Mamounia live Θεσσαλονίκη 2023

mamounia live paola
5/5 - (1 vote)

Στα Mamounia live θεσσαλονίκη ξεκινάει τις εμφανίσεις του ο Πάολα μετά από πολύ μεγάλο διαστημα αποχής .

Τηλέφωνο κρατήσεων  2310626571 , 6978469465

Mamounia Live Θεσσαλονίκη Πάολα Μακρόπουλος

! Αναμένεται να ακούσουμε όλες τις μεγάλες του  επιτυχίες στο νυχτερινό μαγαζί Μαμούνια Live  για το χειμώνα του 2023 σε ένα μοναδικό πρόγραμμα που αποτελεί πολύ σημαντική πρόταση.

Είναι η πρώτη φορά που οι δυο καλλιτέχνες  ενώνουν τις φωνές τους σε μια πίστα και αναμένεται να κάψουν τις νύχτες μας. Πολύ σπουδαίος τραγουδιστής  κόσμο  αναμένεται να μας απογειώσει.

  Πρεμιέρα Έναρξη σεζόν Μακρόπουλος

12-5-2023

 Μπουζούκια Ανοιχτά – Πότε λειτουργεί  Πάολα

Ανοιχτά Παρασκευή – Σαββάτο

Mamounia Live Οδος Χάρτης Περιοχή

Περιοχή Σφαγεία Βίλκα

Mamounia Live Ώρα προσέλευση

Ώρα προσέλευσης 23:15

Mamounia Τιμή φιάλης – Τιμές

Τιμή Φιάλης : 170/4 ,

  Τηλέφωνο κρατήσεων

Τηλέφωνο κρατήσεων :  2310626571 , 6978469465

mamounia live makropoulos

Μαμούνια live

Οι Θεσσαλονικείς αγαπούν ιδιαίτερα την νυχτερινή διασκέδαση και κάθε σεζόν επισκέπτονται τα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης. Τα Μαμούνια live είναι ένα από τα μαγαζιά με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Το γεγονός ότι οι τιμές του νυχτερινού κέντρου είναι χαμηλές προσελκύει μεγάλο αριθμό ατόμων.

Παλιότερα σχήματα

Στην περιοχή των σφαγείων, στην καρδιά της Θεσσαλονίκης βρίσκεται το νυχτερινό κέντρο Mamounia live. Κατ’ αρχήν, οι επισκέπτες μπορούν να φθάσουν στα Mamounia με το αστικό, με ταξί ή με το δικό τους αυτοκίνητο. Έξω από το μαγαζί υπάρχει μεγάλος διαθέσιμος χώρος όπου μπορείτε να αφήσετε το όχημα σας με ασφάλεια. Επιπλέον, είναι σημαντικό να αναφερθούμε στην διακόσμηση του εσωτερικού χώρου.

Η πολυτέλεια είναι αυτή που κάνει το νυχτερινό κέντρο να ξεχωρίζει. Τα διακοσμητικά στοιχεία και ο απαλός φωτισμός δημιουργούν μία ατμόσφαιρα πολύ ειδυλλιακή. Ο χώρος έχει διαμορφωθεί με τον πιο σωστό τρόπο ώστε οι επισκέπτες να έχουν ορατότητα στην σκηνή αλλά φυσικά και γρήγορη πρόσβαση. Επίσης, πρέπει να αναφερθούμε στο προσωπικό που φροντίζει να όλοι οι επισκέπτες να εξυπηρετούνται άμεσα. Εν συνεχεία, θα αποτελέσει παράλειψη αν δεν αναφέρουμε πως τα Mamounia live κάθε χρόνο φιλοξενούν στην σκηνή τους σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Κάθε φορά τα μουσικά σχήματα προσφέρουν ένα δυνατό πρόγραμμα το οποίο καλύπτει τις απαιτήσεις όλων των θαμώνων για τα .

Επιπροσθέτως,  το νυχτερινό κέντρο θέλοντας να διατηρήσει την καλή του φήμη του διαθέτει μόνον  ινοπνευματώδη ποτά τα οποία είναι εξαιρετικής ποιότητας. Οι τιμές επίσης είναι φιλικές καθώς σκοπός του μαγαζιού είναι να προσφέρει την διασκέδαση σε όλους. Τα Mamounia live είναι ακόμη γνωστά για την αυθεντική διασκέδαση που προσφέρουν.

Ο κόσμος εκεί περνάει όμορφες στιγμές και μέχρι τα ξημερώματα δεν σταματάει να χορεύει. Το νυχτερινό κέντρο κρύβει ακόμη πολλές εκπλήξεις, τις οποίες φανερώνει κατά την διάρκεια της βραδιάς και κάθε φορά οι θαμώνες
ενθουσιάζονται. Έτσι, το κέφι δεν θα μπορούσε παρά να φθάνει στα ύψη. Τα πλέον παραδοσιακά μπουζούκια με ιστορία πολλών χρόνων ειναι τα Μαμούνια Live. Στα Μαμούνια Live έχουν εμφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια τα μεγαλύτερα ονόματα τραγουδιστών. Κάποια ονόματα έχουν ξεκινήσει τη καριέρα τους στα
Μαμούνια Live. Το καιρό αυτό στα Μαμούνια εμφανίζονται ο Ανδρέας Στάμος με την Κολέτσα και τον Βέρρο.

Μαμούνια Live Video

Μαμούνια Live Χάρτης

Τα μαμούνια live in από το παλαιότερο μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη στο χώρο της δεύτερης διασκέδασης.
Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα νυχτερινά στο χώρο μπουζουκιού και έχει οξύνει τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου. Πολύ μεγάλη σπουδαία καλλιτέχνης έχουμε τραγουδήσει στο θερινό κέντρο όπως είναι η Πάολα Τερζής Μητροπάνος και πάρα πολλοί άλλοι οι οποίοι άφησαν εποχή.
Το μαγαζί  βρίσκεται επί της 26 Οκτωβρίου στη περιοχή σφαγιαστεί φιλικά απέναντι από το Jumbo στο δρόμο προς Αθήνα ή τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Προσεγγίζεται το μαγαζί μέσω Ι.Χ. με ιδιωτικό πάρκινγκ μέσα στο μαγαζί και ελεύθερο περι με δικά του μαγαζιού είμαι λεωφορείο το 31 τοπίο σταμάτα στη στάση βίλκα .

Mamounia Βαλάντης

Στο δεύτερο κέντρο θα τραγουδήσει ονόματα όπως ο Βαλάντης η Πάολα ο Γιώργος Γιασεμής ενώ θα περάσει και πολλές μεγάλες κύριος λόγος είναι η Φανή τον φθηνό μαγαζί μαμούνια live είναι ανοιχτό κάθε Παρασκευή Σάββατο όλο το χρόνο από Σεπτέμβριο μέχρι Μάρτιο περίπου ενώ υπάρχει και το καλοκαιρινό μαμούνια live το οποίο βρίσκεται στην στροφή καζίνο περιοχή αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Το καλοκαιρινό μαγαζί ανοίγει κανονικά την περίοδο από τα τέλη Μαΐου και κρατάει μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
Μπορεί να κάνετε κράτηση σας τηλεφωνικά ή μέσω online από το site που έχουμε στο ίντερνετ και να εξασφαλιστεί ένα τραπέζι για το μαγαζί μαμούνια live. Δρακοπούλου και πολλές άλλες. Η τιμή είναι πολύ προσεγγίσιμη καθώς είναι μόνο στα 120 € ανά τέσσερα άτομα και 160 φοιτητικός τα σχήματα που έχει οξύνει στο μαγαζί η ώρα προσέλευσης είναι από τις 11 και μετά μέχρι τις 12 και το πρόγραμμα τελειώνει κατά τις πέντε πεντέμισι το πρωί.

Έχει χωρητικότητα περίπου στα 750 άτομα τα οποία περιλαμβάνει καναπέδες περιμένει Μαγαζιού με πλατεία τα παιδιά τεσσάρια ή εξάρια και μπαρ μεγάλο θέλει κάποιος να έρθει το ποτό του με 10 € είναι η είσοδος. Το μαγαζί έχει εναλλακτικό ύφος το οποίο παραπέμπει σε πιο σύγχρονο μαγαζί ενοχή την περσινή σεζόν φιλοξένησαν από τα μεγαλύτερα ονόματα στο λαϊκό τραγούδι και Θεσσαλονίκη που ακούει στο όνομα Φανή Δρακοπούλου .
Το σχήμα ξεκίνησε από Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και σταμάτησε περίπου τον Απρίλιο. Πολύ καλές εμφανίσεις μεγάλοι τζίροι και πολύ ευχαριστημένο το κοινό που έσκασε να πολλά σπό κοντά τη μεγάλη τραγουδίστρια. Τι μπορεί να πει κανείς για τη μεγάλη Φανή Δρακοπούλου η οποία γεννήθηκε το 1982 και σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε να τραγουδάει σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Mamounia Live Τραγουδιστές

Μετά υπέγραψε συμβόλαιο με την Sony και κατεβεί Αθήνα για να υπογράψω συμβόλαιο. Ξεκίνησε την δουλειά στην εγαζόμενοι με πολύ μεγάλα και σπουδαία ονόματα στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη της Τάμτας του Πετρέλη και πολλών άλλων. Απηύθυνε κέντρα που ξεκίνησε το σαλόνι στην Αθήνα είναι το θάλασσα ενώ τραγούδησε έπειτα σε Ποσειδώνειο ιερά οδό κοντά στον Πάριο και πάρα πολλά άλλα.
Έπειτα ακολουθεί μια λαμπρή πορεία συχνά κέντρα και της Θεσσαλονίκης καθώς τραγουδάει στα Astra live στην πύλη Αξιού πολλά χρόνια στα μαμούνια και έχει γίνει πλέον μια καταξιωμένη καλλιτέχνης. Το τελευταίο δισκογραφικό επίτευγμα της Φανή Δρακοπούλου είναι το 2023 εκκρεμότητες που φέρεται υπογραφή του μεγάλου Βασίλη Καρρά οποίος γράφει τους στίχους για τραγούδια.
Η δικογραφία της είναι αρκετά μεγάλη με πολλές επιτυχίες ενεργητικό της πολλά βιντεοκλίπ την καθιέρωση μιας μεγάλης Ελληνίδας σταρ. Κάποιο πρωτοσέλιδο οποία έχει γράψει το Φανή Δρακοπούλου το 2006 ξεκίνησε μην το πείτε πουθενά χιλιάδες εφτά και πέστο το 2009 ενώ τον ίδιο χρόνο υπογράφει τόση δεύτερο CD δύο ζωές.

Mamounia Kratisi

Τη φετινή σεζόν στα μαμούνια live ξεκίνησε τις εμφανίσεις ο Βαλάντης μαζί με την Κολέτσα σε ένα πολύ δυνατό δίδυμο καθώς έχει καλή βενζίνη καιρό να εμφανιστούν στην πόλη εμφανισής τους κρατούσαν μέχρι και τις γιορτές όπου μπορείς κόσμος επέσπευσε να απολαύσει το σχήμα και ρομαντικό ντουέτο της σέξι Κολέτσας με το Βαλάντη.
Ο Βαλάντης ξεκίνησε την καριέρα του από τα 12 κιόλας δεν γεννήθηκε στη Ρόδο τραγουδώντας σε μικρά σχήματα και μαγαζιά ενώ παράλληλα το 1094 ανέβηκε στην Αθήνα και τραγουδιστήςκέντρο Romeo ενώ παράλληλα έπαιξε με τη μηνός δικόγραφο συμβόλαιο.
Τα επόμενα χρόνια τραγουδάει στο πλευρό του Πανταζή του Αλκαίου και παράπονα, γνωστών όπως ο Θεοφάνους έβαλε γερμανού και βγάζει πάρα πολλές μεγάλες επιτυχίες από το μοναδικό τραγούδι κυκλοφόρησε και γνωρίζει τεράστια επιτυχία το ανσασερ. ανεβαίνεις Θεσσαλονίκη και τραγουδάει στο πλευρό του Δημήτρη Χρυσοχοΐδης τα χαλάει Θεσσαλονίκης και γνωρίζει την αποθέωση με το μοναδικό στυλ και ύφος που τραγουδάει.

mamounia live makropoulos

Η Φανή Δρακοπούλου βρίσκεται στην μουσική βιομηχανία εδώ και πολλά χρόνια και οι θαυμαστές της που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα είναι πολλοί. Ο τρόπος που η Φανή ερμηνεύει τα τραγούδια είναι μοναδικός και παράλληλα η σκηνική της παρουσία είναι καταπληκτική. Στα Μαμούνια θα την ακούσουμε να τραγουδάει το “Τέρμα”, το “Τι εννοείς” και άλλα.

Μαμούνια live Κυπριανίδης

Ο Χρήστος Κυπριανίδης με την σειρά του θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό ώστε όλοι οι επισκέπτες του νυχτερινού κέντρου να διασκεδάσουν και να χορέψουν μέχρι πρωίας. Στην σκηνή θα ερμηνεύσει το “Μη μου λες” και άλλα πολλά τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών.

Μαμούνια live

Στο μουσικό αυτό σχήμα θα βρίσκεται και ο Σάκης Βέρρος. Ο Σάκης τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία καθώς το τραγούδι του με τίτλο “Άσε μας κουκλίτσα μου” έκανε πάταγο. Φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε στο νυχτερινό κέντρο Μαμούνια live.

Mamounia Live Άντζελα Δημητρίου

Η μοναδική σπουδαία Άντζελα  Δημητρίου ξεκινά τις εμφανιστεί στο κατάστημα μαμούνια live στο πλευρό του Γιώργου Γιασεμή. Να δούμε λίγα λόγια για την Άντζελα Δημητρίου η οποία έχει μια πολύ σπουδαία και λαμπρή καριέρα στο χώρο του Λαϊκού τραγουδιού. Γεννήθηκε το 1954 είναι σε ηλικία 61 ετών και συγκεκριμένες 18 Αυγούστου στην Αθήνα.

Έχει γράψει πάρα πολύ σπουδαίους δίσκους οι οποίοι έγιναν πολύ αγαπητή από το κοινό της όλα στα χρόνια ένα τραγούδι σχεδόν με όλους τους ελληνικούς καλλιτέχνες όλες μεγάλες πίστες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας αλλά και της περιφέρειας. Έχει συνεργαστεί με τον Στράτο Διονυσίου υπόλοιπα μου δολλαρίου τη Λίτσα Διαμαντή το Μανώλη Αγγελόπουλο και πάρα πολύ σπουδαίος καλλιτέχνης. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους συνθέτες όπου Σπανουδάκης ο Νικολόπουλος όλα και Παπαδόπουλος ο Φοίβος και άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες.

Κάποιοι από τα τραγούδια τα οποία έχει γράψει και έγιναν ανάρπαστα είναι το μαργαρίτες ουρανέ, φωτιά στα σαββατόβραδα, κάνε στην άκρη, πια θυσία, έλεος έχτισα παλάτια, θέλω να τα σπάσω, μη μας αγαπάς, δεν είσαι τίποτα, κλείσε φωτιά κλείσε μάτια, εδώ που τα λέμε, τι να την κάνω την αγάπη σου, πια θυσία, η δισκογραφία της Άντζελα Δημητρίου είναι τεράστια ξεκινάει από το μάθημα και γράφει πάρα πολλούς δίσκους οι οποίοι γίνονται μέχρι τις επιτυχίες. Χιλιάδες αυτά να ακολουθούν σε κάθε της  mamounia live βήμα για να ακούσουν τη μεγάλη επιχείρηση σας Δημητρίου να πούμε ότι το πρώτο του CD γράφτηκε το και συνεχίστηκε μέχρι και το τελευταία επιτυχία η οποία έγινε το 2023 με το όνομα ανεξάρτητη.

Ονομαστικά να πούμε τους δίσκους της γιατί να έρθεις αργά που έγινε χρυσός δίσκος ότι πούμε μεταξύ μας που έγινε εκτός πάρα πολύ χρυσός δίσκος και συνεχίζεται βραδιά στα μπουζούκια νούμερο ένα. Το 1984 την επόμενη χρονιά βγάζει το δίσκο μια βράδυ που γίνεται πάρα πολύ χρυσός δίσκος και φτάνει τις 40.000 πωλήσεις. Την επόμενη χρονιά βιβλία ομόνοια πως 84 γράφει το δίσκο παίκτη του ενώ χιλιάδες 85 την επόμενη ακριβώς χρόνια ο δίσκος οποίος γίνεται πλατινένιος και πολλά γύρους 90.000 αντίγραφα ακούει στο όνομα πια θυσία.

Mamounia

Τη ίδια χρονιά Άντζελα Δημητρίου κυκλοφορεί το δίσκο δύο φωνές οποίος γιατί αυτός χρυσός και πλατινένιος δίσκος και ακούει στο όνομα δώρο δύο φωνές. Να mamounia live πούμε ότι αυτός ο δίσκος είχε πώληση 70.000 αντίγραφα και έγινε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Χρόνια πριν από 44 για τον Δημητρίου  mamounia live κυκλοφορεί τον δίσκο πέστε του που γίνεται ανάρπαστος και παίζεται στο ραδιόφωνο τότε εποχής.

Την επόμενη ακριβώς χρόνια 285 η έδρα Δημητρίου μια βραδιά στη φαντασία. Το χιλιάδες 88 κυκλοφορεί τον δίσκο μιας αγαπώ και μια σε μισώ γίνεται χρυσός εσύ τι λες γίνεται χρυσός πλατινένιος 90 να σου ορκιστώ χιλιάδες 89 γράφει Αντέλα Δημήτριου όποιος βρει. Τέταρτος χρυσός και πλατινένιος δίσκος και κάνει γύρω στις 5000 αντίγραφα. Του χιλιάδες 90 γράφει το δίσκο ή συ τι λες ενώ το 1000 όπως 90 την ίδια χρονιά κυκλοφορεί το δίσκο η Αθήνα τη νύχτα. Για τον Δημήτριο το mamounia live χρόνο αργότερα θα βγάλει το δίσκος γίνεται χρυσός και πλατινένιος με 60.000 πωλήσεις δίσκων που ακούν στο όνομα εξαιρούνται.

Mpouzoukia Mamounia

Το 1992 η Άντζελα Δημητρίου κυκλοφορεί πλέον το χρυσό και πανελλήνιο δίσκο φωτιά στα σαββατόβραδα όποιος γίνεται πολύ μεγάλη επιτυχία και παίζεται για 10 συνεχόμενα χρόνια σαν πρώτη επιτυχία σε μεγάλα νυχτερινά καταστήματα της Θεσσαλονίκης της Αθήνας αλλά και τις περιφέρειες ανά την Ελλάδα. Την επόμενη χρονιά 1092 βγάζει το ένα δίσκο που και αυτός αυτός χρυσός και πλατινένιος δίσκος κοντινός φωτιά στο όνομα 1993 φταίει ο έρωτας που βγάζει 60.000 δίσκους σε πωλήσεις και γίνεται πάρα πολύ αγαπημένος από τον κόσμο. Την ίδια χρονιάπως 93 η αγορά Δημητρίου κυκλοφορεί το δίσκο φταίει ο έρωτας σε επανάληψη και γίνεται πρώτη φορά πλατινένιος με 100.000 αντίγραφα πωλήσεων. Το 1990 τέσσεραΐας Δημητρίου πλέον κυκλοφορεί το δίσκο πες μου αυτό που θέλεις που γίνεται χρυσός αλλά και πλατινένιος δίσκος Νίκος 5000 αντίγραφα πωλήσεων. Μια γυναίκα εγώ το 1000 από 45 ξενοδοχεία πως 96 κυκλοφορεί ο δίσκος έκτός ελέγχου η αμαρτία χρυσό δίσκο. Αυτός έχει καταφέρει να αγγίξει τα 10.000 αντίγραφα πωλήσεων ενώ το χιλιάδες 906 Αντρέ Δημητρίου κυκλοφορεί το μη μ’αγαπάς χρυσό παιδί πως γίνεται και όποιος αριθμοί στα δομικά χιλιάδες αντίγραφα.

Mamounia mpoyzoykia

Την ίδια χρονιά 997 ακυκλοφόρητα ζεϊμπέκικα της Άντζελας που γίνεται χρυσά 998 για Δημητρίου κυκλοφορεί πλέον το χρυσό δίσκο οποίες γίνε πλατινένιος 100%. Την επόμενη χρονιά τους 999 κυκλοφορεί το δίσκο μαργαρίτες οποίο γίνεται πλατινένιος δίσκος μεγάλη επιτυχία. Το 209 γραφικό δίσκο κάνε μου τη χάρη άκρη που καλεί 80.000 αντίγραφα και γίνεται επιτυχία από τον κόσμο ποιος πρέπει να αγοράσω το δίσκο της ώρα τα περίπτερα και βιβλιοπωλεία. Από το 2000 και μετά κυκλοφορεί γύρω στους 20 δίσκους οι οποίοι γίνονται αυτή πάρα πολλή αγάπη μέσα από τον κόσμο. Να πούμε ότι το 2000 βγάζει το δίσκο μαύρη 60.000 αντίγραφα σε πόλεις γίνεται αναμενόμενος πλατινένιος. Το 2000 αναγράφονται στο 1000 πρόσωπα που είναι πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία με 30.000 πωλήσεις.

Να τα κάνω αυτά που έχω είναι ο επόμενος δίσκος 2001 καιρό να πούμε ότι το 2002 πληρώνει άντρα Δημητρίου γραφτό δίσκο με πάει καρδία. Το 2004 και μετά κυκλοφορεί ο δίσκος κυρία με γνώρισες κυρία θα μείνω οποίος είναι χρυσός δίσκος την επόμενη σεζόν του 2004 γραπτό δίσκο για σένα ενώ το 2004 και μετά γαλλικά Δημητρίου γράφει ένα best το πιπέρι χαίρομαι επιτυχίες του παρελθόντος τα οποία αγαπήθηκαν από τον κόσμο. Πήρε είχε μοναδικές επιτυχίες επιστρατεύτηκαν σε live εμφάνιση νυχτερινά καταστήματα αλλά και σου γράφει μέρα στο στούντιο.

Kratisi Mpouzoukia

Το 2004 και μεταγραφικό δίσκο ποιος είσαι εσύ που γίνεται χρυσός πλατινένιος δίσκος ενώ το 2005 πλέον και μετά έχει το δεις σε χρυσό. Την επόμενη σεζόν 2006 και μεταγραφικό δίσκο οξυγόνο ενώ το 2007 και μετά δεν είναι ακριβώς αυτό δίσκο αχ πατρίδα μου πήγαινε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Το 2008 και μετά θα είναι για όλα χρυσό που γίνεται σε 30.000 αντίγραφα ενώ το 2009 l το δίσκο φταίνε οι άντρες. Το 2010 και μετά οι δίσκοι που πουλάει πάρα πολύ είναι τα γυάλινα φτερά ακούγεται χρυσός δίσκος και αν είστε φίλοι χιλιάδες αντίγραφα ενώ το 2023 και μετά μείνε εκεί είναι χρυσός δίσκος με 2000 πωλήσεις. Το 2023 και μετά γράφει δίσκου come back που γίνεται πλατινένιος με 200 χιλιάδες πωλήσεις από την Ελλάδα.2014 και μετά από δω και πέρα έτσι της single ενώ το 2023 και μετά γιατρό Δημητρίου γράφει το δίσκο στάνταρ που έχει 55.011 θα απολύσουν και γίνεται αναμενόμενα πλατινένιος. Το 2023 μετά οτι μου ανήκει Συνετόπουλος αίτηση τύπου γκάζι ενώ τελευταίος δίσκος που βγάζει κυκλοφορεί είναι το ανεξάρτητη που βγαίνει το 2006 και οι δίσκοι αυτοί που πουλήθηκαν άφετε μόνος ότι έχει πουληθεί στην Ελλάδα.

Μαμούνια live

Οι Θεσσαλονικείς αγαπούν ιδιαίτερα την νυχτερινή διασκέδαση και κάθε σεζόν επισκέπτονται τα νυχτερινά μαγαζιά της πόλης. Τα Μαμούνια live είναι ένα από τα μαγαζιά με την μεγαλύτερη επισκεψιμότητα. Το γεγονός ότι οι τιμές του νυχτερινού κέντρου είναι χαμηλές προσελκύει μεγάλο αριθμό ατόμων.

Παλιότερα σχήματα

Η πολυτέλεια είναι αυτή που κάνει το νυχτερινό κέντρο να ξεχωρίζει. Τα διακοσμητικά στοιχεία και ο απαλός φωτισμός δημιουργούν μία ατμόσφαιρα πολύ ειδυλλιακή. Ο χώρος έχει διαμορφωθεί με τον πιο σωστό τρόπο ώστε οι επισκέπτες να έχουν ορατότητα στην σκηνή αλλά φυσικά και γρήγορη πρόσβαση. Επίσης, πρέπει να αναφερθούμε στο προσωπικό που φροντίζει να όλοι οι επισκέπτες να εξυπηρετούνται άμεσα. Εν συνεχεία, θα αποτελέσει παράλειψη αν δεν αναφέρουμε πως τα Mamounia live κάθε χρόνο φιλοξενούν στην σκηνή τους σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου. Κάθε φορά τα μουσικά σχήματα προσφέρουν ένα δυνατό πρόγραμμα το οποίο καλύπτει τις απαιτήσεις όλων των θαμώνων για τα .

Επιπροσθέτως,  το νυχτερινό κέντρο θέλοντας να διατηρήσει την καλή του φήμη του διαθέτει μόνον  ινοπνευματώδη ποτά τα οποία είναι εξαιρετικής ποιότητας. Οι τιμές επίσης είναι φιλικές καθώς σκοπός του μαγαζιού είναι να προσφέρει την διασκέδαση σε όλους. Τα Mamounia live είναι ακόμη γνωστά για την αυθεντική διασκέδαση που προσφέρουν.

Ο κόσμος εκεί περνάει όμορφες στιγμές και μέχρι τα ξημερώματα δεν σταματάει να χορεύει. Το νυχτερινό κέντρο κρύβει ακόμη πολλές εκπλήξεις, τις οποίες φανερώνει κατά την διάρκεια της βραδιάς και κάθε φορά οι θαμώνες
ενθουσιάζονται. Έτσι, το κέφι δεν θα μπορούσε παρά να φθάνει στα ύψη. Τα πλέον παραδοσιακά μπουζούκια με ιστορία πολλών χρόνων ειναι τα Μαμούνια Live. Στα Μαμούνια Live έχουν εμφανιστεί εδώ και πολλά χρόνια τα μεγαλύτερα ονόματα τραγουδιστών. Κάποια ονόματα έχουν ξεκινήσει τη καριέρα τους στα
Μαμούνια Live. Το καιρό αυτό στα Μαμούνια εμφανίζονται ο Ανδρέας Στάμος με την Κολέτσα και τον Βέρρο.

Μαμούνια live Δρακοπούλου

Η Φανή Δρακοπούλου βρίσκεται στην μουσική βιομηχανία εδώ και πολλά χρόνια και οι θαυμαστές της που την ακολουθούν σε κάθε της βήμα είναι πολλοί. Ο τρόπος που η Φανή ερμηνεύει τα τραγούδια είναι μοναδικός και παράλληλα η σκηνική της παρουσία είναι καταπληκτική. Στα Μαμούνια θα την ακούσουμε να τραγουδάει το “Τέρμα”, το “Τι εννοείς” και άλλα.

Μαμούνια live Κυπριανίδης

Ο Χρήστος Κυπριανίδης με την σειρά του θα δώσει τον καλύτερο του εαυτό ώστε όλοι οι επισκέπτες του νυχτερινού κέντρου να διασκεδάσουν και να χορέψουν μέχρι πρωίας. Στην σκηνή θα ερμηνεύσει το “Μη μου λες” και άλλα πολλά τραγούδια γνωστών καλλιτεχνών.

Μαμούνια live Βέρρος

Στο μουσικό αυτό σχήμα θα βρίσκεται και ο Σάκης Βέρρος. Ο Σάκης τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει μεγάλη επιτυχία καθώς το τραγούδι του με τίτλο “Άσε μας κουκλίτσα μου” έκανε πάταγο. Φέτος, θα έχουμε την ευκαιρία να τον απολαύσουμε στο νυχτερινό κέντρο Μαμούνια live.

 Μαμούνια ΦωτογραφίεςΜαμούνια Live Videos

Μαμούνια Live Χάρτης

Τα μαμούνια live in από το παλαιότερο μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη mamounia liveστο χώρο της δεύτερης διασκέδασης.
Αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κέντρα νυχτερινά στο χώρο μπουζουκιού και έχει οξύνει τα μεγάλα ονόματα του ελληνικού μουσικού πενταγράμμου. Πολύ μεγάλη σπουδαία καλλιτέχνης έχουμε τραγουδήσει στο θερινό κέντρο όπως είναι η Πάολα Τερζής Μητροπάνος και πάρα πολλοί άλλοι οι οποίοι άφησαν εποχή.
Το μαγαζί  βρίσκεται επί της 26 Οκτωβρίου στη περιοχή σφαγιαστεί φιλικά απέναντι από το Jumbo στο δρόμο προς Αθήνα ή τα ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης. Προσεγγίζεται το μαγαζί μέσω Ι.Χ. με ιδιωτικό πάρκινγκ μέσα στο μαγαζί και ελεύθερο περι με δικά του μαγαζιού είμαι λεωφορείο το 31 τοπίο σταμάτα mamounia live στη στάση βίλκα .

Mamounia Βαλάντης

mamounia live Στο δεύτερο κέντρο θα τραγουδήσει ονόματα όπως ο Βαλάντης η Πάολα ο Γιώργος Γιασεμής ενώ θα περάσει και πολλές μεγάλες κύριος λόγος είναι η Φανή τον φθηνό μαγαζί μαμούνια live είναι ανοιχτό κάθε Παρασκευή Σάββατο όλο το χρόνο από Σεπτέμβριο μέχρι Μάρτιο περίπου ενώ υπάρχει και το καλοκαιρινό μαμούνια live το οποίο βρίσκεται στην στροφή καζίνο περιοχή αεροδρόμιο Θεσσαλονίκης. Το καλοκαιρινό μαγαζί ανοίγει κανονικά την περίοδο από τα τέλη Μαΐου και κρατάει μέχρι τα τέλη Αυγούστου.
Μπορεί να κάνετε κράτηση σας τηλεφωνικά ή μέσω mamounia liveonline από το site που έχουμε στο ίντερνετ και να εξασφαλιστεί ένα τραπέζι για το μαγαζί μαμούνια live. Δρακοπούλου και πολλές άλλες. Η τιμή είναι πολύ προσεγγίσιμη καθώς είναι μόνο στα 120 € ανά τέσσερα άτομα και 160 φοιτητικός τα σχήματα που έχει οξύνει στο μαγαζί η ώρα προσέλευσης είναι από τις 11 και μετά μέχρι τις 12 και το πρόγραμμα τελειώνει κατά τις πέντε πεντέμισι το πρωί.
Έχει χωρητικότητα περίπου στα 750 άτομα τα οποία περιλαμβάνει καναπέδες περιμένει Μαγαζιού με πλατεία τα παιδιά τεσσάρια ή εξάρια και μπαρ μεγάλο θέλει κάποιος να έρθει το ποτό του με 10 € είναι η είσοδος. Το μαγαζί έχει εναλλακτικό ύφος το οποίο παραπέμπει σε πιο σύγχρονο μαγαζί ενοχή την περσινή σεζόν φιλοξένησαν από τα μεγαλύτερα ονόματα στο λαϊκό τραγούδι και Θεσσαλονίκη που ακούει στο όνομα mamounia live Φανή Δρακοπούλου .
Το σχήμα ξεκίνησε από Σεπτέμβριο και Οκτώβριο και σταμάτησε περίπου τον Απρίλιο. Πολύ καλές εμφανίσεις μεγάλοι τζίροι και πολύ ευχαριστημένο το κοινό που έσκασε να πολλά σπό κοντά τη μεγάλη τραγουδίστρια. Τι μπορεί να πει κανείς για τη μεγάλη Φανή Δρακοπούλου η οποία γεννήθηκε το 1982 και σε νεαρή ηλικία ξεκίνησε να τραγουδάει σε μαγαζιά της Θεσσαλονίκης.

Mamounia Live Τραγουδιστές

Μετά υπέγραψε συμβόλαιο με την Sony και κατεβεί Αθήνα για να υπογράψω συμβόλαιο. Ξεκίνησε την δουλειά στην εγαζόμενοι με πολύ μεγάλα και σπουδαία ονόματα στο πλευρό του Γιώργου Μαζωνάκη της Τάμτας του mamounia live Πετρέλη και πολλών άλλων. Απηύθυνε κέντρα που ξεκίνησε το σαλόνι στην Αθήνα είναι το θάλασσα ενώ τραγούδησε έπειτα σε Ποσειδώνειο ιερά οδό κοντά στον Πάριο και πάρα πολλά άλλα.
Έπειτα ακολουθεί μια λαμπρή πορεία συχνά κέντρα και της Θεσσαλονίκης καθώς τραγουδάει στα Astra live στην πύλη Αξιού πολλά χρόνια στα μαμούνια και έχει γίνει πλέον μια καταξιωμένη καλλιτέχνης. Το τελευταίο δισκογραφικό επίτευγμα της Φανή Δρακοπούλου είναι το 2023 εκκρεμότητες που φέρεται υπογραφή του μεγάλου Βασίλη Καρρά οποίος γράφει τους στίχους για τραγούδια.
Η δικογραφία της είναι αρκετά μεγάλη με πολλές επιτυχίες ενεργητικό της πολλά βιντεοκλίπ την καθιέρωση μιας μεγάλης Ελληνίδας σταρ. Κάποιο πρωτοσέλιδο οποία έχει γράψει το Φανή Δρακοπούλου το 2006 ξεκίνησε μην το πείτε πουθενά χιλιάδες εφτά και πέστο το 2009 ενώ τον ίδιο χρόνο υπογράφει τόση δεύτερο CD δύο ζωές.
Τη φετινή σεζόν στα μαμούνια live ξεκίνησε τις εμφανίσεις ο Βαλάντης μαζί με την Κολέτσα σε ένα πολύ δυνατό δίδυμο καθώς έχει καλή βενζίνη καιρό να εμφανιστούν στην πόλη εμφανισής τους κρατούσαν μέχρι και τις γιορτές όπου μπορείς κόσμος επέσπευσε να απολαύσει το σχήμα και ρομαντικό ντουέτο της σέξι Κολέτσας με το Βαλάντη.
Ο Βαλάντης ξεκίνησε την καριέρα του από τα 12 κιόλας δεν γεννήθηκε στη Ρόδο τραγουδώντας σε μικρά σχήματα και μαγαζιά ενώ παράλληλα το 1094 ανέβηκε στην Αθήνα και τραγουδιστήςκέντρο Romeo ενώ παράλληλα έπαιξε με τη μηνός δικόγραφο συμβόλαιο.
Τα επόμενα χρόνια τραγουδάει στο πλευρό του mamounia liveΠανταζή του Αλκαίου και παράπονα, γνωστών όπως ο Θεοφάνους έβαλε γερμανού και βγάζει πάρα πολλές μεγάλες επιτυχίες από το μοναδικό τραγούδι κυκλοφόρησε και γνωρίζει τεράστια επιτυχία το ανσασερ. mamounia live ανεβαίνεις Θεσσαλονίκη και τραγουδάει στο πλευρό του Δημήτρη Χρυσοχοΐδης τα χαλάει Θεσσαλονίκης και γνωρίζει την αποθέωση με το μοναδικό στυλ και ύφος που τραγουδάει.

Mamounia Live Άντζελα Δημητρίου

Η μοναδική σπουδαία Άντζελα  Δημητρίου ξεκινά τις εμφανιστεί στο κατάστημα μαμούνια live στο πλευρό του Γιώργου Γιασεμή. Να δούμε λίγα λόγια για την Άντζελα Δημητρίου η οποία έχει μια πολύ σπουδαία και λαμπρή καριέρα στο χώρο του Λαϊκού τραγουδιού. Γεννήθηκε το 1954 είναι σε ηλικία 61 ετών και συγκεκριμένες 18 Αυγούστου στην Αθήνα.

Έχει γράψει πάρα πολύ σπουδαίους δίσκους οι οποίοι έγιναν πολύ αγαπητή από το κοινό της όλα στα χρόνια ένα τραγούδι σχεδόν με όλους τους ελληνικούς καλλιτέχνες όλες μεγάλες πίστες της Θεσσαλονίκης και της Αθήνας αλλά και της περιφέρειας. Έχει συνεργαστεί με τον Στράτο Διονυσίου υπόλοιπα μου δολλαρίου τη Λίτσα Διαμαντή το Μανώλη Αγγελόπουλο και πάρα πολύ σπουδαίος καλλιτέχνης. Έχει συνεργαστεί με μεγάλους συνθέτες όπου Σπανουδάκης ο Νικολόπουλος όλα και Παπαδόπουλος ο Φοίβος και άλλοι μεγάλοι καλλιτέχνες.

Κάποιοι από τα τραγούδια τα οποία έχει γράψει και έγιναν ανάρπαστα είναι το μαργαρίτες ουρανέ, φωτιά στα σαββατόβραδα, κάνε στην άκρη, πια θυσία, έλεος έχτισα παλάτια, θέλω να τα σπάσω, μη μας αγαπάς, δεν είσαι τίποτα, κλείσε φωτιά κλείσε μάτια, εδώ που τα λέμε, τι να την κάνω την αγάπη σου, πια θυσία, η δισκογραφία της Άντζελα Δημητρίου είναι τεράστια ξεκινάει από το μάθημα και γράφει πάρα πολλούς δίσκους οι οποίοι γίνονται μέχρι τις επιτυχίες. Χιλιάδες αυτά να ακολουθούν σε κάθε της βήμα για να ακούσουν τη μεγάλη επιχείρηση σας Δημητρίου να πούμε ότι το πρώτο του CD γράφτηκε το και συνεχίστηκε μέχρι και το τελευταία επιτυχία η οποία έγινε το 2023 με το όνομα ανεξάρτητη.

Mamouni Aerodromio

Ονομαστικά να πούμε τους δίσκους της γιατί να έρθεις αργά που έγινε χρυσός δίσκος ότι πούμε μεταξύ μας που έγινε εκτός πάρα πολύ χρυσός δίσκος και συνεχίζεται βραδιά στα μπουζούκια νούμερο ένα. Το 1984 την επόμενη χρονιά βγάζει το δίσκο μια βράδυ που γίνεται πάρα πολύ χρυσός δίσκος και φτάνει τις 40.000 πωλήσεις. Την επόμενη χρονιά βιβλία ομόνοια πως 84 γράφει το δίσκο παίκτη του ενώ χιλιάδες 85 την επόμενη ακριβώς χρόνια ο δίσκος οποίος γίνεται πλατινένιος και πολλά γύρους 90.000 αντίγραφα ακούει στο όνομα πια θυσία.

Τη ίδια χρονιά Άντζελα Δημητρίου κυκλοφορεί το δίσκο δύο φωνές οποίος γιατί αυτός χρυσός και πλατινένιος δίσκος και ακούει στο όνομα δώρο δύο φωνές. Να πούμε ότι αυτός ο δίσκος είχε πώληση 70.000 αντίγραφα και έγινε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. mamounia live Χρόνια πριν από 44 για τον Δημητρίου κυκλοφορεί τον δίσκο πέστε του που γίνεται ανάρπαστος και παίζεται στο ραδιόφωνο τότε εποχής.

Mamounia 2023

Την επόμενη ακριβώς χρόνια 285 η έδρα Δημητρίου μια βραδιά στη φαντασία. Το χιλιάδες 88 κυκλοφορεί τον δίσκο μιας αγαπώ και μια σε μισώ γίνεται χρυσός εσύ τι λες γίνεται χρυσός πλατινένιος 90 να σου ορκιστώ χιλιάδες 89 γράφει Αντέλα Δημήτριου όποιος βρει. mamounia liveΤέταρτος χρυσός και πλατινένιος δίσκος και κάνει γύρω στις 5000 αντίγραφα. Του χιλιάδες 90 γράφει το δίσκο ή συ τι λες ενώ το 1000 όπως 90 την ίδια χρονιά κυκλοφορεί το δίσκο η Αθήνα τη νύχτα. Για τον Δημήτριο το 3911 χρόνο αργότερα θα βγάλει το δίσκος γίνεται χρυσός και πλατινένιος με 60.000 πωλήσεις δίσκων που ακούν στο όνομα εξαιρούνται.

Το 1992 η Άντζελα Δημητρίου κυκλοφορεί πλέον το χρυσό και πανελλήνιο mamounia live δίσκο φωτιά στα σαββατόβραδα όποιος γίνεται πολύ μεγάλη επιτυχία και παίζεται για 10 συνεχόμενα χρόνια σαν πρώτη επιτυχία σε μεγάλα νυχτερινά καταστήματα της Θεσσαλονίκης της Αθήνας αλλά και τις περιφέρειες ανά την Ελλάδα. Την επόμενη χρονιά 1092 βγάζει το ένα δίσκο που και αυτός αυτός χρυσός και πλατινένιος δίσκος κοντινός φωτιά στο όνομα 1993 φταίει ο έρωτας που βγάζει 60.000 δίσκους σε πωλήσεις και γίνεται πάρα πολύ αγαπημένος από τον κόσμο. Την ίδια χρονιάπως 93 η αγορά Δημητρίου κυκλοφορεί το δίσκο φταίει ο έρωτας σε επανάληψη και γίνεται πρώτη φορά πλατινένιος με 100.000 αντίγραφα πωλήσεων. Το 1990 τέσσεραΐας Δημητρίου πλέον κυκλοφορεί το δίσκο πες μου αυτό που θέλεις που γίνεται χρυσός αλλά και πλατινένιος δίσκος Νίκος 5000 αντίγραφα πωλήσεων. Μια γυναίκα εγώ το 1000 από 45 ξενοδοχεία πως 96 κυκλοφορεί ο δίσκος έκτός ελέγχου η αμαρτία χρυσό δίσκο. Αυτός έχει καταφέρει να αγγίξει τα 10.000 αντίγραφα πωλήσεων ενώ το χιλιάδες 906 Αντρέ Δημητρίου κυκλοφορεί το μη μ’αγαπάς χρυσό παιδί mamounia live πως γίνεται και όποιος αριθμοί στα δομικά χιλιάδες αντίγραφα.

Mamounia Kratiseis

Να τα κάνω αυτά που έχω είναι ο επόμενος δίσκος 2001 καιρό να πούμε ότι το 2002 πληρώνει άντρα Δημητρίου γραφτό δίσκο με πάει καρδία. Το 2004 και μετά κυκλοφορεί ο δίσκος κυρία με γνώρισες κυρία θα μείνω οποίος είναι χρυσός δίσκος την επόμενη σεζόν του 2004 γραπτό δίσκο για σένα ενώ το 2004 και μετά γαλλικά Δημητρίου γράφει ένα best το πιπέρι χαίρομαι επιτυχίες του παρελθόντος τα οποία αγαπήθηκαν από τον κόσμο. Πήρε είχε μοναδικές επιτυχίες επιστρατεύτηκαν σε live εμφάνιση νυχτερινά καταστήματα αλλά και σου γράφει μέρα στο στούντιο.

Το 2004 και μεταγραφικό δίσκο ποιος είσαι εσύ που γίνεται χρυσός πλατινένιος δίσκος ενώ το 2005 πλέον και μετά έχει το δεις σε χρυσό. Την επόμενη σεζόν 2006 και μεταγραφικό δίσκο οξυγόνο ενώ το 2007 και μετά δεν είναι ακριβώς αυτό δίσκο αχ πατρίδα μου πήγαινε πάρα πολύ μεγάλη επιτυχία. Το 2008 και μετά θα είναι για όλα χρυσό που γίνεται σε 30.000 αντίγραφα ενώ το 2009 l το δίσκο φταίνε οι άντρες. Το 2010mamounia live και μετά οι δίσκοι που πουλάει πάρα πολύ είναι τα γυάλινα φτερά ακούγεται χρυσός δίσκος και αν είστε φίλοι χιλιάδες αντίγραφα ενώ το 2023 και μετά μείνε εκεί είναι χρυσός δίσκος με 2000 πωλήσεις. Το 2023 και μετά γράφει δίσκου come back που γίνεται πλατινένιος με 200 χιλιάδες πωλήσεις από την Ελλάδα.2014 και μετά από δω και πέρα έτσι της single ενώ το 2023 και μετά γιατρό Δημητρίου γράφει το δίσκο στάνταρ που έχει 55.011 θα απολύσουν και γίνεται αναμενόμενα πλατινένιος. Το 2023 μετά οτι μου ανήκει Συνετόπουλος αίτηση τύπου γκάζι ενώ τελευταίος δίσκος που βγάζει κυκλοφορεί είναι το ανεξάρτητη που βγαίνει το 2006 και οι δίσκοι αυτοί που πουλήθηκαν άφετε μόνος ότι έχει πουληθεί στην Ελλάδα.

Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

Κατερίνα Λιόλιου

Κατερινα Λιολιου Θεσσαλονίκη Ιφιγένεια Live 2023

Τηλέφωνο Κρατήσεων 2310626571 Σαββάτο 23:00 , Κυριακή 21:00 Η Κατερίνα Λιολίου θα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη από τις 2 Δεκεμβρίου 2023 έως το... Περισσότερα...

w-club

Πέγκυ Ζήνα Κωνσταντίνος Χριστοφόρου 2023 W θεσσαλονικη

Πληροφορίες: Πρεμιέρα: 24 Νοεμβρίου 2023 Ημέρες : Παρασκευή & Σάββατο Τηλέφωνο κρατήσεων: 2310626571 Τιμή φιάλης απλή: 170 ευρώ / 4 άτομα 240... Περισσότερα...

myna

Myna Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη Χρήστος Χολίδης Σταν

Το Myna Club βρίσκεται στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη γνωστή περιοχή των Λαδάδικων. Πρόκειται για έναν μοναδικά ανακαινισμένο χώρο που περιμένει να... Περισσότερα...

Search
Search

Δεκέμβριος 2023

 • Δ
 • Τ
 • Τ
 • Π
 • Π
 • Σ
 • Κ
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4
 • 5
 • 6
 • 7
 • 8
 • 9
 • 10
 • 11
 • 12
 • 13
 • 14
 • 15
 • 16
 • 17
 • 18
 • 19
 • 20
 • 21
 • 22
 • 23
 • 24
 • 25
 • 26
 • 27
 • 28
 • 29
 • 30
 • 31
0 Guests

Σύγκριση listings

Σύγκριση

Σύγκριση experiences

Σύγκριση