Εκατό Ηλιούπολη Εστιατόριο Αθήνα

ekato-estiatorio-athina
Στα Νότια Προάστια της Αθήνας, στην Ηλιούπολη, βρίσκεται το μεζεδοπωλείο Εκατό. Το μαγαζί αυτό βρίσκεται κοντά μας εδώ και αρκετά χρόνια και οι μόνιμοι επισκέπτες του είναι αρκετοί.
Ο χώρος μπορεί να είναι μικρός όμως συνάμα είναι ιδιαίτερα φιλόξενος. Στους τοίχους διατίθενται πολλά αντικείμενα από την αρχαία Αθήνα αλλά και επιγραφές που κεντρίζουν τα βλέμματα των επισκεπτών.
Τους χειμερινούς μήνες το εστιατόριο Εκατό γεμίζει από τον κόσμο που θέλει να ηρεμήσει από τις έντονες στιγμές της ημέρας αλλά και να απολαύσει εξαίσια μεζεδάκια. Βέβαια, τους καλοκαιρινούς μήνες το Εκατό υποδέχεται τους επισκέπτες στον εξωτερικό χώρο, ο οποίος είναι όμορφα διακοσμημένος και με πολύ καλή διαρρύθμιση.
Τα φυτά και οι γλάστρες στον υπαίθριο χώρο συντελούν στο να αισθάνονται οι θαμώνες όμορφα.
Στο Εκατό μπορείτε να γευματίσετε είτε είναι μεσημέρι είτε είναι βράδυ. Το μενού περιλαμβάνει ολόφρεσκα ψαρικά αλλά και κρεατικά.
Οι επισκέπτες του Εκατό είναι κατά κύριο λόγο από την περιοχή της Ηλιούπολης. Υπάρχουν βέβαια και πολλοί που έρχονται από τις άλλες περιοχές της Αθήνας διότι θέλουν να δοκιμάσουν αυτά τα τόσο νόστιμα μεζεδάκια που διαθέτει το εστιατόριο.
Το σέρβις του εστιατορίου είναι γρήγορο και δεν καθυστερεί καθόλου. Η εμπειρία σε συνδυασμό με την ευγένεια του προσωπικού αφήνει τους επισκέπτες πλήρως ικανοποιημένους.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση