3 15 votes

Τηλέφωνα: 2103001256 - 6978469465