Icon Music Stage Δημάκης Θεσσαλονίκη

icon-music-stage
3.7/5 - (6 Ψήφοι)

Στο Icon Music  live stage ξεκινάει ο μοναδικός και ανεπανάληπτος Δημάκης   σε ένα μοναδικό σχήμα έκπληξη. Ένα σχήμα καλλιτεχνών που συνεργάζονται για πρώτη φορά και ετοιμάζονται για ένα μοναδικό σόου.

Icon Music Live stage Τιμές Δημάκης – Τιμή Φιάλης

Ανοιχτά Παρασκευή Σαββάτο

Ώρα 23:00

Φιάλη κανονική 150/ 4 άτομα , 170 special , 130 vip
Φιάλη φοιτητικό 130/ 6 άτομα

Icon Live stage  Πότο στο μπαρ – τιμή εισόδου Έναρξη

Ποτό μπαρ 15 ευρώ χωρίς κράτηση.

Icon Live stage Τηλέφωνο κρατήσεων

Τηλέφωνο κρατήσεων 2310626571 , 2310626571 , 6978469465.

Πρεμιέρα στο Δημάκης  Icon Live Stage  2023


Το Icon live stage είναι χωρητικότητας 1200 ατόμων ενώ διαθέτει τραπέζια καναπέδες. Η διεύθυνση του Icon live stage είναι 26η Οκτωβρίου στα Σφαγεία στη  Φρίξου 6.

Icon Live Stage Ώρα προσέλευσης

Ώρα 23:00

 Παλαιότερα σχήματα

Τι μπορεί να πει κανείς για τον μεγάλο Βασίλη Μπατή. Πολύ μεγάλη δισκογραφία τεράστιες επιτυχίες στις οποίες ολοένα κλείσανε εδώ και όλα θα τα χρόνια. Ένα παιδί το οποίο στα τελευταία χρόνια αναδείχθηκε σε ένας μεγάλος καλλιτέχνης και αγαπήθηκε πάρα πολύ κυρίως στη βόρειο Ελλάδα ενώ τα τραγούδια του παίζονται και ακούγονται πανελλαδικά και έχουν γνωρίσει τεράστια επιτυχία.

Βασίλης Μπατής Επιτυχίες

Ο καλλιτέχνης δηλώνει πάρα πολιτισμένο και αυτή τη νέα του συνεργασία η οποία θα είναι με τον θερινό κατάστημα βοής και είναι πανέτοιμος να τα δώσει όλα ώστε να περάσει καλά ο κόσμος της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο. Ένας πολύ αγαπημένος καλλιτέχνης εδώ και πολλά χρόνια στο ελληνικό κοινό έχει αποκτήσει πάρα πολλούς θαυμαστές οι οποίοι τον επισκέπτεται σε κάθε του βήμα. Έχεις να κάθομαι πολλά σπουδαία ονομάτα ο Χρήστος Χολίδης από το ελληνικό μουσικό πεντάγραμμο όπως ο Νίκος Οικονομόπουλος η Βανδή ο Γονίδης ο Καλλίδης η Στέλλα Καλλή και πάρα πολλοί άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες.

Ένας καλλιτέχνης οποίος έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική μουσική βιομηχανία και ξεχωρίζει για το ταμπεραμέντο του τη μοναδική του φωνή ήμουνα δική του σκηνή και παρουσία. Από τους πλέον υψηλούς καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής ο Χρήστος Χολίδης ξεκίνησε την καριέρα του από πολύ μικρή ηλικία είχε έφεση στον αθλητισμό και συγκεκριμένα έπαιζε μπάσκετ. Είχε παίξει για την ομάδα του ΠΑΟΚ από μικρή ηλικία και το ταλέντο του δεν άργησε να βγει στο τραγούδι αφού ήταν η μεγάλη του αγάπη.

Έκανε τα πρώτα του βήματα από την εκπομπή της Ρούλας σκώρο σε σόουμπιζ. Συνεργάστηκε με την μηνός η τυπογραφική εταιρεία και πήρε πολύ σπουδαίες επιτυχίες από τον Μιχάλη του Τουρατζίδη και  από τον Γιώργο Αράπη. Συνεργάστηκε με πολύ μεγάλα μαγαζιά της αθηναϊκής πίστας. Δεν είναι η πρώτη φορά που ανεβαίνει Θεσσαλονίκη να πούμε ότι ο Χρήστος Χολίδης έχεις να συνεργαστεί με τον θερινό κατάστημα βοής τη περίοδο κινητό μαγαζί λεγότανε Astra live. Η πρώτη του εμφάνιση Ικτίνο κατάστημαεπιτυχία και ο μεγάλος καλλιτέχνης δεν άργησε να απογειωθεί καριέρα. Μοναδική φωνή μοναδική σκηνή και παρουσία πολύ κοινωνικός ξεσηκώνει τους πάντες στο κατάστημα που εμφανίζεται.

Voice Live Stage  Θεσσαλονίκη 2023

 Το Voice live stage μπουζούκια θα βρίσκεται κοντά μας από τον φετινό χειμώνα και σκοπεύει να αποτελέσει την νούμερο ένα επιλογή για νυχτερινή διασκέδαση στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Κατ’αρχήν, το Voice live stage βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και δεν είναι άλλο από το πρώην Astra live stage.
Η ανακαίνιση που έκανε το μαγαζί σίγουρα θα καταπλήξει όλους τους θαμώνες και τα τελευταίας τεχνολογίας μέσα θα βοηθήσουν ώστε η διασκέδαση να εκτοξεύεται κάθε βράδυ στα ύψη. Στην σκηνή του live stage θα βρίσκεται τον χειμώνα που έρχεται ο Μάκης Δημάκης και θα ερμηνεύει κάθε βράδυ λειτουργίας του νυχτερινού κέντρου όλες τις επιτυχίες του και οχι μόνο.

Voice Live Stage Διεύθυνση Οδός

Φρίξου 6 Σφαγεία
Θεσσαλονίκη,
Μακεδονία
54627


Παλαιότερα Σχήματα στο Voice Τραγουδιστές:

Μάκης Δημάκης Βιογραφία Δισκογραφία

Έπειτα συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα του Ολύμπου πενταγράμμου και αυτό που τον καθιέρωσε ήταν η μοναδική λαϊκή φωνή την οποία είχε. Ο Μάκης Δημάκης ξεχωρίζει γιατί έχει μία χροιά που παραπέμπει σε γνήσιο λαϊκό τραγουδιστή και ερμηνεύει όλες οι μεγάλες λαϊκές επιτυχίες με το δικό του ξεχωριστό τρόπο όποιος γίνεται πολύ αγαπητός από το κοινό.
Ταυτόχρονα ο Μάκης Δημάκης είναι ένα παιδί το οποίο ξεχωρίζει για το ήθος του την ερμηνεία τη μοναδική εμφάνιση και πάνω απ’ όλα είναι ένας πολύ καλός και μισός άνθρωπος. Ο Μάκης Δημάκης εργάζεται πάρα πολύ σκληρά για να φτάσεις Τεύκρου Voice Live Stage βρίσκεται αφοσιώθηκε πολλές ώρες πάνω στο να βελτιώσει τη δουλειά του και πάνω και πάνω απ’ όλα έτσι πολύ μεγάλο σεβασμό στο τραγούδι που τραγουδούσε και των τρόπων τα ερμήνευε.

voice-live-stage
Το 2011 είναι μια πολύ σημαντική χρονιά για τον Μάκη Δημάκη όταν είσαι ξεκινάει συνεργασία με τον στιχουργό Αργύρη αράπη ο οποίος είναι δημιουργός μεγάλων γνωστών ασμάτων και ξεκινάει τις μεγάλες επιτυχίες όπως το κάνεις δεν είναι κανενός του τραγούδι ανησύχησα ενώ ερμηνεύει πάρα πολύ καλά το τραγούδι ψυχολογικά τάμα εγώ δεν μπορώ δεν το επιτρέπω και πάρα πολλά άλλα τα οποία αγαπήσαμε.


Πλέον η καριέρα του εσένα απογειώνεται σε όλη τη βόρειο Ελλάδα και ο κόσμος έρχεται από δράμα Κοζάνη Κιλκίς Κομοτηνή για να απολαύσει το Μάκη Δημάκη από κοντά. Ο Μάκης Δημάκης πλέον είναι ένας καθιερωμένος καλλιτέχνης ο οποίος είναι πολύ αγαπητός από το κοινό και αυτό φαίνεται από την διετή καριέρα που δεν έχει σημαδέψει το voice live stage εδώ και δύο χρόνια. Το όνομά του παίζει πλέον παντού και πολλά μεγάλα νυχτερινά κέντρα τον ζητούν για συνεργασία κυρίως από Αθήνα.

Τα μαγαζιά τα οποία τραγούδησε ο Μάκης Δημάκης πριν από το voice live stage όπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία είναι το cinema live stage όπου τραγούδησε για δύο χρόνια όπου ιδιοκτήτης του cinema live stage ήταν ο κύριος Παυλίδης. Από τότε φαινόταν ότο Δημάκης θα γίνει μεγάλο όνομα καθώς το μαγαζί λειτουργούσε τρεις μέρες την εβδομάδα με πολύ μεγάλη επιτυχία και ήταν συνεχώς sold out.

Voice live stage Μάκης Δημάκης

Ο Δημάκης γεννήθηκε στη Γερμανία και εσύ και μέχρι τα τέσσερα χρόνια της ζωής του και έπειτα κατέβηκε και εγκαταστάθηκε στη Θεσσαλονίκη. Από μικρός είχε πέσει το τραγούδι και τραγουδούσε γνωστές επιτυχίες ερασιτεχνικά. Από μικρός πήρε μπουζούκι και έπαιζε ενώ έχεις δάσκαλο τον Σπύρο Καντιώτη και τον Βαγγέλη Λιόλιο.
Το πρώτο μαγαζί ξεκίνησε να παίζει με το remember που βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη. Από τα 20 κιόλας και σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε να βρίσκεται σε νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο ερμηνεύοντας μεγάλες επιτυχίες ενώ το 95 ξεκίνησε τη συνεργασία του με τον Γιώργο Αλκαίο σε ένα τραγούδι το οποίο γιατί το κάψαμ και στιχουργός ήταν η Άννα Ιωαννίδου με συνδέει τον Αλκαίο και το Δημάκη που κανένα φοβερό ντουέτο. Το 96 γράφω τραγούδι θέλω να κλάψω όπου το τραγουδάει ο Γιώργος Αλκαίος.

VOICE LIVE STAGE
VOICE LIVE STAGE

Voice Live Stage dimakis

Ο Μάκης Δημάκης ξεκινάει τις εμφανίσεις του στο Voice Live Stage την φετινή σεζόν 2023 σε ένα σχήμα έκπληξη . Αναμένεται να ακούσουμε ένα μοναδικό πρόγραμμα στο νυχτερινό μαγαζί voice και φυσικά όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Μάκη Δημάκη  από την τεράστια δισκογραφία του.

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης ξεκινάει τις μεγάλες του εμφανίσεις στο νυχτερινό κατάστημα voice live stage στο οποίο την περσινή χρονιά εμφανιζόταν για δύο συνεχόμενα έτη ο σπουδαίος και μοναδικός Μάκης Δημάκης.

 
VOICE LIVE STAGE dimakis
VOICE LIVE STAGE dimakis

Μάκης Δημάκης Δισκογραφία

Το φαινόμενο Μάκης Δημάκης συνεχίζει τις πολύ μεγάλες εμφανίσεις που έχει δύο χρόνια τώρα συνεχόμενα στο watch live stage κάτω οποίο έχει μαζί πάρα πολλά χρόνια καλλιτέχνης να κλείνει δυο σεζόν με τόσο μεγάλη επιτυχία. Η τιμή είναι πολύ προσιτή για τον κόσμο καθώς και η εξυπηρέτηση από το μαγαζί και τη διοίκηση του μαγαζιού κάτι που έχει βοηθήσει στο να πάει τόσο καλά η σεζόν για τον Μάκη Δημάκη.
Η τιμή φιάλη είναι 120 € ανά τέσσερα άτομα ενώ το φοιτητικό για το Μπάνο όροφο στο θεωρείο είναι στα 100 € για τα έξι άτομα. Ίσως για ποτό στο μπαρ με 12 € το άτομο μπορείτε να κάνετε κράτηση για ποτό φιάλης σε τραπέζι μπορείτε να κάνετε την κοινωνική τους εκδήλωση bachelor ορκωμοσία η οποιαδήποτε άλλη κοινωνική εκδήλωση απλά κάνοντας σταθερό του μαγαζιού εικάζοντάς online κράτηση μέσα από την ιστοσελίδα του voice live stage.
Η ώρα προσέλευσης για το σχήμα της χρονιάς είναι από τις 11 και μετά ερωτώ πρόχειρα μέχρι τις σταματάει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Το μαγαζί διαθέτει ιδιωτικό πάρκινγκ με χρέωση καθώς και ελεύθερο parking περιμετρικά του μαγαζιού. Το μαγαζί λειτουργεί κανονικά από Σεπτέμβριο μέχρι Μάιο Παρασκευή Σάββατο εγώ θα λειτουργήσει κανονικά και οι αργίες καθώς και μέσα στις γιορτές και 24,25 παραμονή Χριστουγέννων και Χριστούγεννα και επίσης στις 31 που είναι η παραμονή Πρωτοχρονιάς και στις μία του μηνός που είναι Πρωτοχρονιά.

Χολίδης Θεσσαλονίκη

Έχει γράψει πολύ σπουδαία δισκογραφία η οποία ξεκινάει από το 2007 και μετά και συνεχίζει μέχρι και σήμερα που συνεχίζει να γράφει μεγάλες επιτυχίες και να ερμηνεύει ο Χρήστος Χολίδης. Ο καλλιτέχνης βγάζει του 2007 το δίσκο και ας μην έχω που να πάω ενώ την επόμενη χρονιά βγάζει το δίσκο ναι ναι ναι το κακομαθημένο μάτια μου ατελείωτα ενώ το 2023 κυλοφορεί το δίσκο με την ονομασία έπαθε και έμαθε. Την επόμενη χρονιά το 2014 πάλι από την μηνός ή ο Χρήστος Χολίδης γράφει το δίσκο σαγαπώ που περιπολεί μεγάλες επιτυχίες που γίνονται ανάρπαστες.

voice live stage-thessaloniki

Την ίδια χρονιά 2014 ο Χρήστος Χολίδης κυκλοφορεί το δίσκο φίλε μη ρωτάς από τη μηνός ή και πάλι σε συνεργασία με το Σταμάτη Γονίδη. Την επόμενη χρονιά του 2023 γραφτό δίσκο εσύ με συμπληρώνεις από τη μηνός Ελένη ενώ το 2023 γράφει το δίσκο έλεγα. Το 2023 λεωφορείο δίσκος λογαριασμός που πήρε και τον ομώνυμο τραγούδι ενώ το 2023 κυκλοφορεί και το δίσκο μη μου ζητάς πάλι από τρίμηνο σε ημιτελή ο σπουδαίος καλλιτέχνης δηλώνει και έτοιμο να ξεσηκώσει τα πλήθη στην στην πόλη Θεσσαλονίκης και οι πρόβες έχουν ήδη ξεκινήσει δεν μένει παρα να κάνετε την κράτηση σας και να ασφαλίσετε κάποιο τραπέζι από την πρεμιέρα κιόλας νυχτερινού σχήματος και μετά.

voice mpatis

bouzoukia-thessaloniki-times bouzoukia-thessaloniki-2023

Voice Live Stage

Αντύπας δισκογραφία

Επομένως επειδή το πήγαινα πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία από τον Αντύπα και τραγουδήθηκαν πρόσφατα σε νυχτερινά μαγαζιά της Αθήνας όπου εμφανίστηκε αλλά και της Θεσσαλονίκης είναι το ερωτευμένος ο φονιάς προίκα της ομώνυμο cd ερωτευμένος το οποίο κυκλοφόρησε το 1000 cosa 87. Επόμενο τραγούδι το οποίο είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία και μπεστσέλερ της εποχής είναι το ανόητοι καρδιά μου, δεν είμαι θεός, αγοράζω όσο κι όσο, δεν το διανοούμαι, η γυναίκα πρέπει να έχει παρελθόν, πόλεμος ερωτικός, όπου και να πας, μόνο εσύ, , Γλίτωσε με, μετανοείτε.

Ο επόμενος δίσκος έχει το 1000 Κώστα 88 το οποίο λεγότανε θα ντυθώ γαμπρός και το πιπέρι και τα εξής τραγούδια θα ντυθώ γαμπρός, αφιερωμένος, θα αυτοκτονήσω, ευγενικός, δεν ξανά αγαπάω, φέρτε την πίσω τώρα δεν θα έχεις τύραννο τώρα αλήτης θα με μια ζωή είμαι αθώος. Επομένως η το οποίο βγήκε το 1000 cosa 89 και το οποίο λέγεται οδηγώ και σκέφτομαι περιέχει τα εξής τραγούδια ονομαστικά οδηγώ και σε σκέφτομαι στάσου για λίγο να σε καμαρώνω με εκείνον μίλαγα και τώρα για σένα γιορτάζω γυναίκα όταν θέλει δεν την βλέπετε φιλοξενούμενος να σε ζηλεύουν πιο καλά φαντάσου όταν ήμουν καλό παιδί να φύγεις τώρα.

Τα επόμενα τραγούδι τοπικό φορέα από τον Αντύπα ήτανε που σ’ αγαπώ και δεν έχω άλλη το οποίο βγήκε το 1000 cosa 90 από τον δίσκο μ’αγαπάς και το πιπέρι και τα άλλα τραγούδια. Επόμενα τραγούδια ήταν το μ’αγαπάς πιο δυνατά μες τα χέρια σου χάνομαι γύρνα πίσω είσαι ρούχο φορεμένο πώς να κοιμηθώ φέτος είναι η χρονιά μου κρυώνω αγάπη μου ξεχωρίζεις από όλες πονάω πονάω κατέβω από το αυτοκίνητο εγώ σ’ αγάπησα εδώ.

Ο επόμενος δίσκος ήταν το τίμημα το οποίο βγήκε το 1000 cosa 91 και το οποίο περιείχε τα συζητάει track list. Δε σ’ αλλάζω τιμή μου ψυχραιμία καρδιά μου πως τολμάς είσαι επικίνδυνη με χρησιμοποίησε ένα σου σημάδι μόνο άθελα μου σας παρουσιάζω υποκλίνομαι σε όλες δεν εμπιστεύομαι όλα για μένα.

Το cd είσαι γυναίκα φίλου μου περιέχει τα εξής τραγούδια απαραίτητη μου είσαι, έτσι μαρέσει, είσαι γυναίκα φίλου μου, γιατί γιατί γιατί, εγώ κι εσύ, γνωστό ελαστικό μετακομίζω και χωρίζω, των χειλιών σου τα ψέματα, θα την πάθεις θεσσαλονικιώτικα, Seuss Seuss Seuss, εισαγόμενοι κυρία, μαζί σου. Το επόμενο cd περιέχει τα εξής τραγούδια από το πολίτη και το σπίτι μου το πρώτο τραγούδι ήταν το πωλείται και το σπίτι μου μετά κοντές το ανεπιθύμητος τοπίο είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία την περίοδο που βγήκε.

Το επόμενο ούτε οποίοι συνεχίσει τον ομώνυμο δίσκο είναι το φίλε μου πήρες τη γυναίκα, είσαι ο άντρας που θα την καίει, είσαι γυναίκα της ντροπής, άλλαξε διεύθυνση καρδιά μου, για όνομα θεού, η ζήλεια, γι’ αυτό γεννήθηκε η αγάπη, φταίω, μας πάτησαν οι γκόμενες, απόψε θα ‘θελα λιγάκι αλητεία. Επομένως δει του Αντύπα είναι το σαγαπώ και σαν παιδί σ’ αγαπώ εμείς οι άντρες φταίμε, καταζητείται, ζήσε με τον άλλον, ας είχα μάτια να βλεπα, ο πατέρας, απαγορ πρέπει να σ’ αγαπώ, ήθελα να Μούνα κρυφός, είσαι κι άλλα πολλά πολλά, έλα έλα σκουπιδιάρη, γκρεμίσματά, περί γραφτεί σε όλα.

 

Δείτε ποιος τραγουδάει τώρα στο icon music stage Θεσσαλονίκη για τη νέα σεζόν .

Δείτε ποιο είναι το μουσικό σχήμα που εμφανίζεται στη icon music stage.

Η τιμή φιάλης είναι 160 ευρώ icon music stage  , μπείτε να ενημερωθείτε για το παρόν σχήμα την τιμή .

Η τιμή στο μπαρ  icon music stage είναι από 15   ευρώ για την τιμή εισόδου.


Το τηλέφωνο κρατήσεων είναι 2310626571 για το icon music stage

Το μπουκάλι είναι 160 ευρώ , μπείτε να ενημερωθείτε για το παρόν σχήμα την τιμή μπουκαλιού icon music stage.

Η οδός για το το μαγαζί icon music stage είναι 26 οκτωμβριου .

Η ώρα προσέλευσης για το icon music stage είναι 23:00.

Δείτε ποιος εμφανίζεται τώρα στο μαγαζί icon music stage Θεσσαλονίκη και κάντε κράτηση άμεσα.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Moniq Club Λιμάνι Λαδάδικα Θεσσαλονίκη Τιμές

Moniq Club Λιμάνι Λαδάδικα Θεσσαλονίκη Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Το Moniq Club βρίσκεται στο Λιμάνι Θεσσαλονίκης στο ύψος στα Λαδάδικα Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο Moniq Club Moniq Club τιμή 100/6 φιάλη Τηλέφωνο... Περισσότερα...

kanokratisi

Palmera Garden Bar Live Μπουζούκια Θεσσαλονίκη Γιάννης Τάσσιος Τιμές Κράτηση Τηλέφωνο 2023

Palmera Garden Bar Ξεκινάει από 29-9-2023 ο Γιάννης Τάσσιος. Palmera Garden Bar live Θεσσαλονίκη Τιμές Τιμή φιάλης για Palmera garden bar 130... Περισσότερα...

scorpios live

Scorpios Live Θεσσαλονίκη Μπουζούκια Χρυσοχοΐδης Διογένης

Ένα νέο μαγαζί ακούει στο όνομα Scorpioς live στα Μετέωρα Θεσσαλονίκης. Ένα νέο μπουζουξίδικο πολύ ανακαινισμένο στο χώρο που βρισκόταν για πολύ... Περισσότερα...

Search
Search

Σεπτέμβριος 2023

 • Δ
 • Τ
 • Τ
 • Π
 • Π
 • Σ
 • Κ
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
0 Guests

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση