Αβραμίδης Χρήστος Live

avramidis-xristos-eikones

Δείτε τα διαθέσιμα σχήματα σε Θεσσαλονίκη ή Αθήνα που παίζουν τώρα 

Αβραμίδης Χρήστος Live

Ο Χρήστος Αβραμίδης είναι ένα νέο παιδί με μεγάλο ταλέντο και εξαιρετική χροιά φωνής. Αρχικά, είναι απαραίτητο να αναφέρουμε πως ο Χρήστος ξεκίνησε τις εμφανίσεις του από την Βόρεια Ελλάδα όπου ο κόσμος τον αποθέωνε και εκείνος πρόσφερε σε όλους τους επισκέπτες βραδιές γεμάτες μουσική. Επιπλέον, πρέπει να αναφέρουμε πως ο Χρήστος ασχολείται επαγγελματικά με το τραγούδι από το 2001. Όλα αυτά τα χρόνια ο ερμηνευτής έχει συνεργαστεί με σημαντικούς καλλιτέχνες όπως με τον Βασίλη Καρρά, τον Σταμάτη Γονίδη, τον Γιώργο Μαργαρίτη, τον Νίκο Βέρτη αλλά και με άλλους πολλούς.

Αβραμίδης Χρήστος Fix 3

Στο παρελθόν ο Χρήστος Αβραμίδης εμφανιζόταν στο Fix 3, το οποίο είναι ένα από τα πιο γνωτά νυχτερινά κέντρα της Θεσσαλονίκης. Μαζί του ήταν η Τζούλια Αλεξανδράτου και ο Χρήστος Κωσταράς. Το σχήμα αυτό είχε μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού της Θεσσαλονίκης και κάθε βράδυ λειτουργίας του μαγαζιού οι επισκέπτες ήταν πολλοί.

Αβραμίδης Χρήστος Στίχοι

Επιπροσθέτως, είναι χρήσιμο να αναφερθούμε στις δισκογραφικές δουλειές του Χρήστου Αβραμίδη. Όλα τα τραγούδια των δίσκων του έγιναν επιτυχίες και κάποια από τα πιο γνωστά αλλά και από τα πιο αγαπημένα είναι το “Τίποτα δεν με κρατάει”, το “Και τώρα μου λες”, το “Η στροφή” και άλλα πολλά. Οι θαυμαστές του Χρήστου είναι πολλοί και κάθε νέο του τραγούδι σημειώνει τεράστια επιτυχία.

Αβραμίδης Χρήστος video

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση