Μαργαρίτες Live Ζαζόπουλος Δημητρίου

margarites-zazopoulos-eikones

Στο νυχτερινό κέντρο Μαργαρίτες live θα εμφανίζονται την σεζόν 2014-2022 ο Αλέκος Ζαζόπουλος και η Άντζελα Δημητρίου. Οι Αθηναϊκές νύχτες θα παίρνουν φωτιά κάθε Παρασκευή έως και Κυριακή.
Κατ’ αρχήν, ο Αλέκος Ζαζόπουλος διαθέτει ιδιαίτερα μελωδική φωνή και σκηνική παρουσία που πάντα κερδίζει τα καλύτερα σχόλια. Είναι ακόμη σημαντικό να αναφέρουμε πως ο Αλέκος ξεκίνησε την καριέρα του το 1991 και έχει συνεργαστεί με σημαντικά ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου όπως με τον Βασίλη Τερλέγκα, την Πίτσα Παπαδοπούλου αλλά και πολλούς ακόμη. Στις Μαργαρίτες θα έχουμε την ευκαιρία να τον ακούσουμε να τραγουδάει το “Που να βρω το κορίτσι” και πολλά ακόμη.

Με την σειρά της η Άντζελα Δημητρίου θα ανέβει στην σκηνή του νυχτερινού κέντρου και θα σαρώσει τα πάντα. Η Άντζελα είναι ιδιαίτερα αγαπητή στον κόσμο διότι είναι αυθεντική. Μοναδικός σκοπός της τραγουδίστριας είναι η διασκέδαση του κόσμου.
Έτσι, σε κάθε της εμφάνιση φροντίζει ώστε όλοι οι θαμώνες να προσκομίσουν τις καλύτερες εντυπώσεις.
Μαζί με τον Αλέκο Ζαζόπουλο και την Άντζελα Δημητρίου θα είναι και νέα παιδιά, τα οποία θα ανοίγουν το πρόγραμμα και θα προσφέρουν στιγμές διασκέδασης στους θαμώνες από την πρώτη στιγμή.

Τιμές Μαργαρίτες live stage

Διεύθυνση : Λ.Συγγρού 137
Τιμή κανονικής φιάλης : -/ 4 άτομα
Ημέρες λειτουργίας : Παρασκευή έως Κυριακή
Τηλέφωνο 6907667789
Κοινοποίηση

Δείτε επίσης

kanokratisi

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη

2.7/5 - (3 Ψήφοι)

Τηλέφωνο κρατήσεων

Opium Club Λαδάδικα Θεσσαλονίκη  2310626571

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

kanokratisi

Sofita Club Λαδάδικα

Το Σοφίτα club Θεσσαλονίκη  βρίσκεται στην καρδιά της πόλης και συγκεκριμένα στην πλατεία στα Λαδάδικα. Μαγαζί χωρητικότητας 300+ ατόμων και μουσική mainstrema…

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Γιορτές Θεσσαλονίκη Νυχτερινά Μαγαζιά

3.7/5 - (8 Ψήφοι)

Διαθέσιμα Μπουζούκια Θεσσαλονίκη

Κοινοποίηση
Περισσότερα...

Search

Σύγκριση listings

Σύγκριση